Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kaloriferin geç ısıtması ve elektrikli ek ısıtıcı (PTC)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar bizim 1.6 dizellere uyumlu olan parçanın kodu Bv6n-18d612-ba olacak galiba. Yabancı sitelerde bu kod ile araba yapınca focus 3 yazıyor. Sonu Aa ile biten belki bizim focus 3 lere uymuyordur. 

• Yanıt 538
  • Görüntüleme 108,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

• Osman Bahadır
    Osman Bahadır

1.0 Ecoboost dual termostata (dual split cooling) sahiptir. Birinci termostat blok ısınmadan soğutma sıvısını blok dışına vermez. Motor yeterli sıcaklığa ulaştıktan sonra birinci termostat açarak soğu

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

IMG_1398.JPG
Benim Ptc ısıtıcı bu resimdeki. Temsili değildir kendim çektim.

Yanıtlama zamanı:
9 saat önce, Ahmet Gül yazdı:

IMG_1398.JPG
Benim Ptc ısıtıcı bu resimdeki. Temsili değildir kendim çektim.

dijital klima değil mi sizin.sanırım dijital klima ile manuel klima da kullanılan ptc ler arasında fark var bende sonu AA olandan aldım ama çalışmadı.Necip beyin manuel klima ve çalıştığını söylüyor ancak AA mı yoksa BA mi bakıp haber verecek.

Fatih S. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Benimki dijital klima. Soketleri aynı değil mi manuellerin? Tesisat aynıysa fark etmez diye düşünmüştüm.

Yanıtlama zamanı:
9 dakika önce, Ahmet Gül yazdı:

Benimki dijital klima. Soketleri aynı değil mi manuellerin? Tesisat aynıysa fark etmez diye düşünmüştüm.

soketleri aynı olsa da çalışma mantığı farklı olabilir diye düşünüyorum.Ama neden böyle bir şey üretsinler ki manuel farklı dijitale farklı oda ayrı bişey.

Yanıtlama zamanı:

8v6n-18d612-ab kodlu ptc ile focus 3 1.6 dizel araçta çalıştıran biri varmış. 

https://forum.fordclubpolska.org/showthread.php?t=239688&page=11

Şu kodu bi tam öğrensek çok güzel olacak. Ben de ptc yi alınca takarım diye o bölgeyi açık bıraktım. Kapağı takmadım. 

Misafir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

araştırmalarım sonucu şöyle bişey buldum kesin olmamakla birlikte.Ptc lerin söküldüğü araçlar da bunu destekliyor.

BV6N 18D612-BA kodlu ptc manuel klimalı araçlar için üretilmiş ve ptc kimlik kartındaki bölüme bakarsanız sağ alt köşede ''C7B1'' ibaresi var ve bu ibare ''manuel-doğrusal-sayısal-çıkış gerilimi'' ana karttaki bir sistemden bahsediyor çip vb.

BV6N 18D612-AA kodlu ptc dijital klimalı araçlar için üretilmiş ve ptc kimlik kartındaki bölüme bakarsanız sağ alt köşede ''6652A'' ibaresi var ve bu ibare ''dijital-yüksek çıkış gerilimi'' ana karttaki bir sistemden bahsediyor çip vb.

BA kodlu bulursam alıp deneyeceğim sonucu hakkında bilgi veririm.

Yanıtlama zamanı:
34 dakika önce, Fatih S. yazdı:
araştırmalarım sonucu şöyle bişey buldum kesin olmamakla birlikte.Ptc lerin söküldüğü araçlar da bunu destekliyor.
BV6N 18D612-BA kodlu ptc manuel klimalı araçlar için üretilmiş ve ptc kimlik kartındaki bölüme bakarsanız sağ alt köşede ''C7B1'' ibaresi var ve bu ibare ''manuel-doğrusal-sayısal-çıkış gerilimi'' ana karttaki bir sistemden bahsediyor çip vb.
BV6N 18D612-AA kodlu ptc dijital klimalı araçlar için üretilmiş ve ptc kimlik kartındaki bölüme bakarsanız sağ alt köşede ''6652A'' ibaresi var ve bu ibare ''dijital-yüksek çıkış gerilimi'' ana karttaki bir sistemden bahsediyor çip vb.

Birde bunun CA olanı var . MCA için bunu gösteriyor

SmartSelectImage_2017-11-17-15-24-27.png.a212ae1afc6d5141cec75ce6eca83ddb.png

Yanıtlama zamanı:
3 dakika önce, Özer Aksu yazdı:

Birde bunun CA olanı var . MCA için bunu gösteriyor

MCA için uyumlusunu çok araştırmadım ama yanılmıyorsan zaten tek bir kod var ,zaten dış görüntüsünden de anlaşılıyor.

Yanıtlama zamanı:

Mca için.

Servisde 500 TL civari bişi

IMG_1905_thumb_JPG_03b2bd7bcd6f58148ec1ccbc53e4fbcc.jpg

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Fatih S. yazdı:

bendeki baya kafasına göre çalışıyor, otomatiğe manuelinki olunca ne oluyor acaba. fotoğraf baktım ama bulamadım. 

Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, Ozan Kar yazdı:

bendeki baya kafasına göre çalışıyor, otomatiğe manuelinki olunca ne oluyor acaba. fotoğraf baktım ama bulamadım. 

sizdekinin kodu ne acaba araştırmam yanlışsa  boşu boşuna almayalım şimdi BA kodlu olanı. 

Fatih S. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Hadi ozaman bende bir soru sorayim. Bv6n 18d612 ca hangisi icin [emoji5]
Soket tipi farkli oldugu icin benim aracima bu olmustu ve calismamisti. 2013 sonrasi olan araclarda bu ptc ye uyumlu soket mevcut.
Yanıtlama zamanı:
28 dakika önce, Yahya Akman yazdı:

Hadi ozaman bende bir soru sorayim. Bv6n 18d612 ca hangisi icin emoji5.png
Soket tipi farkli oldugu icin benim aracima bu olmustu ve calismamisti. 2013 sonrasi olan araclarda bu ptc ye uyumlu soket mevcut.

bu kodla alakalı sadece bitane ptc var ancak bunların üzerinde üzerinde farklı kodlar var ne anlam ifade ettiğini araştırmak lazım ama mca kasanın soketleri ile f3 kasanın soketleri birbirine olabilir lakin parçası yerine olmaması lazım görüntü itibariyle diye düşünüyorum 

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Fatih S. yazdı:

sizdekinin kodu ne acaba araştırmam yanlışsa  boşu boşuna almayalım şimdi BA kodlu olanı. 

O kapağı takarken zorlanıyorum baya o yüzden sökesim yok ama yarın bakarım bi ihtimal. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.