Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201412 yıl comment_241233 Etisten kontrolü kendimiz de yapabiliyor muyuz? Aracım Eylül 2013 çıkışlı 115 tdci. Güncelleme ihtiyacı olduğu anlaşılabiliyor mu? Etise girişi nasıl yapıyoruz ? Hasan bey, etis sitesinde herşey açık, güncellemeyi sizin anlamanız zor. Aracınızda sorun hissediyorsanız yetkili servis'e uğrayınız etis ile uğraşmaya değmez boşuna kafa karışıklığı sadece. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201412 yıl comment_241234 Hasan bey, etis sitesinde herşey açık, güncellemeyi sizin anlamanız zor. Aracınızda sorun hissediyorsanız yetkili servis'e uğrayınız etis ile uğraşmaya değmez boşuna kafa karışıklığı sadece. Cevap için teşekkürler Yakup Bey, Aracımla ilgili sıkıntım yok ama o kadar çok "güncelleme" ifadesi geçti ki kontrol etme ihtiyacı hissettim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201412 yıl comment_241238 Cevap için teşekkürler Yakup Bey, Aracımla ilgili sıkıntım yok ama o kadar çok "güncelleme" ifadesi geçti ki kontrol etme ihtiyacı hissettim. Bilende bilmeyen de, sorunu olanda olmayanda. Çözümü ve sorunu farklı olanda yazılım diyor, normaldir. Bir anormallik hissetmiyorsanız elletmeyin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 20187 yıl comment_484239 Bu başlığı okuyunca kararsız kaldım. Sizlerden fikir almak istiyorum. Etis den baktığımda iki güncelleme gözüküyor. Birisi şanzıman diğeri gösterge ile ilgili. Arabamla ilgili bir şikayetim yok. Güncelleme yaptırayım mı? Garanti devam ediyor. Güncelleme için ücret alınıyor mu? Afyon'da servis yok. 3 seçeneğim var. Uşak, Eskişehir, Denizli hangisini tavsiye edersiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 20187 yıl comment_484248 1 saat önce, Mustafa Nartkaya yazdı: Etis den baktığımda iki güncelleme gözüküyor. Birisi şanzıman diğeri gösterge ile ilgili. Arabamla ilgili bir şikayetim yok. Güncelleme yaptırayım mı? Bence hiç gerek yok. @H. Cenk abi şanzıman güncellemesi yaptırmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 20187 yıl comment_484251 1 saat önce, Mustafa Nartkaya yazdı: Güncelleme yaptırayım mı? ben her türlü güncellemenin yapılması gerektiğini düşünüyorum. telefonunuzu güncellemiyor musunuz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 20187 yıl comment_484253 5 dakika önce, Ozan Kar yazdı: ben her türlü güncellemenin yapılması gerektiğini düşünüyorum. telefonunuzu güncellemiyor musunuz? Güncel telefon sürekli dışa bağımlı, hep bir uygulama ile kullanılıyor. Sürekli detaylı kolları yenileniyor. Arabanın temel yazılımı eski tip telefonlar gibi aslında. SYNC’i bu bağlamda güncel tutmak daha efektif olur. Bence acil olmadıkça peşine durmaya gerek yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 20187 yıl comment_484255 Bir saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Bence hiç gerek yok. @H. Cenk abi şanzıman güncellemesi yaptırmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Yaptırmıştım ama o zaman zaten bir sürüşte sorun olmuştu. Çok sıcak ve dur kalklı köprü trafiğinde araba resmen bozulmuştu . eve 200m kala sporta almak aklımıza geldi. o zaman normaldi (keşke ilk enayileştiğinde sporta alsaydım). Ertesi gün de zaten kendiliğinden düzeldi ama yine de güncelleme yaptırmıştık. Gösterge ile ilgili güncelleme hatırlamıyorum. Bizim araba sonradan geniş ekran olduğu için güncelleme görünmüyor olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 20187 yıl comment_484289 Teknikte bir kural vardır, çalışıyorsa elleme diye. Şu an hiç bir şikayetim yok. Ama firmada ihtiyaç olmasa güncelleme çıkarmaz diye düşünüyorum. İyice kararsız kaldım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 20187 yıl comment_484290 5 saat önce, H. Cenk yazdı: Gösterge ile ilgili güncelleme hatırlamıyorum. Bizim araba sonradan geniş ekran olduğu için güncelleme görünmüyor olabilir. Abi serviste başteknisyen abim bana şunu söylemişti. Geniş ekran göstergen senin fabrika çıkışı değil. Eğer yeni gösterge sistemde düzeltilmediyse yani kaydedilmediyse diyim güncelleme yaparken ıda cihazı küçük ekran göstergenin yazılımını arabaya yüklemeye çalışırsa göstergen çökebilir.Belki de yanlış biliyorda olabilir tabi. Aklında olsun yine. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 20187 yıl comment_484313 13 saat önce, Mustafa Nartkaya yazdı: Teknikte bir kural vardır, çalışıyorsa elleme diye. Şu an hiç bir şikayetim yok. Ama firmada ihtiyaç olmasa güncelleme çıkarmaz diye düşünüyorum. İyice kararsız kaldım. Yanılmıyorsam stop start devreye girip motor durduktan sonra sen freni bırakınca (motor daha yeni çalışıyor ya) aracın hemen ileri gitmesini engelleyen bir güncelleme idi. Çünkü ben buraya da konu açtım veya mesaj attım o anda motor çalışırken ileri atılma isteği yeterli güç olmadığından yığılmaya sebep oluyordu. Sanırım güncelleme bunla alakalı idi 13 saat önce, Doğan Kurban yazdı: Abi serviste başteknisyen abim bana şunu söylemişti. Geniş ekran göstergen senin fabrika çıkışı değil. Eğer yeni gösterge sistemde düzeltilmediyse yani kaydedilmediyse diyim güncelleme yaparken ıda cihazı küçük ekran göstergenin yazılımını arabaya yüklemeye çalışırsa göstergen çökebilir.Belki de yanlış biliyorda olabilir tabi. Aklında olsun yine. Çok doğru diyorsun..gösterge güncellemesi çıksa da yapmamalı veya o göstergeye ait güncelleme varsa yaptırılmalı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 20187 yıl comment_484343 benim gösterge defalarca güncellendi, önemli olan neyin nasıl yapılacağını bilmek... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 20187 yıl comment_484346 Eğer güncelleme yaptırmak istersem, Uşak, Denizli, Eskişehir servislerinden tecrübelerinize göre hangi servisi tavsiye edersiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 20187 yıl comment_484351 Üç serviste birden servis tecrübesi olan olduğunu sanmam. Sadece güncelleme yapılacaksa çok da farketmez bana sorarsanız. Eskişehir Otokoç ile ilgili iyi de kötü de tecrübelerim var ama konuyla alakasız olacak. Hangisi yakınsa ona gidin, gitmeden önce de bilgi alın. Yapmıyoruz, yapamayız ya da bugün git yarın gel gibi çok çeşitli cevaplar verebilirler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 20187 yıl comment_485025 Yazılım güncellemeleri aracın garantisi bitmiş olsa da servislerde ücretsiz olarak yapılıyor mu? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın