Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Cruise Control, Sis Farı, Tft Ekranlı Gösterge Montajı (Ankara)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Konu başında yazan parçaları şaşmaz harici istanbulda bulabileceğimiz bir adres mevcutmudur? İstanbulda olupta bilgisi olan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum.

himpeks diye forumda aratır mısınız? veya benzeri çıkmacılar gezilmeli. Belli olmuyor ummadığınız yerden birşeyler çıkabiliyor.

• Yanıt 87
  • Görüntüleme 23,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

herkezin doğum gününde 5 'er lita atalım ; arabalarını donatalım ...  Forumca en dolu arabalar bizde olsun ...  Focus Titan )))

• Farkliliklar

• Arkadaşlar tünaydın Aşırı iş yoğunluğundan buraya yazamadım. Hafta sonu Murat arkadaşımızın önerdiği Muşluoğlu servisine gittim. personel çok sıcak ve samimi bir şekilde karşıladı. kilometre ayarlar

Yanıtlama zamanı:

Teşekkürler. Biraz araştırayım.

Yanıtlama zamanı:

Ozan bey yapılan bu işlemler aracı garanti dışı bırakmıyor mu?

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar tünaydın :)

Aşırı iş yoğunluğundan buraya yazamadım. Hafta sonu Murat arkadaşımızın önerdiği Muşluoğlu servisine gittim. personel çok sıcak ve samimi bir şekilde karşıladı. kilometre ayarlarını ve gerekli güncellemeleri arabaya attılar bu işlemler için herhangi bir ücret talep etmediler. Gittiğimde bizim servisi nasıl duydunuz diye sorduklarında bende bizim focusclub daki Murat arkadaşımız vasıtasıyla olduğunu söyleyince. Servis Satış müdürü Kaan Kanık isterseniz sizin club üyelerine bizim servisimize gelirse özel indirimler sağlayabiliriz gibi bir öneride bulundu. Bende bu konuda külüp adına cevap veremeiyeceğimi ama önerinizi külüp ile paylaşacağımı forum yöneticilermizinde uygun görürse sizlerle irtibata geçip detayları konuşabileceğini söyledim. 

Bilgilerinize.....

Ben yeni gördüm bu mesajı, yardımcı olmalarına sevindim.

Yanıtlama zamanı:

Tamer ve Necdet bayaa bir yardımcı oluyor

Yanıtlama zamanı:

Buarada ben henüz ilgilenemedim yukardaki konu hakkında, istanbul'a döndüğümde ilk işim :yeah:

Giderseniz söyleyin, gelebilirsem ben de gelirim ..

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar Focus 3 benzinli araçlar için geniş ekran gösterge paneli buldum Ankara'da fiyatı 350 TL olur dediler son 5 adet ürün kalmış almak isteyenler olursa bilgisi olsun.

Ford Clinic

Yanıtlama zamanı:

peki patron teşekkürler :)

Ben siparişi verdim de Ankara'da bu servise yakın olan dostlar varsa gelip geçerken bakıp şöyle temizinden , çiziği filan olmayanı alabilir mi benim için?

Yanıtlama zamanı:

Bunun km sini ayarlayıp gönderseler biz taksak direkt çalışır mı yine?

servisler bunu yapmak istemiyorlar çok,bilmedikleri bir konu sonra mil/km sorunları çıkabiliyormuş.

Ben aldığım yerden km sini versem onlar başka araç üzerinde bu panele o km yi girip gönderseler olur mu sizce?

Yanıtlama zamanı:

Onunla onlar uğraşmaz

Ok normalde ankara'da olsam bu fiyatın içine montaj ve km ayarlamada dahilmiş şimdi birde servis ile uğraşacağız ama değer mi, Değer 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.