Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Anahtarsız Çalıştırma Sistemi Sorunu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

bu tam olarak nerede yazıyor? güncel klavuz ilginç olmuş yarısı ingilizce yarısı türkçe :D

ben bu yazıyı hem güncelde hem eskisinde bulamadım.

yeni kılavuz sf 129 birinci not. o da İngilizce :D

özetle; "akünün tam olarak boşalmasını engellemek için ateşleme(kontak) kapatılır."

(burada çalışan motor mu durdurulur yoksa aküye önlem almak için sistem mi kapanır net olmayabilir. benim çıkardığım sonuç bu)

Mehmet Demir tarafından düzenlendi

• Yanıt 64
  • Görüntüleme 38,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• motor çalışmıyorken debriyaja basmadan düğmeye basınca açıksa kapanır kapalıysa açılır.

• Evet benim ki de aynen öyleydi. Keyfim kaçtı. Nasıl alıştıysam artık her bindiğimde iki kere basıp çalıştırıyorum. Çünkü ilkinde çalışmıyor. Sonra tekrar uzun basıyorum çalışsın diye. Teşekkürler ilgi

• Serdar yaman
    Serdar yaman

Bak orada ne var

Yanıtlama zamanı:

yeni kılavuz sf 129 birinci not. o da İngilizce :D

the ignition may automatically switch off after a period of time if your vehicle has been left unattended with the ignition on. this is to prevent the vehicle battery from discharging.

Bu mu?

eğer buysa yanlış çevirmişsiniz diyor ki,

eğer aracı kontak açık bırakırsanız bir süre sonra otomatik olarak kontak kapanır. bu akünün boşalmasını önler.

Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

the ignition may automatically switch off after a period of time if your vehicle has been left unattended with the ignition on. this is to prevent the vehicle battery from discharging.

Bu mu?

eğer buysa yanlış çevirmişsiniz diyor ki,

eğer aracı kontak açık bırakırsanız bir süre sonra otomatik olarak kontak kapanır. bu akünün boşalmasını önler.

ok..tşk ler..yorum katınca hata olmuş..

peki düğmeli çalıştırmada kontak nasıl açık bırakılıyor.

Yanıtlama zamanı:

ok..tşk ler..yorum katınca hata olmuş..

peki düğmeli çalıştırmada kontak nasıl açık bırakılıyor.

motor çalışmıyorken debriyaja basmadan düğmeye basınca açıksa kapanır kapalıysa açılır.

Yanıtlama zamanı:

motor çalışmıyorken debriyaja basmadan düğmeye basınca açıksa kapanır kapalıysa açılır.

saolasın, bizimki bilgi fakirliği olmuş :D

biladerde ti var ama henüz denemelerimiz olmayınca bilmiyordum, öğrenmiş oldum.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Aracı servise cektirdim. Saat 5 e geliyor elimizde 3 araba var dolayısıyla yarina kaldi dediler..aynen tahmin ettiğim gibi..

Buda çekici uzerindeyken çektiğim fotoğraf. Masallah deyin nazar degmesin :)

http://l1309.hizliresim.com/1f/3/s7vns.jpg

Yanıtlama zamanı:

maşallah çekiciye sığmamış..:) geçmiş olsun

Yanıtlama zamanı:

Bu kadar kisa surede ariza,akude sorun veya guc kablosu sorununu dusundurdu. Teshisi de paylasirsaniz seviniriz

aynen bu şekilde yapıp düğmeye basınca çalışıyor ancak bu sistem pil bitmesine karşı önlem eğer kumandanın pili biterse kumanda tek başına sinyal üretip arabaya ben buradayım diyemiyor. Oraya koyunca, orada oluşturulan manyetik alan ile kumanda elektrik üretip gerekli sinyali arabaya gönderiyor.(bknz NFC)

ve evet kumandanın içindeki klasik anahtar sadece kapıyı açmak için.

not. kumandanın pilini çıkartıp bu şekilde çalıştırmayı denedim.

benim de basima buna benzer durum gelmisti,3 hafta kadar acmamistim araci kumanda ici anahtarla kapiyi acmistim.dugmeyle calismisti ama. Bu sistemler temassiz smartkartli otomatik kapilarla benzer sistem kullaniyor bildigim kadariyla. Malum onlarda da pil vs yok,verici sadece kart id sorguluyor.
Yanıtlama zamanı:

çekici çok orijinalmiş. TIRIK KURTARMA :))

geçmiş olsun. Bu tür şeyler insanın canını sıkabiliyor gerçekten. Takmayın kafanıza. Muhtemel basit birşeydir... Sonucu paylaşırsanız memnun olurum.

Yanıtlama zamanı:

Ee yüksek gerilim sormuştuk. Foto da direk var onlar eskiden vardı buralarda kalmadı şimdi o elektrik mi telefon mu nedir ? Elektrik ise sebep kesin o arabayı kenara çekip çalıştırabilirdiniz :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

benim de basima buna benzer durum gelmisti,3 hafta kadar acmamistim araci kumanda ici anahtarla kapiyi acmistim.dugmeyle calismisti ama. Bu sistemler temassiz smartkartli otomatik kapilarla benzer sistem kullaniyor bildigim kadariyla. Malum onlarda da pil vs yok,verici sadece kart id sorguluyor.

yaşadığınız durum kullanım klavuzunda yazıyor ama nedense benim araba yapmıyor :D

smart karttan biraz daha farklı, bizim anahtarda pili kullanarak sinyal gönderiyor böylece anahtarı sürekli belli bir yere koymamız gerekmiyor, pil bittiğinde smartcard gibi çalışıyor. oluşturulan manyetik alanı kullanarak kart enerji üretip sinyal yolluyor, immobilizerde aynı şekilde hgsde aynı şekilde(hgs biraz daha komplike olabilir aradaki mesafe epey uzak manyetik alanın çok yüksek olması gerekiyor nasıl çözdüler hala merak ediyorum :)

Yanıtlama zamanı:

@Yakup Çağatay, Yakup Abi o direklerden her tarafta var. Örnek bizim mahalle. şimdi Anahtarsız araba olsa çalışmıycak mı ?

9doc.jpg 

Yüksek gerilimden kasıt bu olsa gerek...

Yanıtlama zamanı:

@Yakup Çağatay, Yakup Abi o direklerden her tarafta var. Örnek bizim mahalle. şimdi Anahtarsız araba olsa çalışmıycak mı ?

9doc.jpg

Yüksek gerilimden kasıt bu olsa gerek...

Çalışmayabilir Kutluhan..Dikkat edilmesi gerekiyor. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.