Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201313 yıl comment_177919 şu 10 fatura olayı kafama takılıyor benim. 10 full depo mu olacak yoksa son 10 fatura mı olacak. Yani ben giderim 10 lira 10 lira 10 defa alırım 1 depo bile mazot yapmaz ben çeyrek depo veya altına düşmedikçe yakıt almıyorum. prensip edinilmeli, yarın hak aramak gerekirse ellerine koz vermemek lazım. sonuçta km bilgiside girildiği ve tüketim yaklaşık bilindiği için diyebilirler siz 10 depo luk yakıt harcamamışsınız diye. motoru aşağı indirecek kadar hasar olursa ve mahkemelik olunulursa bence son 2-3 tam depo yeterli olacaktır ki bu tür durumlarda %99 son alınan yerde suç olur. son alınan yerden de en az 30-35 litre almamış olursanız işi yokuşa sürmek isteyebilirler. tabi sizde dersiniz kardeşim öbür depoyu bak 15 gün önce doldurdum şu kadar km yaptım sorun yoktu senden alınca ortaya çıktı. vb... inşallah hiçbirimizin başına böyle bir talihsizlik gelmez. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201313 yıl comment_177924 Ben ne kadar yakıt aldıysam 75-100 neyse hep saklıyorum... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın