Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Oto Kameralar Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Odisu S1 Full HD Araç içi Kamera almıştım. yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. 2 adet 32 gb hafıza kartı da aldım. Bazen kameradakini çıkarıp diğeri takıyor ve kayıtlara bakıyordum. Bu zamana kadar dikkatimi çekmemişti ama önemli bir sorun var. Hafıza kartı boşken gayet güzel kayıt yapıyor ama dolduğunda eski kayıtları silmiyor. onlar öylece duruyor sağlam bir şekilde. son kayıt ettiğini silip tekrar kayıt yapıyor. bunu nereden anlıyorum anlatayım. Her gün için ayrı klasör oluşturuyor. Mesela 31 Aralık 2015 ve 01 Ocak 2016 tarihlerine ait iki klasör var. Birde 4 Aralık 2016 tarihine ait bir klasör var. Önceki klasörlerde bir sürü kayıt edilmiş dosyalar var ama 4 aralık 2016 klasöründe sadece bir tane kayıt var. onunda tarihi 4 aralık 2016. Bu durumu 3 kez tespit ettim. Ondan sonra buraya yazdım. her iki kartta da aynı durum var. Darbe nedeniyle kilitlenme durumunu biliyorum. Bu durum ondan kaynaklanmıyor. Hafıza kartları aynı değil, farklı markalar. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba.

Arac-Kamerası brosur1.jpg

• 3 hafta sonra...
  • Yanıt 120
  • Görüntüleme 20,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Özer Öztürk
    Özer Öztürk

Focus 3 kullanıcıları için kötü haber: En iyi kamerayı alsanız bile memnun kalmayacaksınız.   Sebepleri: 1-ÖN cam açısı nedeniyle ışık kırılması. 2-Ön camda ısıtıcı varsa tel parlaması 3-Suyu tam

• Ismail Terhan
    Ismail Terhan

evet ürün geldi g1wh ve ekstradan 32 gb kingston class 10 hafıza kartı  çekimden gayet memnun kaldım yalnız çakmaklıktan değilde torpido'nun arkasından 12 v elektrik alıp taktık şarj yetersiz gibi a

• Yok yok Ford yaranamaz kimseye   Adamlar kendini aşıp buğu çözücü koymuşlar ön cama ama siz kamerayı engellediği için kızıyorsunuz Focusa... Bu bir eksiklik yada hata değilki sadece araç uyumsuzluğu..

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar Focus arabam için araç içi kamera sistemi önerebilirmisiniz 200 TL civarında ?

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

genelde arabaya binince navigasyonu açarsam telefonu tutucuya koyuyorum, 

kamera kayıt programı var onu çalıştırıyorum. http://www.camonroad.com/ kullandığım program bu. birde arakadaş ekleme kısmından arkadaşlarınız sizin yerinizi ve yol görüntüsünü görebiliyor ikide bir nerde kaldınız gibi sorular ile muhatap olunmuyor :D

kullanan varsa olcay17 nick

Yanıtlama zamanı:
On 12 Şubat 2016 at 11:04, Olcay Sert said:

genelde arabaya binince navigasyonu açarsam telefonu tutucuya koyuyorum, 

kamera kayıt programı var onu çalıştırıyorum. http://www.camonroad.com/ kullandığım program bu. birde arakadaş ekleme kısmından arkadaşlarınız sizin yerinizi ve yol görüntüsünü görebiliyor ikide bir nerde kaldınız gibi sorular ile muhatap olunmuyor :D

kullanan varsa olcay17 nick

İyiymiş gerçekten :)

Yanıtlama zamanı:

iPhone 6 için sağlam bir tutucu önerebilirmisniz ?

Yanıtlama zamanı:
13 dakika önce, A Kemal sevin said:

Bunu kullanıyorum

http://www.amazon.com/gp/product/B0066BWMNU?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o01_s00

Yanıtlama zamanı:
6 dakika önce, A Kemal sevin said:

Spigen manyetik tutucu önerebilirim. Kullanan arkadaşlarım memnun.

Forumdan alıp kullanan arkadaşlar da vardı, onlar da tavsiye eder diye düşünüyorum.

Yanıtlama zamanı:

Manyetik tutucular çok zayıf gibi duruyor. Tabi deneyenlerin bu konuda ki yorumları önemki

Yanıtlama zamanı:

ben bunu kullanıyorum çıkarırken yavaş çıkarmak gerekiyor sadece takarken belli bi yere telefonu zorlamak güzel. ha birde yapışkan baya iyi iz bırakmıyor yaklaşık 6 aydır kullanıyorum bir kere ıslak mendille sildim. nano bilmem neler dolmuş herhal :D

bence manyetikten daha iyi bu hah videosunuda buldum

511040821801t4.jpg

Yanıtlama zamanı:

Hocam bunların sağında solunda hiç Korumalar yok ya. Çok güvenemiyorum. Telefon düşmesini engelleyecek hiçbir şey yok. Bir tane buldum ona da karar veremedim

Yanıtlama zamanı:

Şimdi bir soru daha.
Benim araçta navigasyonda kullandığım gps im var. Şu aliexpresste satılan 8 dolarlıktan. Şimdi düşündüğüm A118C kamerası içinde gps gerek. Eğer resimdekinden alsam ikisinide çalıştırırmı?

11111111.jpg

Birde gearbestten kaç günde geliyor ortalama bilen ya da tahmin varmı?

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba, 

Vantuzsuz, montaji kolay ve kablo problemi yaratmayan bir arac ici kamera almak istiyorum. Goruntu kalitesi elbette onemli ancak arac icerisindeki durusu, gorus acisinin engellenmemesi ve ortaligin kablo golune donmemesi de acikcasi benim icin onemli. Tavsiyelerinizi rica ederim.

Not : 2 kamera olmasi makbuldur. Eger sizden gelecek yorumlara kadar alir ve montajini yaparsam sizinle de goruntulu olarak buradan paylasim yapacagim.

Tesekkurler, 

Yanıtlama zamanı:

Bunu tavsiye ederim.

Forumda kullananlar var.

Yapışkan yüzeyle cama tutturuluyor.

Görüntü kalitesi güzel.

Ancak kablo bağlantısı şart elektrik için, onu datavan döşemesinin altından çektireceksiniz mecburen.

Yanıtlama zamanı:

Ben de Xiaomi Yi kullanıyorum. Vantuzsuz. Tek bir sıkıntısı var, telefondan wifi ile bağlanıp çekilen videolardan indirmek isterseniz, telefonun dilini geçici olarak İngilizce yapmanız gerekiyor.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.