Yanıtlama zamanı: Mart 23, 201412 yıl comment_230505 Bugün aliexpress ten aldığım dikey gündüz farı nı taktırdım akşam eve dönerken polis durdurdu bunları sök birdahaki sefere ceza yazarım dedi bunlar yasak mı? Böyle bir hakkı var mı? Bu işin kanunu nedir acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 23, 201412 yıl comment_230533 Polis arabasindan beni durdurmak icin indi gece olduğu için dikkat çekti herhalde ehliyet ruhsat bile sormadı uyardı yolladı,işin kötü kısmı ilçede yaşıyorum yani bir daha karşılaşma şansım cok yüksek, arkadaşın mahkeme kararını telefona indirip emsal diye gostersemmi acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 23, 201412 yıl comment_230560 Gece yaniyormuydu? Kisikmi yanıyordu? Gece yaniyordu takildiktan sonra kontrol ettim farlar açılınca kısık yanıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 23, 201412 yıl comment_230565 Gece yaniyordu takildiktan sonra kontrol ettim farlar açılınca kısık yanıyor Kısık yandığı durumda sorun olmamalı. Keske sorsaydınız neden diye. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 23, 201412 yıl comment_230570 Ceza yazmayınca uğraşmadım en son care farlar yaniyorken kapatma seklinde ayarlayayim diyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 201511 yıl comment_312008 Bu da benden beyaz çubuklara siyah corbon fiber yapılıp ızgarada bütünlük sağlandı ve dik ledler takıldı. Bir dönem satmayı düşündüğümden dolayı sahibindenin arması da çıkmış Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 201511 yıl comment_312035 Selamlar,bu led olayı işi kafamı kurcaladı..gündüz kısa farla gidin diye reklam filmi panolar ile uyarılar basın organlarında reklam yapılıyordu.Halen kısa farla trafikte o kadar araç dolaşıyorken ve en lüx otomobillerde orijinal led li araba modelleri çeşit çeşit üretiliyorken çok garip bence işin aslı başka bir sebep tendir diye düşünüyorum.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 201511 yıl comment_312039 Gündüz farının ne gibi zararı vardır Ne sebeb ile ceza kesilir anlamıyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 201511 yıl comment_312040 Selamlar,bu led olayı işi kafamı kurcaladı..gündüz kısa farla gidin diye reklam filmi panolar ile uyarılar basın organlarında reklam yapılıyordu.Halen kısa farla trafikte o kadar araç dolaşıyorken ve en lüx otomobillerde orijinal led li araba modelleri çeşit çeşit üretiliyorken çok garip bence işin aslı başka bir sebep tendir diye düşünüyorum.... Ne gibi mesela? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 201511 yıl comment_312050 Araç üzerindeki bir çok parça gibi, aydınlatma elemanlarının da belirli kuruluşlar tarafından onayı gereklidir. Onayı yoksa yasa dışıdır, polis isterse ceza yazabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 201511 yıl comment_312055 Bi iki sorum olacak drl için montaj aşamasında tampon falan yerinden oynatiliyor mu takilirken gozleyen birileri var mı bide orjinal Halojen far taktirmak Istiyorum bu farlar takilinca adaptif olur mu yoksa yine manuel de mi kalır ve Manuel de kaliyorsa x paketlerin ki de mi adaptif değil. Drl sinyalli 85 dolara buldum uygun mudur bide orjinal Halojen far fiyatları nedir birde far yıkama sonradan taktirilabiliyor mu Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 201511 yıl comment_312061 Bi iki sorum olacak drl için montaj aşamasında tampon falan yerinden oynatiliyor mu takilirken gozleyen birileri var mı bide orjinal Halojen far taktirmak Istiyorum bu farlar takilinca adaptif olur mu yoksa yine manuel de mi kalır ve Manuel de kaliyorsa x paketlerin ki de mi adaptif değil. Drl sinyalli 85 dolara buldum uygun mudur bide orjinal Halojen far fiyatları nedir birde far yıkama sonradan taktirilabiliyor mu Şimdi ben anlamadım.Aracınızın model yılı nedir önce onu öğrensek ona göre yorum yapsak? .Gündüz ledi sadece (focus 3 için) farları sökülüp üçgen parçaların yerine hazır drl üstünde olan üçgen takılarak montajı yapılıyor.Adaptif far sanırım sadece makyajlı focus 3 lerde var alt modellerde yok.Tit x Bixenon far için eğer aracınıza sonradan takıldıysa sadece uzun kısa ve sinyaller çalışıyor geri kalan özellikler çalışmıyor.Drl 85 dolar bence pahalı.Yatay olanı servislerde zaten 300 tl civarında.Dik olanı yurtdışından getirenler satıyorlar hemen hemen o paralara.Ben açıkcası bixenon fara geçmem sebebiyle drl lerimi söktüm kullanmıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 201511 yıl comment_312068 Şimdi ben anlamadım.Aracınızın model yılı nedir önce onu öğrensek ona göre yorum yapsak? .Gündüz ledi sadece (focus 3 için) farları sökülüp üçgen parçaların yerine hazır drl üstünde olan üçgen takılarak montajı yapılıyor.Adaptif far sanırım sadece makyajlı focus 3 lerde var alt modellerde yok.Tit x Bixenon far için eğer aracınıza sonradan takıldıysa sadece uzun kısa ve sinyaller çalışıyor geri kalan özellikler çalışmıyor.Drl 85 dolar bence pahalı.Yatay olanı servislerde zaten 300 tl civarında.Dik olanı yurtdışından getirenler satıyorlar hemen hemen o paralara.Ben açıkcası bixenon fara geçmem sebebiyle drl lerimi söktüm kullanmıyorum. focus 3 2011 1.6 ecoboost titanium aracim focus 3 konu başlıklı olduğu için belirtme gereği duymadım 70 tl fark var arada oda taktirma parası desek aynı paraya geliyor hem dikey hem sinyalli olcak daha mantıklı geliyor o yüzden. Bide Halojen farlarla kombinasyonları da güzel bence son sorum olan far yıkama konusunda bi bilginiz var mı bide muayenede sıkıntı cikarmi bu değişikliklerden dolayı Temmuz 2, 201511 yıl Özkan Ceylan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 201511 yıl comment_312071 ilki. tabi klasik olarak oem DRLli bixenon farın 1000tl olduğunu hatırlatmak isterim. 1000 TL tamamda nerde bulucaz biz bulamıyoruz bunu Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın