Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201312 yıl comment_207420 Merhaba, aracımın ekranında ''dsp'' uyarı lambası yanıyor, sebebini bilen var mı ? Şimdiden teşekkür ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201312 yıl comment_207421 DSP ne? Benim bildiğim "Digital Sound Pocessing" var. ESP olmasın? Bir de sürekli mi yanıyor? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201312 yıl Yazar comment_207423 Evet ''DSP'' , sürekli yanıyor, aracın müzik ekranının sağ üst köşesinde Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201312 yıl comment_207426 Aracın ekranında derseniz gösterge paneli gelir herkesin aklına, benim bildiğim dsp tuşuna basarsanız üst alt yön tuşları ile araçta oturanlara göre sağa sola ağırlık veriyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201312 yıl Yazar comment_207448 Aracın ekranında derseniz gösterge paneli gelir herkesin aklına, benim bildiğim dsp tuşuna basarsanız üst alt yön tuşları ile araçta oturanlara göre sağa sola ağırlık veriyor. dsp tuş'u yok ki aracımda ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201312 yıl comment_207449 dsp tuş'u yok ki aracımda ? O daha da güzelmiş o zaman Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201312 yıl Yazar comment_207467 Menüde dsp yada ona benzer bir bölüm yok, sen menüden girip dsp ayarını yapabliyor musun Ozan kardeşim ? Bu ışık neden yanıyor bilgin var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201312 yıl comment_207471 Menüde dsp yada ona benzer bir bölüm yok, sen menüden girip dsp ayarını yapabliyor musun Ozan kardeşim ? Bu ışık neden yanıyor bilgin var mı? Evet. DSP açık olduğu icin yanıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201312 yıl comment_207472 Öğretmenim siz arabanın kitapçığını süs olarak mı kullanıyorsunuz? O kitapçıktanda birşeyler öğrenebiliyorsunuz. İnanmayacaksınız farklı farklı bilgiler açıklamalar falan var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201312 yıl Yazar comment_207473 En sevdiğim süs arabanın kitapçığı; arabayı ikinci el aldım Servet kardeş ve aldığım kişi bulamadı kitapçığı , yok anlıyacağın , istemiyorsan cevaplamazsın ayrıca Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201312 yıl comment_207475 En sevdiğim süs arabanın kitapçığı; arabayı ikinci el aldım Servet kardeş ve aldığım kişi bulamadı kitapçığı , yok anlıyacağın , istemiyorsan cevaplamazsın ayrıca İnternetten download et hocam, lafmı yani. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201312 yıl comment_207479 dsp hazır ekolayzır ayarlarıdır. menu ve sound tuşları var göğüste, gezip görebilirsiniz.. dsp ayarları menü altında sanırım.. ben dsp kullanmıyorum, sadece bas-tiz ayarı yapıyorum.. kılavuz http://www.ford.com.tr/ford-servis/kullanici-el-kitaplari Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201312 yıl comment_207486 Cevaplama sende laf mı şimdi Soru sorup cevaplama sende demek tuhaf. Öğrenmenim! Öğrenmeyi öğrenmek diye bir kavramı ben öğretmenlerimden öğrendim. Demek tam tersi de başımıza gelecekmiş. Siz birşeyi merak ediyorsanız ve bu bilgiye yazılı kaynaklardan ulaşabiliyorsanız ilk elden oradan ulaşırsınız. Ki sizin yaptığınız gözümde kopya çekmek kadar basit bir davranış. Bunu kabul etmiyorsanız lütfen öğrencilerinize kitap aldırmayınız ve elinizdeki tüm kitapları yakınız. Şayet sorunuz "bu kitapçığı nereden bulurum?" olsaydı emin olun size canı gönülden yardımcı olabilirdim. Eğerki cevaplarım sizi rencide ediyorsa lütfen belirtin. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın