Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201412 yıl comment_232247 Şeffaf olan kısımları niye ışık geçirmez yapmazlarki anlamak zor.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201412 yıl Yazar comment_232365 Şeffaf olan kısımları niye ışık geçirmez yapmazlarki anlamak zor.. bizim millet ışıldak gibi parlamazsa sevmez cd kalemi ile boyayın ya da siyah bant iş görür Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 201412 yıl comment_256255 Epey oldu bu düğmelerden takalı ancak benim düğme bölümünde hayalet var gibi. Yolda giderken birden sıcak üflemeye başlıyor, soğukluk ayarını sağ sol kıvratınca düzeliyor. Ara sıra da hava yönü ön döşte olmasına rağmen, ayaklara hava veriyor, onu da sağ sol yapınca düzeliyor. Sorun düğmelerde mi araçta mı anlayamadım, yenileri söküp eskileri takmak da istemiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 201411 yıl comment_273588 3 gun once sipariş verdim birkaç olumsuz yorum okudum .Vazgeçesim geldi .İlerde sorun çıkartır mı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 201411 yıl comment_273589 Bu dugmeleri onermiyorum kimseye.Guzel gorunecek diye klimaniza zarar verebilirsiniz.Hic gerek yok oynamayin arabanin orasiyla burasiyla:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 201411 yıl comment_273590 Bu dugmeleri onermiyorum kimseye.Guzel gorunecek diye klimaniza zarar verebilirsiniz.Hic gerek yok oynamayin arabanin orasiyla burasiyla:) sizde de mi sorun oldu hocam ? bende bir hevesle aldım .Hevesimi kırdınız Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 201411 yıl comment_273614 sizde de mi sorun oldu hocam ? bende bir hevesle aldım .Hevesimi kırdınız Aynen öyle.Sorunlar kısmında paylaştım.Problem giderildi ama klima düğmelerim orijinalindeki gibi performanslı değil sanki hala.Yaptırıp sorunsuz kullananlar da var mı?Tabiki var.Ama bu işin riski de var unutma ve asla bu riski göze aldığına değecek bir uygulama değil.Karar senin tabiki Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 201411 yıl comment_273615 Aynen öyle.Sorunlar kısmında paylaştım.Problem giderildi ama klima düğmelerim orijinalindeki gibi performanslı değil sanki hala.Yaptırıp sorunsuz kullananlar da var mı?Tabiki var.Ama bu işin riski de var unutma ve asla bu riski göze aldığına değecek bir uygulama değil.Karar senin tabiki sizin konunuzu baştan sona okudum ve vazgeçtim .Gerçekten durumunuza üzüldüm bayağı masraf çıkartmışlar.Onu takmak büyük risk .Takanların %60-70 inde sorun çıkmış.Artık o düşmeler evin bir köşesinde durur . Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 201411 yıl comment_273622 sizin konunuzu baştan sona okudum ve vazgeçtim .Gerçekten durumunuza üzüldüm bayağı masraf çıkartmışlar.Onu takmak büyük risk .Takanların %60-70 inde sorun çıkmış.Artık o düşmeler evin bir köşesinde durur . Benim arızaya kolay dediler.Açtılar pervane kırık çıktı ona masraf ettim.Ama yine de ilk günki gibi değil düğmenin işlevi.Ben herkesi uyarıyorum.Vallahi değmez billahi değmez.Boşuna riske atmayın aracı Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 201411 yıl comment_273630 Sorun çıkan arkadaşlarım adına üzüldüm. Ben de aldım kullanıyorum. sorun yok. Hatta fırın düğmesi gibi duran öncekilerden kurtardığı için memnunum. Şimdilik diyeyim İnşallah sonradan bir değişiklik olmaz. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın