Hakan G. Oluşturma zamanı: Şubat 7, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 7, 2014 Merhabalar, Geçen gün Focus 3 style araçta arka difüzör ve üçgen egzoz uçları gördüm. Şimdi aynı resmi bulamıyorum çünkü araç satılıktı ve ilanı kalkmış, çok hoşuma gitmişti. Akşamdan beridir arıyorum ama hala aradığımı bulamadım. Acaba bu tarz bir şeye rastgelen var mı? Şu tarz bir şeydi ancak egzoz uçları üçgendi.http://turkish.alibaba.com/product-gs-img/rg-tarz-a4-b9-karbon-fiber-dif-z-r-a4-araba-dif-z-r-ift-egzoz-borular-audi-a4-a4l-b9-2013-1419199821.html Ozan: Yani buna benzer birşey, ST yada spor paket değil: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan G. Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2014 ST Tampon ekinden bahsetmiyorsunuz sanırım ? yok onu demiyorum.benim gördüğüm köşelerde ve eşkenar üçgendi.yanılmıyorsam st ortada çift egzoz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2014 Zetec spor paket Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan G. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 Zetec spor paket sanırım bu da değil Burak bey.google görsellerden arattım ama gördüğüm egzoz uçlarıyla karşılaşmadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Gözütok Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2014 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2014 anladığım kadarıyla böyle birşey ancak focusta hiç görmedim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan G. Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2014 Evet @, bahsettiğim aynısı bu. Ancak ben focusta görmüştüm bunu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2014 Spor paketli focuslarin difuzorunden bahsediyor arkadas.Egsoz borulari görünmüyor oldukça şık, yaptirmayi düşünüyorum bende kisa zamanda tabi uygun fiyata cekebilirsem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2014 Spor paketli focuslarin difuzorunden bahsediyor arkadas.Egsoz borulari görünmüyor oldukça şık, yaptirmayi düşünüyorum bende kisa zamanda tabi uygun fiyata cekebilirsem Üçgen egzoz ucu diyor Honda civic'de ki.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2014 Üçgen egzoz ucu diyor Honda civic'de ki.. http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=162562771&rnd=8899 Bu degil mi bahsedilen difuzor? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2014 http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=162562771&rnd=8899 Bu degil mi bahsedilen difuzor? Konu egzoz, yukarda son konuşulan yani.. Ayrıca mobil sahibinden linki çalışmıyor. Spor paketi difizörünü biliyoruz tabi göstermenize gerek yok yorulmayın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2014 (düzenlendi) Konu egzoz, yukarda son konuşulan yani.. Ayrıca mobil sahibinden linki çalışmıyor. Spor paketi difizörünü biliyoruz tabi göstermenize gerek yok yorulmayın St mi gormus o zaman ben spor paketteki difüzörden bahsettiğini anladım.Pardon Haziran 9, 2014 hüseyin ipek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2014 St mi gormus o zaman ben spor paketteki difüzörden bahsettiğini anladım.Pardon Focusun hic bir versiyonunda üçgen egzoz ucu yok. Belliki birisi kendisine özel yaptırmış. Spor paketteki difizorun neresinde üçgen görüyorsunuz onuda merak etmedim degil. @Hakan G., olası yanlış cevapları engellemek adına civic fotoğrafını konunun ilk mesajına ekledim, istemiyorsanız kaldırabilirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan G. Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2014 taa ben de göre göre özle yapımı görmüşüm demek ki.ama çok şık duruyordu.bir yolunu bulabilirsem ben de yaptırmak istiyorum.@, tabiiki iyi olmuş ilk mesaja foto koyduğunuz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2014 Focusun hic bir versiyonunda üçgen egzoz ucu yok. Belliki birisi kendisine özel yaptırmış. Spor paketteki difizorun neresinde üçgen görüyorsunuz onuda merak etmedim degil. @Hakan G., olası yanlış cevapları engellemek adına civic fotoğrafını konunun ilk mesajına ekledim, istemiyorsanız kaldırabilirim. Dikkatlice bakmamissa hocam orta kisimdaki seklu ucgene benzetmis olabilir diye dusundum,bende merak ediyorum nasil oldugunu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap