Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Bir Kaza Hikayesi.

Featured Replies

• Yanıt 58
  • Görüntüleme 11,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 1 sigorta karşılıklı hasar karşılamaz, bu ancak parçalı kusur durumunda olur ondada kalan kısım kasko olmadığından cepten ödenir. Bu durumda da kalan hasarı cepten ödemek gerekir ki servise gidildiğin

• Çağlar Sertan KASIMOĞLU
    Çağlar Sertan KASIMOĞLU

Biber gazı bu tür saldırılara birebir. İster bir ister üç kişi olsun. Veriyorsun gazı sinek gübi yapışık asfalta kıvranıyorlar yandım anam diye. Biber gazı sıkmak yasal olarakta suç değil. Osmanlı to

• Ohh mondiyö, ben Ankara sanmıştım...   Bu arada bir ek bilgi, bilinenin aksine Sokullu Mehmet Paşa değil Sokollu Mehmet Paşa'dır..

Yanıtlama zamanı:

Çok geçmiş olsun

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bambaşka birşey soracağım, Emel sokak neresi yahu? Sokullu'ya çıkan Emel Sokak hatırlamıyorum..

Abi İstanbul/Kağıthane'de :)

Herkese teşekkürler. Arabayı c.tesi öğlen teslim aldık. Oto sanayide babamın tanıdığı bir ustaya yaptırdık. Çamurluk ve davlumbaz değişti. Ön tampona lokal boya yapıldı. Sadece bir kısmına yani. Sanki biraz renk farkı var onun dışında sıkıntı yok. Tampondaki boya ölçüm cihazında çıkar mı ? 

uf3kd.jpg

uf3m5.jpg

Yanıtlama zamanı:

Sanki biraz renk farkı var

Ön çamurluk '' bende boya var'' diye bağırıyor. Parlak bir boya kullanılmış.Hafif matlaşsa sırıtmayı kesecek. Bu renkte servis bile aynı rengi tutturamıyor. Bizim araca arkadan vurmuşlardı aracın yarısı farklı renkti.

Değişen bölgeyi bol bol yıka güneşte bırak.Pasta cila attırma sakın çamurluğa iyice açılır parlaklaşır.

Yanıtlama zamanı:

Bu renkte servis bile aynı rengi tutturamıyor. Bizim araca arkadan vurmuşlardı aracın yarısı farklı renkti.

Bile derken? Servisteki adam umursamıyor ki...

Benim ön tampon ne kadar boyandı bilmiyorum ama sağ tarafı boyalı, arka tamponunda sol köşesi boyalı, ön belki biraz da arkayı ben kesinlikle farketmiyorum.

Önemli olan ustanın kalitesi servis mervis hikaye. Rengi tutmadı diye 3. kez boyanan spoiler biliyorum :) 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Herkese teşekkürler.

Yanıtlama zamanı:

Herkese teşekkürler. Arabayı c.tesi öğlen teslim aldık. Oto sanayide babamın tanıdığı bir ustaya yaptırdık. Çamurluk ve davlumbaz değişti. Ön tampona lokal boya yapıldı. Sadece bir kısmına yani. Sanki biraz renk farkı var onun dışında sıkıntı yok. Tampondaki boya ölçüm cihazında çıkar mı ? 

Gözünüz aydın, bu tip şeyleri kafaya takmanın anlamsızlığının kanıtı şu fotoğraflar.

Tamponda boya ölçümde çıkar, ama tampondaki boyayı kimsenin önemsememsi gerekir, önemseyene de satmayın bu arabayı.

Kaza fotoğraflarını saklayın, gelecekteki alıcıya da gösterirsiniz, uzun uzun izah etmekten kurtulursunuz, spekülasyonları da önlemiş olursunuz.  

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Gözünüz aydın, bu tip şeyleri kafaya takmanın anlamsızlığının kanıtı şu fotoğraflar.

Tamponda boya ölçümde çıkar, ama tampondaki boyayı kimsenin önemsememsi gerekir, önemseyene de satmayın bu arabayı.

Kaza fotoğraflarını saklayın, gelecekteki alıcıya da gösterirsiniz, uzun uzun izah etmekten kurtulursunuz, spekülasyonları da önlemiş olursunuz.  

Evet kaza fotoğraflarım duruyor hocam teşekkürler..

Yanıtlama zamanı:

Çıkmaz abi, hiç bir plastik aksamda çıkmaz, çünkü ölçüm metale kadar olan mesafeyi ölçerek çalışıyor :) 

Yanıtlama zamanı:

Çıkmaz abi, hiç bir plastik aksamda çıkmaz, çünkü ölçüm metale kadar olan mesafeyi ölçerek çalışıyor :)

Aaaa, bizim tamponlar plastik mi, naylon vallahi... (farklı bir almaza yatma, cehaleti maskeleme yöntemi)

Yeni ölçüm cihazları plastikten de ölçüyormuş bu arada  :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun arkadaşım. Geçen ay da benzeri bir talihsizliği ben yaşadım. Aracın biri benim sağ orta ön kapıya vurdu. Son anda direksiyon kırmama rağmen vurmasını kurtaramadım ama çarpmanın etkisini epey bir azaltmışım. Trafikte her an her şey oluyor. Allah tekrarlarını hiçbirimize de göstermesin inşallah.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.