Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Vw Golf Vii (7) Tdi Highline Manuel Test - Sürüş İzlenimi - Detaylı İnceleme

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ben arabayı alırken bir önceki kasa tdi bluemotion (çok donanımlı değildi sanıyorum) 56-58 bin Tl gibi bir şeydi. Gidip sormuştum, ama alım süreci satıcıyı çok istediğine ikna etmek, boş kağıda imza atmak, 2-3 ay beklemek, kaça alacağını bilmemek  gibi süreçleri kapsadığından ikinci sefer gidip konuşmamıştım. :)  

• Yanıt 52
  • Görüntüleme 36,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kahretsin, içimdeki tarafsızlık       Yine çok sevmem de aynı F3 gibi yapmışlar ondan     

• Bu da bir enstantane...  

• Golf bir tür akıl ve mantık evliliğidir, doğru seçim olduğunu her zaman bilirsin ama bir türlü tutku ile bağlanamazsın. İyi ve neredeyse kusursuz olduğunu bilmek benim gibi eksiklerini hisseden bir f

Yanıtlama zamanı:

Ben arabayı alırken bir önceki kasa tdi bluemotion (çok donanımlı değildi sanıyorum) 56-58 bin Tl gibi bir şeydi. Gidip sormuştum, ama alım süreci satıcıyı çok istediğine ikna etmek, boş kağıda imza atmak, 2-3 ay beklemek, kaça alacağını bilmemek gibi süreçleri kapsadığından ikinci sefer gidip konuşmamıştım. :)

Herşeyi anladım da boş kağıt olayı nedir ya. Birde 3 ay bekliyoruz. 1 günde üretilen araba için!

Yanıtlama zamanı:

Herşeyi anladım da boş kağıt olayı nedir ya. Birde 3 ay bekliyoruz. 1 günde üretilen araba için!

Kapora ve siparişi ver. Araba gelince sana kaça aldığını söyleriz üstünü tamamlarsın gibi.  

Yanıtlama zamanı:

Kapora ve siparişi ver. Araba gelince sana kaça aldığını söyleriz üstünü tamamlarsın gibi.

Yeni Golf'e kapora verdim.

Kaça aldın abi?

Bilmiyorum gelince öğrenecez. :D

Yanıtlama zamanı:

Çok samimi bir arkadaşım aile şirketleri var oldukça zenginler 2 tane golfü var birisi 1.4 tsi golf 6 ötekisi de golf 7 1.6 tdi comfortline.İki gün önce bir araya geldik gezme eğlenme faslından sonra muhabbet arabalara geldi adamın tuzu kuru para konusunda  hazır arabalardan açıldı konu ''dedim napıcan 2 tane golfü bi tanesini değişelim dedim öyle ortaya espirisine ''Canın sağolsun ''demez mi..Yav bak benim araç da iyi focus ama 40 bini buldu 2011 model vs vs ''Bana zaten bedava geldi dizeli de sevmem değişirim ''diyince dünden beri beni düşünceler aldı götürdü..Focustan önce golf golf diyodum şimdi adam takasa açık (bunu da aramızdaki samimiyetten yaptığı aşikar)düşünüp duruyorum spoilerın siparişini de vermişim hazır vallahi takasa veremedim arkadaşlar..Golf iyidir güzeldir belki ama focus işte sanırım sevdim ben bu keratayı:)) :)

Birde  c sınıfı dizelde benim favori aracım V40 'tır..Focustan sonra Allah nasip ederde ömrüm ve param yeterse bi Volvoya binmek istiyor gönlüm..

Yanıtlama zamanı:

Yok vermeyin arabanızı bence. :) Volvo'da ölmeme garantisi mi varmış?

Yanıtlama zamanı:

Yok vermeyin arabanızı bence. :) Volvo'da ölmeme garantisi mi varmış?

Ölüme karışmam ama yaşadığımı hissedeceğimi sanıyorum :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Ölüme karışmam ama yaşadığımı hissedeceğimi sanıyorum :kıhkıh:

Ya 250 ile bir S Serisi kafadan gömerse? :D

Yanıtlama zamanı:

Ya 250 ile bir S Serisi kafadan gömerse? :D

kriter buysa kamyon alalım o zaman

Yanıtlama zamanı:

kriter buysa kamyon alalım o zaman

Susurluk kazasında S serisi ile kamyon çarpışmıştı. Kamyonun arka aks pert. :) Tank hepsinden güvenli. Hem ateş de açabiliyoruz. Tak taak. :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Konu dışı yine Enes artık dikkat et muhabbet etmek istediğin zaman imzamdaki kuralı uygula güzel kardeşim sonra silmek zorunda kalacağız.ilk ve son uyarıdır.

Yanıtlama zamanı:

Konu dışı yine Enes artık dikkat et muhabbet etmek istediğin zaman imzamdaki kuralı uygula güzel kardeşim sonra silmek zorunda kalacağız.ilk ve son uyarıdır.

Peki. Özür dilerim.

Yanıtlama zamanı:

Olumlu bakılacak tek şey var: Golf'ün reklamını yapmak için Focus'u kullanmışlar.

Bunun dışında Golf hemen hemen aynı fiyata (biri 67 diğeri 70 bin listede) daha fazla iç hacim, daha fazla performans ve daha fazla ekonomi sunuyor, üstelik otomatik. İkinci elinden hiç bahsetmeyelim. Ek bedel şanzıman arızası riski ve yağ yakma.Buna rağmen süper 2.el. 

Daha çok satmasına hiç şaşırmamak lazım.

Arkadaşlar Golf'ü yol tutuşunda daha güvenli bulmuşlar, ki olabilir, ama hala ESP kapatmaktan bahsetmekteler.

Her zamanki gibi akıl ve mantık Golf demekte, gönül neye konar bilmem artık.

Cem Boneval tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Test edilen araçlarda

Golf comfort 1.4 act dsg:  63.500

Focus hb 1.0 titanium + smart: 51.500

Uzun yolda 2 silindirin 0.2 lt :D az yakması normal ecoboost şehiriçi daha iyi diğerinden ama dsg ile kıyas biraz kötü oluyor :) Neyse canım adamların amacı kanıtlamak olmuş doğru ise kanıtlamış :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.