ömer akman Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2014 Tamam hocam çok sağolasın benimde aklimda var böyle bisey sonradan serviste takilanlar pek hoşuma gitmedi benimde pazar günü bi deneyeceğim kalıp cikartabilirsem suntayi kesmek çok kolay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2014 @Rohat Şimşek, Bunun iç kısmının görsellerini de eklersen yapmak isteyenlere fikir vermesi açısından çok iyi olur... Diyarbakırlı üye bulamazken böyle birşeyin hemşehrimden çıkması mutlu etti beni 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rohat Şimşek Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2014 Tamam hocam çok sağolasın benimde aklimda var böyle bisey sonradan serviste takilanlar pek hoşuma gitmedi benimde pazar günü bi deneyeceğim kalıp cikartabilirsem suntayi kesmek çok kolay Rica ederim. Yardımcı olması amacıyla yeni Volvo S60'ı inceleyebilirsiniz benzer bir yapıya sahip.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2014 Güzel.. güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ömer akman Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2014 Tamam onada bakarim siz biraz daha detaylı resim yükler misiniz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rohat Şimşek Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2014 @Rohat Şimşek, Bunun iç kısmının görsellerini de eklersen yapmak isteyenlere fikir vermesi açısından çok iyi olur... Diyarbakırlı üye bulamazken böyle birşeyin hemşehrimden çıkması mutlu etti beni Tabi ki yarın gündüz gözüyle farklı açılardan fotoğraf çekip paylaşırım. Diyarbakırlı üye olduğunu bende bilmiyordum Ahmet abi belki daha fazla vardır, benim gibi çok fazla paylaşımda bulunmuyordur :-). Ayrıca tekrar teşekkür ederim abi. Saygılar.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kahraman Karaçoban Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2014 Güle güle kullanın.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2014 Elinize sağlık Yapıcı insanları seviyoruz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali G. Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2014 Tebrikler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2014 çok beğendim,elimden gelen bir şey olsa kesin yapardım...güle güle kullanın... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rohat Şimşek Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2014 Teşekkür ederim :-) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2014 ilerde koltuk döşeme yaptırırsan aynı kumaşla kolçağı kaplatın çok daha güzel olacaktır.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rohat Şimşek Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2014 ilerde koltuk döşeme yaptırırsan aynı kumaşla kolçağı kaplatın çok daha güzel olacaktır.. Şu an arayış içerisindeyim uygun fiyata gönlüme göre bir yer bulursam koltukları kaplatacağım bu sırada dediğiniz gibi kolçağı yenilemeyi düşünüyorum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2014 (düzenlendi) Aldın başına belayı Sayın Şimşek. Yarın kapına dayanır; "göreceğiz...biz de isteriz...bunu bana ver,kendine bir tane daha yap..." deriz. Hazır mısın? Yapışırız yakana ha! Şubat 7, 2014 Ayhan C. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alp F. Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2014 Cok guzel olmus ancak alt tarafin sekli nasil nasil oturuyor onlarin da fotolarini cekseydiniz iyi olurdu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap