Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201510 yıl comment_322239 Arkadaşlar bu sesten çok sıkıntı çekmiş birisi olarak sesin geldiği yeri aşağıdaki resimde göstermeye çalıştım. Göğüsün üst tarafında sert plastik bir parça var burası dişli asfaltta anormal ses yapıyor ama üzerine bir kitap koyun yada elinizle bastırın ses kesiliyor hatta araç hareketsizken parmaklarınızın ucuyla buraya vurun yine ses geldiğini göreceksiniz Bu sesin kaynağını bulmak kolay olmadı ama ses kesinlikle buradan geliyor. Alparslan Bey, ya ben bulamadım dediğiniz yeri ya da yeni modellerde orası sert değil. Acaba bahsettiğiniz yer havalandırma kanaları olabilir mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201510 yıl comment_322256 (ciddi değilim ...sakın yapmayın) Sesin geldiği yere sıkın poliüretan köpüğü ... oHHH ... oldu bitti. http://www.hepsiburada.com/ceresit-980497-cs-360-pu-kopuk-750-ml-pm-hrceresit980497 tıK demez valla Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 201510 yıl comment_322625 havalandırma kanalları değil Koray bey elinizle biraz vursanız anlaşılıyor Kaan bey aklıma gelmedi değil ama yarın bir gün genleşme yaparsa bu sefer dashboard komple elden gider Alparslan Bey, ya ben bulamadım dediğiniz yeri ya da yeni modellerde orası sert değil. Acaba bahsettiğiniz yer havalandırma kanaları olabilir mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 201510 yıl comment_322852 (ciddi değilim ...sakın yapmayın) Sesin geldiği yere sıkın poliüretan köpüğü ... oHHH ... oldu bitti. http://www.hepsiburada.com/ceresit-980497-cs-360-pu-kopuk-750-ml-pm-hrceresit980497 tıK demez valla Ben havalandırma kanallarına sıktım bunu. ses kesildi ama hava gelmiyor şimdi de...sorun ne olabilir ki? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201510 yıl comment_322891 Ben havalandırma kanallarına sıktım bunu. ses kesildi ama hava gelmiyor şimdi de...sorun ne olabilir ki? çok yaşa emi? ...sabah sabah kocaman güldüm. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201510 yıl comment_322908 Ben havalandırma kanallarına sıktım bunu. ses kesildi ama hava gelmiyor şimdi de...sorun ne olabilir ki? Abi sen ciddimisin o köpük şişip tıkamıştır özelliği bu Yav millet duvar aralarını dolduryor bununla [emoji15][emoji15][emoji15][emoji15] Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201510 yıl comment_323056 Artık tercih size kalmış. Ya klima ya ses, birini tercih edeceksiniz... Abi sen ciddimisin o köpük şişip tıkamıştır özelliği bu Yav millet duvar aralarını dolduryor bununla @Serdar yaman beni arayıp sıktın mı diye sordun ya, hala gülüyorum yav Bu arada benim yaptığım latifeyi anlamayıp ciddi ciddi sıkanlar olursa mesuliyet kabul etmem ona göre Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 201510 yıl comment_323068 Araç içerisindeki müzik sesi normal seviyesinde açıkken, ses duymuyorsam benim için o araba sessizdir :). focusta bu söylediğim kritere uyuyor :). Şu an ankarada hava geceleri 8-9 derecelere düşüyor. Gündüzleri 20 derece seviyelerine çıkıyor. Sürekli olarak ısınma ve soğumaya maruz kalıyor araçlar. ÖZellikle bu mevsimlerde ses daha fazla oluyor. Buda bence normal bir durum. Ekim 7, 201510 yıl Kaan Zaim tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 201510 yıl comment_323080 Cızırdama tarzında ses gelenler gözlük yuvasına bastırsınlar ses geldiği esnada. Bende sadece oradan geliyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 201510 yıl comment_323092 Direksiyonun onundeki derimsi parçadan benim de ses geliyor. O derimsi parçaya hafif bastırınca ses kesiliyor. Bırakınca yine devam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 201510 yıl comment_323117 Arkadaşlar, isterseniz bu konuyu da inceleyebilirsiniz. http://www.focusclubtr.com/topic/10629-sağ-taraftan-gelen-cızırtı-şeklindeki-ses/#comment-323105 Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın