Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 Yıldız sanayide çıkmasına 350 dedikleri far ayarlı göstergenin aynısının orjinal sıfırı 190 lira. Tamamen insaflarına kalmışş Ne bu yuDoksan lira olan sey. Renkli ekran gosterge mi o ya? Bedave valla. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Yılmaz Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 Ne bu yuDoksan lira olan sey. Renkli ekran gosterge mi o ya? Bedave valla. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Yıldız sanayide çıkmasına 350 dedikleri far ayarlı göstergenin aynısının orjinal sıfırı 190 lira. Tamamen insaflarına kalmışş sağı solu belli olmuyor. göstergeyide 350tlye(300 bile olabilir emin değilim) aldık en son. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Yılmaz Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2014 sağı solu belli olmuyor. göstergeyide 350tlye(300 bile olabilir emin değilim) aldık en son. 490 tl şu anda büyük gösterge ekranı için aldığım fiyat. Çakır oto. Çok iyi almışsın valla 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Kemaloglu Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 490 tl şu anda büyük gösterge ekranı için aldığım fiyat. Çakır oto. Çok iyi almışsın valla Aynı fiyatı bana da verdiler vazgeçtim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Aynı fiyatı bana da verdiler vazgeçtim... Su anda sponsorumuz Erol Otomotiv 360TL ye satıyor. Forumda konusu var. Yazık 500 TL ye. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Kemaloglu Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Su anda sponsorumuz Erol Otomotiv 360TL ye satıyor. Forumda konusu var. Yazık 500 TL ye. Aldım bile:) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erman Uca Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Bu renkli TFT ekran çok yakışıyor MK3'lere... İstanbul'a yolum düşerse bende düşüneceğim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 İstanbul'a yolum düşerse bende düşüneceğim... Satış yeri İzmir. Forumda sponsorumuz ER-OL otomotiv satışını yapıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erman Uca Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2014 Satış yeri İzmir. Forumda sponsorumuz ER-OL otomotiv satışını yapıyor. Teşekkür ediyorum... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykut Dizdar Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Bu tür değişikliklerin aracın garantisine etkisi yok mu? Ya da servise taktırılabiliyor mu dışarıdan alınıp? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 Bu tür değişikliklerin aracın garantisine etkisi yok mu? Ya da servise taktırılabiliyor mu dışarıdan alınıp? daha önce defalarca cevaplanmış soruları sormak yerine neden var olan konuları okumuyorsunuz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykut Dizdar Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 daha önce defalarca cevaplanmış soruları sormak yerine neden var olan konuları okumuyorsunuz? Siz neden soru ekini birleşik yazıyorsanız tamamen ondan. Bilmemekten yani. Foruma yeni üye oldum ve bayağı başlık okumama rağmen henüz bahsi geçen konuya ulaşmamış olmalıyım. Bilgilendirme için teşekkürler yine de. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 Siz neden soru ekini birleşik yazıyorsanız tamamen ondan. Bilmemekten yani. Foruma yeni üye oldum ve bayağı başlık okumama rağmen henüz bahsi geçen konuya ulaşmamış olmalıyım. Bilgilendirme için teşekkürler yine de. sağ üst köşede arama var. yinede özetle cevaplıyım, istenirse tüm elektrik aksam garanti dışı bırakılabilir ama bu düşük bir ihtimal, genellikle etkilemiyor garantiyi. bazı servisler takıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap