Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Turbo Var Mı?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Caglar bey bu daha net bi aciklama oldu bence yazdiklariniz cok mantikli bu 1.6 ecobostlarda motoe sesi farklimi birde hizlanma illaki normal motora gore hizlidir ama max hizi normal motorlu araca gore (1.6 125 ps) den fazlami

Cem Abi gerekli aciklamayi yapmis zaten benim ekleyecegim: Araçların fabrika verileri yukardaki gibi ama siz bu verilerin üzerine çıkabilirsiniz mesela dizel focus fabrika verisi 190 km ben 220yi gördüm hadi kadran da sapma olsun 215e yakindir hiz..ecoboost 1.6 focusla hic denemedim maksimim hizi ama 235-240 km diyecegine eminim ..hizlanma ve ara hizlanma tabiki normal motora göre çok iyi hele 100kmden sonra 1.6 ecoboost daha bi coşuyor diger motorlara göre

Belki tup taktiririm diye normal aldik ecobostlara uyumlu deil diye ecobost almak daha iyi olurmustu neyse yinede aydin lattiginiz icin hepinize teaekkurler .

1.0motor ecoboost lpg li focustan daha ekonomik ..suan iki focusta normal kullanimda 30kurus civari yakar...yalniz 1.0in vergi Avantajı var birde turbo avantaji
  • Yanıt 39
  • Görüntüleme 23,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

koy arabaya birtane ; turbolu dersin  

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Metehan bey, aldığınız araç piyangodan mı çıktı merak ettim şuan.. Umarım yanlış anlaşılmam.   Turbo uyumlumu denilecek birşey değil yani sök - tak - çalışsın gibi birşey değil ciddi masraf ile tur

• Kerim Kamanoğlu
    Kerim Kamanoğlu

Valla hem 1.6 hem benzinli hem turbolu hemde 125ps motor olsaydı o motora turboyu neden koydun arkadaş derlerdi.

Yanıtlama zamanı:

mehmet demir abim benım halımı anlayan tek kısı sanırım arkadaslar DENIZCIYIM arabamı aldım ve fazla bınme ve ınceleme frsatım olmadı saten aracı ınceleme fırsatım olsa kendım gemı makıne zabıtıyım ..

Saten değil zaten.

• 5 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

focus 3 tdci de var mı turbo ?

Yanıtlama zamanı:

peki nasıl çalışıyor devir flan kaçta ?

Yanıtlama zamanı:

Forumda nasıl çalıştığı nasıl kullanması gerektiği yazıyor forumun üst bölümünde arama kısmı mevcut oradan aratabilirsiniz. Teknik grafiği ve değerleri Focus 3 genel bölümünde var. En basit şekli ise sizin aracı alırken incelemeniz gereken katalog veya websitesinde mevcut.

Ford.com.tr

Yanıtlama zamanı:

Turbo olmazsa olmaz bişey değil ki 1.6 atmosferik kullanan zibil gibi araç var piyasada.Hem lpg^ye oldukça uyumlu..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.