Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Cruise Control, Sis Farı, Tft Ekranlı Gösterge Montajı (Ankara)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Sitede araştırabilirsiniz. Çok yazıldı çizildi, ben dahil çoğu kişi eliyle değiştirdi. Yapamayacağınız kısım km saatini ayarlamak.  

Bilgilendirme için teşekkür ederim. O zaman konsolu alıp takıp ODB portunda km ayarı yapmak gerekiyor :)

• Yanıt 87
  • Görüntüleme 23,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

herkezin doğum gününde 5 'er lita atalım ; arabalarını donatalım ...  Forumca en dolu arabalar bizde olsun ...  Focus Titan )))

• Farkliliklar

• Arkadaşlar tünaydın Aşırı iş yoğunluğundan buraya yazamadım. Hafta sonu Murat arkadaşımızın önerdiği Muşluoğlu servisine gittim. personel çok sıcak ve samimi bir şekilde karşıladı. kilometre ayarlar

Yanıtlama zamanı:

50 kere yazdım, eski kasada öyleydi bunuda öyle sanıyorlar.

Selam Ozan Şaşmaz otomative nasıl ulaşabilirim forumda dolaştım baya ama ileitşim bilgilerini bulamadım. Hala ellerinde varsa yeni gösterge panelini almak istiyorum da :) 

Pardon numarayı buldum  :kızgın:

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar bende bu gün siparişi verdim Haftaya elimde olacak gösterge. İstanbul da problemsiz göstergeyi değiştirebilecğim bir servis ismi söyleyebilirmisiniz ?  

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar bende bu gün siparişi verdim Haftaya elimde olacak gösterge. İstanbul da problemsiz göstergeyi değiştirebilecğim bir servis ismi söyleyebilirmisiniz ?

Ben göstergeyi kendim değiştirip km ayarını büyükçekmece çetaş servisinde ayarlattım

Yanıtlama zamanı:

Ben göstergeyi kendim değiştirip km ayarını büyükçekmece çetaş servisinde ayarlattım

Ne kadar ücret istediler sizden ? 

Yanıtlama zamanı:

Ne kadar ücret istediler sizden ?

90 dı ama herzaman gittiğim servis olduğu için 50 tlye bağladık :)

Yanıtlama zamanı:

90 dı ama herzaman gittiğim servis olduğu için 50 tlye bağladık :)

Engin bize de aynı ücrete yaparlar mı ? Sorma şansın var mı ? :) 

Yanıtlama zamanı:

Engin bize de aynı ücrete yaparlar mı ? Sorma şansın var mı ? :)

Orda gökmen usta var onunla görüşebilirsen

forumdan görüpte geldim ücreti bu kadarmış dersen yaparlar herhalde abi :)

Yanıtlama zamanı:

Orda gökmen usta var onunla görüşebilirsen

forumdan görüpte geldim ücreti bu kadarmış dersen yaparlar herhalde abi :)

Engin çok sağol bir arayıp sorayım hemen :)

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar tünaydın :)

Aşırı iş yoğunluğundan buraya yazamadım. Hafta sonu Murat arkadaşımızın önerdiği Muşluoğlu servisine gittim. personel çok sıcak ve samimi bir şekilde karşıladı. kilometre ayarlarını ve gerekli güncellemeleri arabaya attılar bu işlemler için herhangi bir ücret talep etmediler. Gittiğimde bizim servisi nasıl duydunuz diye sorduklarında bende bizim focusclub daki Murat arkadaşımız vasıtasıyla olduğunu söyleyince. Servis Satış müdürü Kaan Kanık isterseniz sizin club üyelerine bizim servisimize gelirse özel indirimler sağlayabiliriz gibi bir öneride bulundu. Bende bu konuda külüp adına cevap veremeiyeceğimi ama önerinizi külüp ile paylaşacağımı forum yöneticilermizinde uygun görürse sizlerle irtibata geçip detayları konuşabileceğini söyledim. 

Bilgilerinize.....

Yanıtlama zamanı:

Memnun oluruz, sizlere fayda olacak herşeye açığız. Kısa sürede ulaşmaya çalışırım.

iletişim bilgileri 216 494 57 50 :) Bize güzel haberlerini bekliyoruz :)

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Aranıza yeni katıldım. Herkese merhaba. Bu forumun seviyeli ve son derece faydalı bir paylaşım platformu olduğunu düşündüğüm için üye olup aranıza hatılmak istedim. Uzatmayım konuya geleyim. Focus 3 trend araca konunun başında yazdığı gibi cc li direksiyonu takıp ekstra bir parça gerektirmeden kullanabilirmiyiz? Eğer öyleyse 500 tl bana uygun gibi geldi.

Yanıtlama zamanı:

Konu başında yazan parçaları şaşmaz harici istanbulda bulabileceğimiz bir adres mevcutmudur? İstanbulda olupta bilgisi olan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.