Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3'e Kolçak Yapamazsın Dediler Yaptım.. :)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Tamam hocam çok sağolasın benimde aklimda var böyle bisey sonradan serviste takilanlar pek hoşuma gitmedi benimde pazar günü bi deneyeceğim kalıp cikartabilirsem suntayi kesmek çok kolay

• Yanıt 57
  • Görüntüleme 10,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Rohat Şimşek
    Rohat Şimşek

Telefonla alelacele çektim umarım anlaşılabilinir..   Yapacak olan arkadaşlar için dikkat etmelerini istediğim 1-2 nokta var. En azından benimkine göre daha kaliteli durması açısından tavsiyem... 

• Ahmet Dursun
    Ahmet Dursun

Elinize sağlık da mukavva ve suntadan direk "burada hazır yapılmışı var " moduna geçmiş...

• Rohat Şimşek
    Rohat Şimşek

Tabi ki yarın gündüz gözüyle farklı açılardan fotoğraf çekip paylaşırım. Diyarbakırlı üye olduğunu bende bilmiyordum Ahmet abi belki daha fazla vardır, benim gibi çok fazla paylaşımda bulunmuyordur

Yanıtlama zamanı:

@Rohat Şimşek, Bunun iç kısmının görsellerini de eklersen yapmak isteyenlere fikir vermesi açısından çok iyi olur... 

Diyarbakırlı üye bulamazken böyle birşeyin hemşehrimden çıkması mutlu etti beni :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Tamam hocam çok sağolasın benimde aklimda var böyle bisey sonradan serviste takilanlar pek hoşuma gitmedi benimde pazar günü bi deneyeceğim kalıp cikartabilirsem suntayi kesmek çok kolay

Rica ederim. Yardımcı olması amacıyla yeni Volvo S60'ı inceleyebilirsiniz benzer bir yapıya sahip..

Yanıtlama zamanı:

Tamam onada bakarim siz biraz daha detaylı resim yükler misiniz

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

@Rohat Şimşek, Bunun iç kısmının görsellerini de eklersen yapmak isteyenlere fikir vermesi açısından çok iyi olur...

Diyarbakırlı üye bulamazken böyle birşeyin hemşehrimden çıkması mutlu etti beni :)

Tabi ki yarın gündüz gözüyle farklı açılardan fotoğraf çekip paylaşırım.

Diyarbakırlı üye olduğunu bende bilmiyordum Ahmet abi belki daha fazla vardır, benim gibi çok fazla paylaşımda bulunmuyordur :-). Ayrıca tekrar teşekkür ederim abi. Saygılar..

Yanıtlama zamanı:

Tebrikler

Yanıtlama zamanı:

çok beğendim,elimden gelen bir şey olsa kesin yapardım...güle güle kullanın...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Teşekkür ederim :-)

Yanıtlama zamanı:

ilerde koltuk döşeme yaptırırsan aynı kumaşla kolçağı kaplatın çok daha güzel olacaktır..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ilerde koltuk döşeme yaptırırsan aynı kumaşla kolçağı kaplatın çok daha güzel olacaktır..

Şu an arayış içerisindeyim uygun fiyata gönlüme göre bir yer bulursam koltukları kaplatacağım bu sırada dediğiniz gibi kolçağı yenilemeyi düşünüyorum..

Yanıtlama zamanı:

Aldın başına belayı Sayın Şimşek.

Yarın kapına dayanır; "göreceğiz...biz de isteriz...bunu bana ver,kendine bir tane daha yap..." deriz.

Hazır mısın?

Yapışırız yakana ha! :)

Ayhan C. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Cok guzel olmus ancak alt tarafin sekli nasil nasil oturuyor onlarin da fotolarini cekseydiniz iyi olurdu

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.