Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Roll Team :)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Sikinti yok ne zaman deniyoruz

:D Sikinti yoksa benim arabadan bir suru var forumda musait biri yazacaktir siz kriteri 115lik yeni focus olarak genelleyin sadece

• Yanıt 113
  • Görüntüleme 14,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Bir boy fark oluşmuşsa ve sabit kalmışsa standart aracın sürücüsü kötü kalkmış demektir, fark açılmıyorsa çipini iade etsin arkadaş...

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Focus 3 1.6 tdci'ların tümü; Garrett değişken geomet. turbo'ya sahip eskisinde biri sabit biri değişkendi..   

• Ümit Vaysaloğlu
    Ümit Vaysaloğlu

Vural bey sizi sevgilisi olmayan lise ogrencisine benzettim bi an. Her kiza sarkan, nefes alsin yeter tavrinda bir erkek gibi.....

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

:D Sikinti yoksa benim arabadan bir suru var forumda musait biri yazacaktir siz kriteri 115lik yeni focus olarak genelleyin sadece

Niye sizinle yapamiyormuyuz :(

Yanıtlama zamanı:

Niye sizinle yapamiyormuyuz :(

Okulum var hem vize donemi birde benlik birsey degil pek en azindan bizim arabalarla :) he soyle olur bende Focus ST vardir sizdede saglam modifiye edilmis bir 1.6 Ecoboost vardir o zaman bende merak ederdim :)
Yanıtlama zamanı:

Okulum var hem vize donemi birde benlik birsey degil pek en azindan bizim arabalarla :) he soyle olur bende Focus ST vardir sizdede saglam modifiye edilmis bir 1.6 Ecoboost vardir o zaman bende merak ederdim :)

yav adam deneyelim diyor deneyiverin nolacak :D

param olsa focus alıp 17 jant takıp denemeye gidicem he :D

Yanıtlama zamanı:

Focus 3 1.6 tdci'ların tümü; Garrett değişken geomet. turbo'ya sahip eskisinde biri sabit biri değişkendi..   :yeah:

Eee sadece yazılım mı farklı? O zaman 95 likte yazılım ile 140hp leri görmesi gerek?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Eee sadece yazılım mı farklı? O zaman 95 likte yazılım ile 140hp leri görmesi gerek?

Yahu aracim suan 114 hp 272 nm. Oyle hard degil %20 de biraktik. Tek derdimde 115 lik kadar gidiyormu onu merak ediyorum. Oyle hirs azim yok. Valla bi arkadadimda sirket araci olsa onla denicem durum okdar vahim yani :)

2.5 st yi 1.6 eb ile denemek bence sacma olurdu benzine yazik :)

İnşallah bakalım..

Umut insallah masallahlik bisey yokki hem tanismis oluruz hemde bakariz bi nekdr gidiyor diye bi aksam gunesli mc de bulusalim hem tanismis oluruz :)

Yanıtlama zamanı:

Yahu aracim suan 114 hp 272 nm. Oyle hard degil %20 de biraktik. Tek derdimde 115 lik kadar gidiyormu onu merak ediyorum. Oyle hirs azim yok. Valla bi arkadadimda sirket araci olsa onla denicem durum okdar vahim yani :)

Umut insallah masallahlik bisey yokki hem tanismis oluruz hemde bakariz bi nekdr gidiyor diye bi aksam gunesli mc de bulusalim hem tanismis oluruz :)

Ben müsait olamıyorum o bakımdan söylüyorum. Yoksa tabi ki tanışmak isterim. 

Yanıtlama zamanı:

ST 2.0 litre
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
ST 2.0 litre
Eminmisin? Suan turkiyede olan St ler 2.0 mi? Yeni kasayi diyosan daha gelmedi...

Vural C. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Eminmisin? Suan turkiyede olan St ler 2.0 mi? Yeni kasayi diyosan daha gelmedi...

Yeni kasadan bahsediyorum evet. Zaten "olsaydi" dedim :)
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Arkadaslar istanbulda focusu olan ve bos vakti olan aksam kahve ismarlayabilcegim kimse yokmu acaba :)

Yanıtlama zamanı:

Arkadaslar istanbulda focusu olan ve bos vakti olan aksam kahve ismarlayabilcegim kimse yokmu acaba :)

Vural bey sizi sevgilisi olmayan lise ogrencisine benzettim bi an. Her kiza sarkan, nefes alsin yeter tavrinda bir erkek gibi..... :)

Yanıtlama zamanı:

Vural bey sizi sevgilisi olmayan lise ogrencisine benzettim bi an. Her kiza sarkan, nefes alsin yeter tavrinda bir erkek gibi..... :)

Haahaha :) :) :) :) yav adam focusu olsun da tastan olsun ne olursa olsn tavrinda :) aracina yazilim yaptirmis bu da tatmin etmemis pek onu icinde bi burukluk var sanki. Para kaybeden cocuk misali :) yazilima para vermis ama o parayi bosa vermis bosa yapilmis havasinda su an :)

Ben diyorum gitsin actirsin biraz daha yazilimi :) dumandan korkmayin ne kadar duman o kadar randuman :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sonuc olarak yokmu yani arkadaslar :(

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.