Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Tablet Alayım Diyorum


Önerilen Mesajlar

Şu anda evde laptobum var. Ancak bu laptob ile sadece nete giriyorum aldım alalı da sadece nete girdim. Bugün ise aklıma bunu satıp tablet almak geldi. Hem rahatça iş yerine götürebilirim. Ne tavsiye edersiniz. 7 inç üzeri  kaliteli bir tablet olarak öneriniz nedir?

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bende asus tf300 tg var sim kart takılabılıyor cünk her yerde wireless olmayabiliyor.Ayrıca dock ünitesi var klavyesi mevcut, klavyede ayrıca bataryası var klavye takıldığında şarj oluyor.Şu anda çalıştıramadğı oyun yok. Gps filan var ama ben daha hiç kullanmadım. Gayet hızlı. Polaris office yüklü geliyor, word exel işlemlerini kullanıyorum. Yalnız bu kadar para vermeyebilirsiniz.Ben daha çok tv hdmi ile bağlayıp film izlemek için kullanıyorum. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sayın Ercan, ben de Piranha tavsiye etmiyorum;çift çekirdek vs hepsi numara... Çok yavaşlar. Alacaksanız ve paranız varsa İPad,Galaxy,Asus sınıflarından alın lütfen. İpad'i tek geçerim. Ucuz olanlara aldanmayın lütfen;sonra tabletten sıkılıyor ve sevmiyor insan...

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Değerli önerileriniz için teşekkürler. Ipad kapalı bir cihaz diyorlar ios olduğu için tavsiye etmiyorlar. Benim aklımda Samsung  Note N8005 ve Sony Xperia Z nin tableti var ama farkları nedir bilmiyorum

 

Açık olanlar ne yapıyormuş cihazla :D allahım ya :zha:

Mani olmayalım herkesin bildiği kendine demekki :D

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu işin ustası Apple dır bence

 

ama tabi uygulamalarda siz Android mi yoksa İos mu kullanmak istiyorsunuz ona göre samsung veya Apple arasında karar verebilirsiniz.....

Cüneyt Özgül tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bende şuanda oblio 8xi var kullanımı çok rahat ve hoş kamerası gayet ıyı tabı gunduzlerı :) tek eksigi bana göre sım kart takılamaması onun dısında özelliklerini sayıyorum :
- androıd os 4.1
-1.6 ghz dualcore
-8 ıps touch screen
-1024*768 resolutıon
-8 gb hafıza
-dual camera
- mıcro kart ıle ıstersenız 32 gb a kadar hafızasını arttırabılıyosunuz 
-muzık vıdyo kamera cekımlerı duzenlemelerı 
- ayrıca calıstırmadıgı bır program veyahut oyun ıle karsılasmadım tabi bunları sölerken her programıda kullandıgımı söleyemem bana yarayanları diyim :) 
 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bende Samsung Galaxy tab 10,1 wifi var

 

Tam 1 sene oldu alalı. Ne bir donma ne bir kasma ne bir takılma oldu. Performansı güzel. Şarj durumuda çok iyi. GPS Navigasyon v.s her konuda başarılı.

 

Uzun yollarda yada yoğun trafikte film falan filan açısındanda iyi oluyor seside auxtan arabanın hoperlörlerine veriyorum. Yolcular içinde iyi oluyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.