Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 201312 yıl comment_196805 1) parçalı kusurda zaten ödemede kusur oranında yapılır, connecte verilen kusur %20 olursa connectin sigortası focusun masrafının %20sini öder %80ini Umut cebinden öder. 2) bana yapılan sigortayı yanlış yaptılar yani... 3-4) bunlar kendiyle çelişiyor zaten hem diyorsun polis gelmez hemde polis çağırın. polis gelse bile çoğu zaman eskisi gibi tutanak tutmuyor zaten, anlaşmalı tutanağı doldurup gidiyor(2 kere başıma geldi) en son karşı taraf kaçtığında polis çağırdım(yani çağırmam gerekiyordu) ve 3 saat bekledim. Alkol şüphesi durumunda polis çağırmak gerekiyor dediğim gibi sürücülerin insiyatifine kalmış yani, ama durduk yerde bu adam alkollu diyipte çağırırsan poliste seni çağırır. fren izi vs tutanağa yazılabilecek şeyler zaten fotoğrafla belgelemek yeterli. ayrıca tutanağı doldurmak için anlaşmak gerekmiyor, tutanak tespit tutanağıdır herkes kendine göre kazanın oluş şeklini yazar, değerlendirmeyi sigortacılar ve gerekli durumda polis yapar. 1) ben bir trafikçi olarak konuyu bilmiyorum o zmn uzatmaya gerek yok 2) sigorta yanluş diye birşey yok fiyat kaza yapmış olsanda sigortacıdan sigortacıya değişir. 3) Anlatamadım galiba polis maddi hasarlı kazaya normal sıradan şekilde ararsan GELMEZ GİTMİYORUZ DA zaten ama diyorum ki adamla anlaşmayın anlaşamıyorum deyin BU SİZİN KARINIZA OLUR o zmn polis gelir anlatabildim mi kardeşim ayrıca diyorsun ya polis geliyor aynı tutanağı doldurup gidiyor bizde boşuna bekliyoruz diye doğru olay bu şekilde ama sizin durumunuz anlaşıp anlaşamanıza göre polisin kendi kaza tutuanağı vardır onu tutar İSTANBUL da iş yogunluğundan dolayı o sigortacıların vermiş olduğu anlaşma tutanağı doldurulup göderilir vatandaş oda doğru ama diyorum ki siz polisi çağırın gelsin polis kendi tutanağını tutsun ;-) Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 201312 yıl comment_196808 Fatketmeyp yola ciktm demeseydin keske Gecmis olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 201312 yıl comment_196813 1) ben bir trafikçi olarak konuyu bilmiyorum o zmn uzatmaya gerek yok 2) sigorta yanluş diye birşey yok fiyat kaza yapmış olsanda sigortacıdan sigortacıya değişir. 3) Anlatamadım galiba polis maddi hasarlı kazaya normal sıradan şekilde ararsan GELMEZ GİTMİYORUZ DA zaten ama diyorum ki adamla anlaşmayın anlaşamıyorum deyin BU SİZİN KARINIZA OLUR o zmn polis gelir anlatabildim mi kardeşim ayrıca diyorsun ya polis geliyor aynı tutanağı doldurup gidiyor bizde boşuna bekliyoruz diye doğru olay bu şekilde ama sizin durumunuz anlaşıp anlaşamanıza göre polisin kendi kaza tutuanağı vardır onu tutar İSTANBUL da iş yogunluğundan dolayı o sigortacıların vermiş olduğu anlaşma tutanağı doldurulup göderilir vatandaş oda doğru ama diyorum ki siz polisi çağırın gelsin polis kendi tutanağını tutsun ;-) 2) dediğin şekilde artış eskide kaldı artık sağlam geçiriyorlar. hepsi öyle yoksa enayi değişim 400 tllik sigortayı 844tlye yaptırayım. 3) anlaşılan polissin sizin orada işler farklı yürüyor olabilir ama büyük şehirlerde öyle olmuyor. Tekrar ediyorum, gerekmediği durumda polis çağırmanın hiç bir avantajı yok. olayı olduğu şekliyle tutanağa aktarmak yeterli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 201312 yıl comment_196817 2) dediğin şekilde artış eskide kaldı artık sağlam geçiriyorlar. hepsi öyle yoksa enayi değişim 400 tllik sigortayı 844tlye yaptırayım. 3) anlaşılan polissin sizin orada işler farklı yürüyor olabilir ama büyük şehirlerde öyle olmuyor. Tekrar ediyorum, gerekmediği durumda polis çağırmanın hiç bir avantajı yok. olayı olduğu şekliyle tutanağa aktarmak yeterli. 1) büyük şehirde de görev yaptım işleyiş her yerde aynı ama dedim ya ben forumda ki arkadaşların aklında bulunsun diye dedim mantıklı olan zaten anlaştırmak çunku her basit kazaya polis yetişemez ama dedim ya size bir ark olarak dedim siz çagırın ama sonuç size kalmıs yoksa yozgat tayım zaten fazla kaza bela olmuyr ona ragmen 155 i arayana biz dönüyoruz kaza nasıl oldu diyoruz anlatıyor bir bakıyoruz basit birsey sorunda yok anlaşmışlarda bizde siz aranızda anlaşın biz gelirsek şöyle olur vs deyip gitmeden tutturuyoruz anladı ;-) ama siz neyi nasıl isterseniz öyle yapın 2) ben aracımı sıfır aldım bayiden sigortası 66 plaka old için axa 226 tl ye yapıldı kasko sompo japan 1760 tl ye benden 2 hafta aynı yerde bir abi aldı aynı renk aynı plaka (66) sonra axa sigortayı 326 tl ye yaptırdı kaskoyuda hdı dan 2450 tl ye yaptırdı olayı anlatabildim galiba sigortacıdan sigortacıya fark var abi ah tüh vah dedi ama artık ödemiş oldu ;-) Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 201312 yıl comment_196818 1) büyük şehirde de görev yaptım işleyiş her yerde aynı ama dedim ya ben forumda ki arkadaşların aklında bulunsun diye dedim mantıklı olan zaten anlaştırmak çunku her basit kazaya polis yetişemez ama dedim ya size bir ark olarak dedim siz çagırın ama sonuç size kalmıs yoksa yozgat tayım zaten fazla kaza bela olmuyr ona ragmen 155 i arayana biz dönüyoruz kaza nasıl oldu diyoruz anlatıyor bir bakıyoruz basit birsey sorunda yok anlaşmışlarda bizde siz aranızda anlaşın biz gelirsek şöyle olur vs deyip gitmeden tutturuyoruz anladı ;-) ama siz neyi nasıl isterseniz öyle yapın 2) ben aracımı sıfır aldım bayiden sigortası 66 plaka old için axa 226 tl ye yapıldı kasko sompo japan 1760 tl ye benden 2 hafta aynı yerde bir abi aldı aynı renk aynı plaka (66) sonra axa sigortayı 326 tl ye yaptırdı kaskoyuda hdı dan 2450 tl ye yaptırdı olayı anlatabildim galiba sigortacıdan sigortacıya fark var abi ah tüh vah dedi ama artık ödemiş oldu ;-) sigortayı tabiki araştırdım diyorum üç aşağı beş aynı fiyatlar çıktı yani 300e yapılan sigorta kaza sonrası 400e yapılmıyor artık. o eskidendi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 201312 yıl comment_196830 sigortayı tabiki araştırdım diyorum üç aşağı beş aynı fiyatlar çıktı yani 300e yapılan sigorta kaza sonrası 400e yapılmıyor artık. o eskidendi. Doğrudur bu konu hakkında güncel bilgim yok haklısınızdır olabilir ama yinede kasko olsa 2 katını anlarım ama sigorta dedğimiz olay o kadar olmaz ama madem öyle diyorsunuz Doğrudur Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 201312 yıl comment_196837 Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Yalnız çok detaycı olduğumdan mıdır nedir dikkat ettim de her iki araçta 34 plaka ve EC serisi, mıknatıs gibi biri birlerini çekmişler.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 201312 yıl Yazar comment_196850 Geçmiş olsun kardeşim.İki gün önce de benim aracıma güpe gündüz ana caddeüzerinde seyir halinde giderken 2 motor toplam 3 kişi saldırdı.Kişi demek pek yerinde değil hayvan bile bunlardan daha mantıklı canlılar.Aracıma fazlasıyla zarar vermeyi başardılar.Bakalım bende polisten haber bekliyorum ama pek umudum yok.Bu İstanbul'da yaşanmaz ben bunu anladım. Saol abi. Bana saldırma ihtimalleri yok. Onlar daha kalabalık ama laftan anlamayan cinstenler. Kaza yapıldı. Ben hep uzlaşma yoluna gittim ama bunlar baktım yok polis cagıracagız yok bunu yapacagız yok bizim arabamız daha sıfır yok göreceksınız polis gelince diyince. Sabır sabır bi yere kadar başlatma dayı polisine dedim zaten benim arabada pek birşey yok çeker giderim kafamın tasını attırma benim dedim yumuşadılar sonra. Ben polisi beklemiyorum delikanlı varsa durdurur beni dedim hepsine bi tanesinden ses çıkmadı tutanağı tuttum hadi eyvallah dedim. Zaten aynı mahallede oturuyoruz sayılır o yüzden fazla olay cıksın istemedim. Ama İstanbul medeniyet şehiri olmaktan çıktı yani.. Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Yalnız çok detaycı olduğumdan mıdır nedir dikkat ettim de her iki araçta 34 plaka ve EC serisi, mıknatıs gibi biri birlerini çekmişler.. Aynı mahallede oturuyoruz abi ondan Hepinize çok çok teşekkür ederim. Araba bugun servise gitti detaylarını babamdan öğrenip yazarım ben çalışıyordum o götürmüş olay aynen resimdeki gibi oldu. Kafayı uzattım ve arabanın geldiğini gördüm.. Az birşey sol yapıp karşı şeride geçse yada frene bassa bu kadar büyük bi hasarım olmayacaktı. Yada hiç olmayacaktı. Mahalleden ögrendiğim bilgiye göre bana çarpan dayının kapının önünde benzini bitiyor ve millete diyor ki bu araba neden çalışmıyor bir baksanıza ? Öyle bir acemi işte.. Ben durur vaziyetteydim çarptığında. Kasım 7, 201312 yıl Umut Akbaba tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 201312 yıl comment_196854 Geçmiş olsun. 60 km/s hızla vursaydı çamurluğun kaputun yarısına kadar girmişti bile. Ufak bir kaza, mala gelsin sıkma canını. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 201312 yıl comment_196859 Gıcık bir tali yoldan anayola giriş noktası, burada da birkaç tane var böyle, trafiği görmek için illa ki burnunu çıkarmak zorundasın, yoksa soldan geleni görmek mümkün değil. Tekrar geçmiş olsun kardeşim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 201312 yıl comment_196865 Öncelikle geçmiş olsun abartılacak bir kaza olmamış. 1- Arabaya kasko yaptırın lütfen 2- Kusurlusun sigortan karşılamaz yani tamamını karşılamaz en azından detayını bilmiyorum yüzde olarak. 3- Çamurluk ve altındaki davlumbaz değişecek ortalama 1000 tl onlar, çamurluk için ustana danış ne diyorsa onu yap 4- Bundan sonra karşındakine güvenecek pozisyonda durma lütfen sen kendini kurtaracak yerde bekle mümkünse 2 mt geride dur yani Kafana da takma maddi şeyler bir şekilde hallolur araçları bedava almadınız ya, sizin tabirinizle Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201312 yıl comment_196960 Saol abi. Bana saldırma ihtimalleri yok. Onlar daha kalabalık ama laftan anlamayan cinstenler. Kaza yapıldı. Ben hep uzlaşma yoluna gittim ama bunlar baktım yok polis cagıracagız yok bunu yapacagız yok bizim arabamız daha sıfır yok göreceksınız polis gelince diyince. Sabır sabır bi yere kadar başlatma dayı polisine dedim zaten benim arabada pek birşey yok çeker giderim kafamın tasını attırma benim dedim yumuşadılar sonra. Ben polisi beklemiyorum delikanlı varsa durdurur beni dedim hepsine bi tanesinden ses çıkmadı tutanağı tuttum hadi eyvallah dedim. Zaten aynı mahallede oturuyoruz sayılır o yüzden fazla olay cıksın istemedim. Ama İstanbul medeniyet şehiri olmaktan çıktı yani.. Aynı mahallede oturuyoruz abi ondan Hepinize çok çok teşekkür ederim. Araba bugun servise gitti detaylarını babamdan öğrenip yazarım ben çalışıyordum o götürmüş olay aynen resimdeki gibi oldu. Kafayı uzattım ve arabanın geldiğini gördüm.. Az birşey sol yapıp karşı şeride geçse yada frene bassa bu kadar büyük bi hasarım olmayacaktı. Yada hiç olmayacaktı. Mahalleden ögrendiğim bilgiye göre bana çarpan dayının kapının önünde benzini bitiyor ve millete diyor ki bu araba neden çalışmıyor bir baksanıza ? Öyle bir acemi işte.. Ben durur vaziyetteydim çarptığında. Benim olay kaza bile değildi.Işıklarda yolun en sağında beklerken o daracık yere sıkışmak isteyen motorcuları sadece korna çalarak uyarmam ve sen bize nasıl korna çalarsın demeleri,ardından ışıkların yeşil yanmasıyla harekete geçmem ve giderken aracıma saldırmaları.amaçları beni durdurup bana saldırmaktı.Zaten sayıca üstün oldukları için bunu hiç çekinmeden yapacaklardı.Ben durmadan direk polise gittim.Allah larından bulsunlar.Polisin bana cevabıda ilginç :ezseydin keşke şerefsizleri Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201312 yıl comment_196967 Bu devirde kimseye birşey denmiyor haklı olsanızda kimse yoğurdum ekşi demiyor iki üç kişi oldularmı hele hep uzak durmak lazım... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın