Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Cruise Control, Sis Farı, Tft Ekranlı Gösterge Montajı (Ankara)

Featured Replies

• 1 ay sonra...
  • Yanıt 87
  • Görüntüleme 23,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

herkezin doğum gününde 5 'er lita atalım ; arabalarını donatalım ...  Forumca en dolu arabalar bizde olsun ...  Focus Titan )))

• Farkliliklar

• Arkadaşlar tünaydın Aşırı iş yoğunluğundan buraya yazamadım. Hafta sonu Murat arkadaşımızın önerdiği Muşluoğlu servisine gittim. personel çok sıcak ve samimi bir şekilde karşıladı. kilometre ayarlar

Yanıtlama zamanı:

Az evvel gösterge için fiyat aldım.500 tl km ayarlanması ile birlikte diyorlar.Ellerinde benzinli için yokmuş başka bir yerden temin edeceklermiş.350 tl ye bulursam hemen atlıyım olmadı.

Yanıtlama zamanı:

Az evvel gösterge için fiyat aldım.500 tl km ayarlanması ile birlikte diyorlar.Ellerinde benzinli için yokmuş başka bir yerden temin edeceklermiş.350 tl ye bulursam hemen atlıyım olmadı.

Ben zaten neden beklediğini merak ediyordum,Doğanım....

Yanıtlama zamanı:

Ben zaten neden beklediğini merak ediyordum,Doğanım....

Abi sponsor bulamıyorum birazda ondan :D

Şimdi Ozan ın tanıdığından 400 e fiyat verdiler ama takma hariç.

Yanıtlama zamanı:

Abi sponsor bulamıyorum birazda ondan :DŞimdi Ozan ın tanıdığından 400 e fiyat verdiler ama takma hariç.

Ozan varsa o iş sağlamdır, şimdiden hayırlı olsun...

Yanıtlama zamanı:

Ozan varsa o iş sağlamdır, şimdiden hayırlı olsun...

İllaki abi ama peşin çalışıyo yada tek çekim kartla.Takması sorun değil hallederiz de km ayarlatmaya servise mi gitces.

He bide sahibinden de Ankara da satan var 550 tl istiyor çıkmasına :D

Yanıtlama zamanı:

İllaki abi ama peşin çalışıyo yada tek çekim kartla.Takması sorun değil hallederiz de km ayarlatmaya servise mi gitces.He bide sahibinden de Ankara da satan var 550 tl istiyor çıkmasına :D

Doğanım zaten sen daha 1000km de değilmisin, çok değil yani satarken söylersin..:):)

Sakııın çıkma ollmaaaz

Bekir B. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Doğanım zaten sen daha 1000km de değilmisin, çok değil yani satarken söylersin.. :):)

Ya aslında bakıma girces ekim sonunda.Orada söyleyip düzelttiririm ama içime sinmez.Benim önce nakit satan değil 6 taksit felan yapan yer bulmam lazım.Takmasınıda hallederiz Ozan ın yeri yurdu belli çökeriz tepesine :D

• 8 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

trend x start stoplu aracıma hız sabitleyici taktırmayı düşünüyorum acaba ankarada ki servis yardımcı olabilir mi kiminle görüşmem lazım?

Yanıtlama zamanı:

benim araçtaki gösterge üsttekinden.1.6. 125 ps manuel vites yeni gösterge dedikleri hangisi merak ettim kusura bakmayın

Alparslan Özaslan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

benim araçtaki gösterge üsttekinden.1.6. 125 ps manuel vites yeni gösterge dedikleri hangisi merak ettim kusura bakmayın

Daha büyük ve maviden fazla renkleri olan yeni gösterge.

Yanıtlama zamanı:

Daha büyük ve maviden fazla renkleri olan yeni gösterge.

bu focuslarda bir alem demekki ne yaptıkları belli değil.2012-2013 araçlarda büyük mavi yeni dediğiniz ekaran 2014 model focusta ise eski dediğin küçük ekran.demekki araç alırken çok iyi araştırmamız gerekiyor.

Yanıtlama zamanı:

bu focuslarda bir alem demekki ne yaptıkları belli değil.2012-2013 araçlarda büyük mavi yeni dediğiniz ekaran 2014 model focusta ise eski dediğin küçük ekran.demekki araç alırken çok iyi araştırmamız gerekiyor.

Yine alakası yok hocam siz de mi sorun var biz de mi?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.