Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kaloriferin geç ısıtması ve elektrikli ek ısıtıcı (PTC)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
Şu programlar yerine tarayıcıdan girersek birçok şeyi görebiliyoruz böylelikle profilin amacı uygulanmış olur [emoji4]

5a1fe4e7e88eb_ScreenShot2017-11-30at14_00_27.png.4fa7eedc6ecda6dcb073555ad06ca6ba.png

evdeki bilgisayar bozuldu işe gidince bakabilirim ,o kadar da beklemek istemedim.[emoji6]
  • Yanıt 538
  • Görüntüleme 109,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

• Osman Bahadır
    Osman Bahadır

1.0 Ecoboost dual termostata (dual split cooling) sahiptir. Birinci termostat blok ısınmadan soğutma sıvısını blok dışına vermez. Motor yeterli sıcaklığa ulaştıktan sonra birinci termostat açarak soğu

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Volkan Kaya yazdı:

ptc montaj ve şase bağlantısı yapılması dışında sigortada değişim gerekiyor mu? sonuçta sisteme ilave bir yük gelmiş oluyor

onun kendi sigortası var. yani nasıl olduysa boşta duran sigortayı koymuş ford.

Yanıtlama zamanı:

Ankara'da yaptırmak için fiyat ve yer bilgisi alan var mı? veya parçayı nereden alabiliriz montajını elektrikçiye youtube'dan izletiriz :D aslında şase bağlantısı için teker+davlumbaz sökme gerekmese montajı zor değilmiş

Yanıtlama zamanı:

Sabah yine denedim çalışmadı .Vazgeçtim artık.Araç 3 km sonra ılık havayı veriyor zaten.Böyle idare edeceğim.

Misafir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
24.09.2016 - 21:25 tarihinde, Davuthan Erkılıç yazdı:

20171202_115620.jpg

--3 dakika sonra eklendi--

Benim arabanın soketleri bunlar. Bu sokete uyacak ptc ısıtıcı hangi model arkadaşlar?

--5 dakika sonra eklendi--

20171202_120019.jpg

Necdet fidan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Dün kışlıkları taktırıken PTC nin şasesinide bağladım. Solda davlumbaz içinde, bugünde deneme fırsatım oldu. Herhangi bir ölçüm aleti kullanmadım. Araba ilk çalıştırmada klimayı açtım 1 buçuk dakika sonra sıcak hava vermeye başladı. Belki motor hızlı ısınmış olabilir diyebilirsiniz. İlerleyen günlerde kesinleşir. Artık bekleyip göreciz gerçekten çalıştımı yoksa boşluklarımı doldurdu pardon banamı öyle geldi :D

Yanıtlama zamanı:
Dün kışlıkları taktırıken PTC nin şasesinide bağladım. Solda davlumbaz içinde, bugünde deneme fırsatım oldu. Herhangi bir ölçüm aleti kullanmadım. Araba ilk çalıştırmada klimayı açtım 1 buçuk dakika sonra sıcak hava vermeye başladı. Belki motor hızlı ısınmış olabilir diyebilirsiniz. İlerleyen günlerde kesinleşir. Artık bekleyip göreciz gerçekten çalıştımı yoksa boşluklarımı doldurdu pardon banamı öyle geldi [emoji3]

Bence boşlukları doldurmuş. Keske yuvaya takmadan deneseydin abi ptc yi. Yuvadaki boslugu ozaman doldurmak daha mantikliydi. ?
Yanıtlama zamanı:
25 dakika önce, Yahya Akman yazdı:

Bence boşlukları doldurmuş. Keske yuvaya takmadan deneseydin abi ptc yi. Yuvadaki boslugu ozaman doldurmak daha mantikliydi. ?

Boşluk verme gibi ''boşluk'' işlerinde senin gibi tecrübe yok napalım. Boşluk senin işin...

Yanıtlama zamanı:
Boşluk verme gibi ''boşluk'' işlerinde senin gibi tecrübe yok napalım. Boşluk senin işin...

Sagda solda bosluk arayan sensin abi ben degilim. Bana yurume şimdi ?
Yanıtlama zamanı:

Aramak yok tespit var. Gerisi sizde... Karıştırma...

--0 dakika sonra eklendi--

Sana yürüme. Bi hayal ettimde.. Iğğğğ

Yanıtlama zamanı:

Bu gün Şaşmaz Sanayiden Ptc ısıtıcıyı aldım. Yarın montajını yapacağım. Şase kablosunu da bağladıktan sonra geriye bilgisayardan aktifleştirme kalacak. Bilgisayarım ve kablom yok. Ankara'da bana bu konuda yardımcı olacak arkadaş var mı?

Yanıtlama zamanı:

Ptc ısıtıcı ile fotoraftaki küçük soket arasında kablo olması mı gerekiyor? Paketten kablo çıkmadı. 

20171202_120019.jpg

FB_IMG_1512904790703.jpg

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.