Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Kalorifer Düğmeleri Değişimi Fotograflı Anlatım

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Gerçekten çok güzel durmuş. Ford orjinalinde niye böyle bir değişikliğe gitmez ki?

• Yanıt 39
  • Görüntüleme 12,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ercüment Balcı
    Ercüment Balcı

CD kalemi ile boyadım... Pense ve bezle denedim ama ocak düğmeleri hafif ezilince vazgeçtim. İki elle sıkıca tutup çekince zor da olsa çıktılar ve yenilerini taktım. ve gece görünümleri...

• Cem Boneval
    Cem Boneval

yapma yanyana üç focus yazısı çok gereksiz ve anlamsız...

• önder Başböyük
    önder Başböyük

Teşekkürler tabi akşam olunca eklerim.   teşekkürler yardımcı olabildiysem ne mutlu. Bende herhangi bir sorun olmadı hepsi tam oturdu ve dönmesinde de sıkıntı yok güzel oldu fakat bazı arkadaşlar

Yanıtlama zamanı:

yapma yanyana üç focus yazısı çok gereksiz ve anlamsız...

Evet sitede bir arkadaş az önce resimlerini koymuş, düz durmuyor ve gerçekten kötü görünüyor vazgeçtim normalinden alayım ben.

Yanıtlama zamanı:

Geriye tek ışıklı vites topuzu kalmış oda mavi yandımı tamamdır. Gece görüntüsü çok hoş  olmuş gerçekten hayırlı olsun

Yanıtlama zamanı:

http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-FORD-FOCUS-2-focus-3-Mondeo-AC-Knob-Car-3PCS-LOT-Air-Conditioning-heat/1337463501.html

7.5 $ yani 20 lira civarı fiyatı var. 1 ay kadar beklemek sorun değilse 45 lira vermenin hiç bir manası yok. Düğmeler aynı fotoğraflardan incelediğim kadarıyla.

Yanıtlama zamanı:

Hocam ellerinize sağlık çok süper olmuş,kısmet olursa bende değiştireceğim slm

Yanıtlama zamanı:

http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-FORD-FOCUS-2-focus-3-Mondeo-AC-Knob-Car-3PCS-LOT-Air-Conditioning-heat/1337463501.html

7.5 $ yani 20 lira civarı fiyatı var. 1 ay kadar beklemek sorun değilse 45 lira vermenin hiç bir manası yok. Düğmeler aynı fotoğraflardan incelediğim kadarıyla.

ChinaPost degil de SingPost ile gonderirse satici 1 haftada geliyor.. deneyimle sabit..

Yanıtlama zamanı:

Hocam ellerinize sağlık çok süper olmuş,kısmet olursa bende değiştireceğim slm

Teşekkür ederim. 50 tl lik operasyon, çok para değil. Karşılığında görüntü epey değişiyor, tavsiye ederim...
  • 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

KPWJp7.jpg
baya güzel oldu. en sağdakinde anormallik yok zaten takarken biraz zorladım sadece. bende cd kalemiyle boyadım bakalım gece nasıl olacak.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

baya güzel oldu. en sağdakinde anormallik yok zaten takarken biraz zorladım sadece. bende cd kalemiyle boyadım bakalım gece nasıl olacak.

gayet güzel olmuş focus2'lere de yakıştıgını düşünüyorum, güle güle kullanın.
Yanıtlama zamanı:

gayet güzel olmuş focus2'lere de yakıştıgını düşünüyorum, güle güle kullanın.

önder bey 

Ben de bugün tarif ettiğiniz şekilde klima düğmelerini değiştirdim.Ancak En sağdaki düğme kasıldı kaldı sağa sola dönmüyor ve geriyede çıkartamıyorum.Sizde oldu mu böyle bir sorun :(

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hayir bende sorun olmadi fakat tam oturduysa dönmesi lazim ters yöne birkac defa cevirin hafif esneterek dönecektir muhtemelen. Birkac kiside daha duymustum fakat biraz sağa sola cevirince tik edip dönüyor. Oturturken tam oturdu mu digerleri gibi?

Yanıtlama zamanı:

diğerleri gibi taktım çıt diye bir ses oldu çevirmeye çalışınca sonra tamirciye götürdüm baktı parça değişmesi lazım dedi herhangi bir kırılma vs de yok nasıl oldu anlamadım

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.