Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201412 yıl comment_216792 Tamam hocam çok sağolasın benimde aklimda var böyle bisey sonradan serviste takilanlar pek hoşuma gitmedi benimde pazar günü bi deneyeceğim kalıp cikartabilirsem suntayi kesmek çok kolay Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201412 yıl comment_216795 @Rohat Şimşek, Bunun iç kısmının görsellerini de eklersen yapmak isteyenlere fikir vermesi açısından çok iyi olur... Diyarbakırlı üye bulamazken böyle birşeyin hemşehrimden çıkması mutlu etti beni Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201412 yıl Yazar comment_216796 Tamam hocam çok sağolasın benimde aklimda var böyle bisey sonradan serviste takilanlar pek hoşuma gitmedi benimde pazar günü bi deneyeceğim kalıp cikartabilirsem suntayi kesmek çok kolay Rica ederim. Yardımcı olması amacıyla yeni Volvo S60'ı inceleyebilirsiniz benzer bir yapıya sahip.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201412 yıl comment_216799 Tamam onada bakarim siz biraz daha detaylı resim yükler misiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201412 yıl Yazar comment_216801 @Rohat Şimşek, Bunun iç kısmının görsellerini de eklersen yapmak isteyenlere fikir vermesi açısından çok iyi olur... Diyarbakırlı üye bulamazken böyle birşeyin hemşehrimden çıkması mutlu etti beni Tabi ki yarın gündüz gözüyle farklı açılardan fotoğraf çekip paylaşırım. Diyarbakırlı üye olduğunu bende bilmiyordum Ahmet abi belki daha fazla vardır, benim gibi çok fazla paylaşımda bulunmuyordur :-). Ayrıca tekrar teşekkür ederim abi. Saygılar.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201412 yıl comment_216811 Elinize sağlık Yapıcı insanları seviyoruz Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201412 yıl comment_216818 çok beğendim,elimden gelen bir şey olsa kesin yapardım...güle güle kullanın... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201412 yıl comment_216820 ilerde koltuk döşeme yaptırırsan aynı kumaşla kolçağı kaplatın çok daha güzel olacaktır.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201412 yıl Yazar comment_216821 ilerde koltuk döşeme yaptırırsan aynı kumaşla kolçağı kaplatın çok daha güzel olacaktır.. Şu an arayış içerisindeyim uygun fiyata gönlüme göre bir yer bulursam koltukları kaplatacağım bu sırada dediğiniz gibi kolçağı yenilemeyi düşünüyorum.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201412 yıl comment_216827 Aldın başına belayı Sayın Şimşek. Yarın kapına dayanır; "göreceğiz...biz de isteriz...bunu bana ver,kendine bir tane daha yap..." deriz. Hazır mısın? Yapışırız yakana ha! Şubat 7, 201412 yıl Ayhan C. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201412 yıl comment_216839 Cok guzel olmus ancak alt tarafin sekli nasil nasil oturuyor onlarin da fotolarini cekseydiniz iyi olurdu Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın