Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 201312 yıl comment_203789 merhaba arkadaslar 5 gun once teslim aldim bayiden arabami ve eve gelirken aracin sola dogru cektigini farkettim. ertesi gun tekrar bayiue gittim. serviste rot ayari yaptilar tamam dediler ama arac haladaha sola cekiyor. aradim aracla uzun yolda test surusu yapmadigimiz icin sorun cozulmemis olabilir dediler. cumartesi gunu tekrar goturecem. sifir araba aliosun ve bole seleri. olmasi daha simdiden arabadan sogutuo insani ve fazladan ve 200 km yol yaptim bu hatalari yuzunden sifir araba alipta bu sorunu baska yasayan varmi aracaim focus titanium sedan Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 201312 yıl comment_203792 Geçmiş olsun, bende de hafiften bir çekme vardı, rotçum beşdakikada hallettiydi. Nadir de olsa böyle aksaklıklar oluyor. Bunlar arabadan soğumak için neden olmamalı. Niye 200 km yol gittiğinizi de anlamadım, çevrenizdeki iyi bir rotçu da hallederdi bunu. Yetkili servis olması şart değil zaten... Tabii ücra bir köşede oturuyorsanız ayrı! Keyfini çıkarmaya bakın, soğumak için bahane aramayın... Bu arada güle güle kullanın... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 201312 yıl Yazar comment_203794 servisin bana uzakligi 50 km aradim soledim gel bakalim dediler. o yuzden 200 km yol yaptim. klavye de sola cekiyor dediginiz gibi :-) telefondan yazdigim icin oluyor affola Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 201312 yıl comment_203797 Bakılmıştır diye düşünüyorum ama lastik havaları ne durumda? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 201312 yıl Yazar comment_203799 lastiklere araci teslim alirken nitrojen gazi bastik dediler.ve ilk gittigimde kontrol ettiler zaten Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 201312 yıl comment_203802 Dünya paralar veriliyor, borca giriliyor, sıfır araba alınıyor ve daha en baştan böyle bir sorun oluyor. Bende olsam gıcık olurdum böyle bir durumda. Bu olay işin ciddiyetsizliğini gösterir. Bence sıfır arabada böyle bir hata yapma lüksleri yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 201312 yıl comment_203804 Kısa sürede çözülür inşallah. Geçmiş olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 201312 yıl comment_203830 Siz birde bagaj kapağına ve kapılara dikkatli bakın ayarsız olabilir daha çok şey göreceksiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 201312 yıl comment_203836 Cok ayrintiya takilcam ama şasi nosunun oldugu yere kutu yapabilirler di fiat bile bunu yapmis ayrica direksiyon milini bir boru ile kapata bilirlerdi bagaja egilip baktigimizda alta bakan yerde bosluklar goruyorum hoporlor yuvalari gibi oralari kapali olmaliydi arka ve on koldayama lar standart olmali malzemeden cok calinti gibi gorunuyor araclar Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201312 yıl comment_203975 Bu aracin sola cekmesi ile arac yeni ise balatalar icerisindeki parcalaron tam alismadigindan kaylanaiyor diye duymustum 100km gibi bi hizla giderken ani fren yapilmasi ara ara parcalarin alisinca duzelecegini soylemislerdi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201312 yıl comment_205217 Bende de var o sola çekme,rot ayarı yaptılar sağa çekti,bi daha yaptılar sola çekti,bir daha yaptılar sağa çekti vs vs vs...en son dedim ki SOL iyidir öyle kaldı ) Yollar genelde sola yatık ondandır diyorum bende ) Şaka bir yana amortiör başları ve direksiyon kutusuna bir baktırın derim ben... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201312 yıl comment_205233 Benimde yaydan sonra bir saga cekme vardi rot yapildi 2 kere duzelir gibi oldu. Bazen saga cekiyor bazen sola bazen duz Gezme denilen sey heralde yollarin yatikligindan Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201312 yıl comment_205262 benim arabada da var hafif sola çekme.. lastiktenmi rotlardanmı hiç bakmadım 600 km oldu araba bayiiye söyledim gel bakalım dediler.. git gel 200 km yol valla gitmedim binmiyom arabaya.. broadway a biniyorum ))) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın