Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Difüzör Ve Üçgen Egzoz

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar,

Geçen gün Focus 3 style araçta arka difüzör ve üçgen egzoz uçları gördüm. Şimdi aynı resmi bulamıyorum çünkü araç satılıktı ve ilanı kalkmış, çok hoşuma gitmişti. Akşamdan beridir arıyorum ama hala aradığımı bulamadım. Acaba bu tarz bir şeye rastgelen var mı?

Şu tarz bir şeydi ancak egzoz uçları üçgendi.

http://turkish.alibaba.com/product-gs-img/rg-tarz-a4-b9-karbon-fiber-dif-z-r-a4-araba-dif-z-r-ift-egzoz-borular-audi-a4-a4l-b9-2013-1419199821.html

Ozan:

Yani buna benzer birşey, ST yada spor paket değil:

19173_0.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ST Tampon ekinden bahsetmiyorsunuz sanırım ?

yok onu demiyorum.benim gördüğüm köşelerde ve eşkenar üçgendi.yanılmıyorsam st ortada çift egzoz.
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Zetec spor paket

sanırım bu da değil Burak bey.google görsellerden arattım ama gördüğüm egzoz uçlarıyla karşılaşmadım. 
  • 4 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Evet @,  bahsettiğim aynısı bu. Ancak ben focusta görmüştüm bunu.

Yanıtlama zamanı:

Spor paketli focuslarin difuzorunden bahsediyor arkadas.Egsoz borulari görünmüyor oldukça şık, yaptirmayi düşünüyorum bende kisa zamanda tabi uygun fiyata cekebilirsem

Yanıtlama zamanı:

Spor paketli focuslarin difuzorunden bahsediyor arkadas.Egsoz borulari görünmüyor oldukça şık, yaptirmayi düşünüyorum bende kisa zamanda tabi uygun fiyata cekebilirsem

Üçgen egzoz ucu diyor :) Honda civic'de ki.. 

Yanıtlama zamanı:

Konu egzoz, yukarda son konuşulan yani..

Ayrıca mobil sahibinden linki çalışmıyor.  Spor paketi difizörünü biliyoruz tabi göstermenize gerek yok yorulmayın :) 

Yanıtlama zamanı:

Konu egzoz, yukarda son konuşulan yani..

Ayrıca mobil sahibinden linki çalışmıyor.  Spor paketi difizörünü biliyoruz tabi göstermenize gerek yok yorulmayın :)

St mi gormus o zaman :)

ben spor paketteki difüzörden bahsettiğini anladım.Pardon

hüseyin ipek tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

St mi gormus o zaman :)

ben spor paketteki difüzörden bahsettiğini anladım.Pardon

Focusun hic bir versiyonunda üçgen egzoz ucu yok. Belliki birisi kendisine özel yaptırmış.

Spor paketteki difizorun neresinde üçgen görüyorsunuz onuda merak etmedim degil.

@Hakan G., olası yanlış cevapları engellemek adına civic fotoğrafını konunun ilk mesajına ekledim, istemiyorsanız kaldırabilirim. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

taa ben de göre göre özle yapımı görmüşüm demek ki.ama çok şık duruyordu.bir yolunu bulabilirsem ben de yaptırmak istiyorum.
@, tabiiki iyi olmuş ilk mesaja foto koyduğunuz.

Yanıtlama zamanı:

Focusun hic bir versiyonunda üçgen egzoz ucu yok. Belliki birisi kendisine özel yaptırmış. Spor paketteki difizorun neresinde üçgen görüyorsunuz onuda merak etmedim degil. @Hakan G., olası yanlış cevapları engellemek adına civic fotoğrafını konunun ilk mesajına ekledim, istemiyorsanız kaldırabilirim.

Dikkatlice bakmamissa hocam orta kisimdaki seklu ucgene benzetmis olabilir diye dusundum,bende merak ediyorum nasil oldugunu

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.