Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201312 yıl comment_197097 Öyle yazınca google amca bulamadı Nasil bulamadi yaw? Cadde olarak diyorsaniz olmayabilir ama digeri var... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 201312 yıl Yazar comment_197357 Bambaşka birşey soracağım, Emel sokak neresi yahu? Sokullu'ya çıkan Emel Sokak hatırlamıyorum.. Abi İstanbul/Kağıthane'de Herkese teşekkürler. Arabayı c.tesi öğlen teslim aldık. Oto sanayide babamın tanıdığı bir ustaya yaptırdık. Çamurluk ve davlumbaz değişti. Ön tampona lokal boya yapıldı. Sadece bir kısmına yani. Sanki biraz renk farkı var onun dışında sıkıntı yok. Tampondaki boya ölçüm cihazında çıkar mı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 201312 yıl comment_197391 Tampondaki boya ölçüm cihazında çıkar mı ? çıkmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 201312 yıl comment_197397 Sanki biraz renk farkı var Ön çamurluk '' bende boya var'' diye bağırıyor. Parlak bir boya kullanılmış.Hafif matlaşsa sırıtmayı kesecek. Bu renkte servis bile aynı rengi tutturamıyor. Bizim araca arkadan vurmuşlardı aracın yarısı farklı renkti. Değişen bölgeyi bol bol yıka güneşte bırak.Pasta cila attırma sakın çamurluğa iyice açılır parlaklaşır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 201312 yıl comment_197400 Bu renkte servis bile aynı rengi tutturamıyor. Bizim araca arkadan vurmuşlardı aracın yarısı farklı renkti. Bile derken? Servisteki adam umursamıyor ki... Benim ön tampon ne kadar boyandı bilmiyorum ama sağ tarafı boyalı, arka tamponunda sol köşesi boyalı, ön belki biraz da arkayı ben kesinlikle farketmiyorum. Önemli olan ustanın kalitesi servis mervis hikaye. Rengi tutmadı diye 3. kez boyanan spoiler biliyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 201312 yıl comment_197401 Ustaya kalmış, bizim çamurluk içinde çok uğraştım abi demişti çünkü müdür uyarmıştı Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 201312 yıl comment_197461 Herkese teşekkürler. Arabayı c.tesi öğlen teslim aldık. Oto sanayide babamın tanıdığı bir ustaya yaptırdık. Çamurluk ve davlumbaz değişti. Ön tampona lokal boya yapıldı. Sadece bir kısmına yani. Sanki biraz renk farkı var onun dışında sıkıntı yok. Tampondaki boya ölçüm cihazında çıkar mı ? Gözünüz aydın, bu tip şeyleri kafaya takmanın anlamsızlığının kanıtı şu fotoğraflar. Tamponda boya ölçümde çıkar, ama tampondaki boyayı kimsenin önemsememsi gerekir, önemseyene de satmayın bu arabayı. Kaza fotoğraflarını saklayın, gelecekteki alıcıya da gösterirsiniz, uzun uzun izah etmekten kurtulursunuz, spekülasyonları da önlemiş olursunuz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 201312 yıl Yazar comment_197467 Gözünüz aydın, bu tip şeyleri kafaya takmanın anlamsızlığının kanıtı şu fotoğraflar. Tamponda boya ölçümde çıkar, ama tampondaki boyayı kimsenin önemsememsi gerekir, önemseyene de satmayın bu arabayı. Kaza fotoğraflarını saklayın, gelecekteki alıcıya da gösterirsiniz, uzun uzun izah etmekten kurtulursunuz, spekülasyonları da önlemiş olursunuz. Evet kaza fotoğraflarım duruyor hocam teşekkürler.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 201312 yıl comment_197503 Tamponda boya ölçümde çıkar, ama tampondaki boyayı kimsenin önemsememsi gerekir, önemseyene de satmayın bu arabayı. Çıkmaz abi, hiç bir plastik aksamda çıkmaz, çünkü ölçüm metale kadar olan mesafeyi ölçerek çalışıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 201312 yıl comment_197505 Çıkmaz abi, hiç bir plastik aksamda çıkmaz, çünkü ölçüm metale kadar olan mesafeyi ölçerek çalışıyor Aaaa, bizim tamponlar plastik mi, naylon vallahi... (farklı bir almaza yatma, cehaleti maskeleme yöntemi) Yeni ölçüm cihazları plastikten de ölçüyormuş bu arada Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 201312 yıl comment_197932 Geçmiş olsun arkadaşım. Geçen ay da benzeri bir talihsizliği ben yaşadım. Aracın biri benim sağ orta ön kapıya vurdu. Son anda direksiyon kırmama rağmen vurmasını kurtaramadım ama çarpmanın etkisini epey bir azaltmışım. Trafikte her an her şey oluyor. Allah tekrarlarını hiçbirimize de göstermesin inşallah. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın