2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız
- 0
Yakıt Göstergesi Ve Beklemeden Direk Çalıştırma
-
Benzer İçerikler
-
- 22 cevap
- 15.077 görüntüleme
-
- 6 yanıt
- 6.385 görüntüleme
-
- 6 yanıt
- 1.664 görüntüleme
-
Focus 3 Otomatik Kilit Sistemi Denemesi 1 2 3 4 5
Yazan: Yakup Ç. A.,
- oto kilit
- 2012 ford focus
- (ve 1 tane daha)
- 70 yanıt
- 25.214 görüntüleme
-
- 2 cevap
- 1.206 görüntüleme
-
Soru
Çağdaş Ercan
Herkese merhabalar;
Aracım şu anda yaklaşık 2500 KM'de. Benim kafamda bu zamana kadar iki önemli olduğunu düşündüğüm konu soru işareti olarak kaldı. Birbirleriyle hiç alakası olmayan bu iki konuyu fazladan konu açıp kirlilik yaratmamak adına bu şekilde sormayı uygun gördüm.
İlk konu aracımın yakıt göstergesi ve menzili ile alakalı. Özellikle depo 3/4 ve aşağısında iken belli bir mesafe gidiyorum aracın yakıt göstergesine bakıyorum ve menzilime bakıyorum. Örn; 1/2 depo ve 440 Km menzil görüyorum. Arabamı parkediyorum sabah tekrar yola çıktığımda bakıyorum gösterge biraz yükselmiş ve menzil artmış. 1-2 km yol gittikten sonra çılgınca bir düşüşle ilk bıraktığım hale geliyor.
İkinci konum ise aracın ilk çalışması ile ilgili. Araç anahtarsız çalıştırma sistemine sahip olduğundan şimdiye kadar ben hep direk debr,yaja basıp aracı çalıştırmaktaydım. Daha sonrasında bunun sakıncalı olduğu gibi bir kaç duyum aldım. Bu durumun ne gibi bir sakıncası vardır ve doğru olan yöntem nedir?
Bu iki konu ile ilgili tecrübesi veya bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 25 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap