Hüseyin Saraç Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 F3 led farların çiftimi 1000 tl yok sa tanesimi 1000 ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 F3 led farların çiftimi 1000 tl yok sa tanesimi 1000 ? Çifti ama xenon değil... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin Saraç Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Çifti ama xenon değil... xenon taraftarı değilim zaten.. led görünsün yeter... xenon trafik teröründen başka bişe değil... ben yolda karşıdan gelen xenonlar beni kör ettiğinde onlar için çok iyi şeyler düşünmüyorum... birde benim bahsettiğim kazanın sebebide karşıdan gelen aracın farları uzun devreyle beni resmen kör etmesi idi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 xenon taraftarı değilim zaten.. led görünsün yeter... xenon trafik teröründen başka bişe değil... ben yolda karşıdan gelen xenonlar beni kör ettiğinde onlar için çok iyi şeyler düşünmüyorum... birde benim bahsettiğim kazanın sebebide karşıdan gelen aracın farları uzun devreyle beni resmen kör etmesi idi... Biraz eksik anlaşılma oldu.. Buna xenon takar ve ayar yapılırsa göz almazsınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Biraz eksik anlaşılma oldu.. Buna xenon takar ve ayar yapılırsa göz almazsınız. bunun için tam olarak geçerli değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 bunun için tam olarak geçerli değil. O senin sorunun bi kere Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Saldıran Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Bu far takımından alan olursa fotoğraf paylaşabilir mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 O senin sorunun bi kere Ayardan bahsetmiyorum, Bunlardaki mercek xenon mercek değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2013 Difüzörden konu far olaylarına kadar gelmiş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdem Reis Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2013 yasin sağolsun difüzör konusundaki derdime derman oldu en kısa zamanda alıp taktırıcam sıra geldi sedan a ledli stop bulmaya ^_^ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2013 yasin sağolsun difüzör konusundaki derdime derman oldu en kısa zamanda alıp taktırıcam sıra geldi sedan a ledli stop bulmaya ^_^ Derman oldu derken aldınız mı difüzörü nerden,nasıl,kaça....? Cem bey üretici ile yazışıyorum demişti acaba son durum nedir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2013 Derman oldu derken aldınız mı difüzörü nerden,nasıl,kaça....? Cem bey üretici ile yazışıyorum demişti acaba son durum nedir? Hafta sonu belli olacak... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdem Reis Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2014 Aracım sedan oldugundan arka difüzör konusunda bi gelişme kaydedemiyorum hb de hersey war ne ledli arka stop ne de difüzör konusunda bi arpa boyu yol kat edebilmiş değilim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Sadece arka difüzör mevcut değilmi özelden ulaşabilirmisiniz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Gözütok Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2014 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap