Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Renkli Göstergeyi Sonunda Değiştim.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Hayırlı olsun tekrardan. Benim merak ettiğim bir konu var göstergeyi değiştirdiğinizde araç kaç kilometredeydi bir sorun çıktı mı kilometrede ? Serviste herhangi bir işlem yaptırdınız mı ?

• Yanıt 58
  • Görüntüleme 20k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Biraz da temizlendi mi tamamdır   Hadi hayırlı olsun, ''focus sahiplerinin ilk fırsatta değiştirmesi gereken detaylardandır'' der uzaklaşırım

• Hayırlı olsun... Araca görsellik katıyor...

• hayirli olsun cok guzel gule gule kullanin bence ilk basta degismesi gereken parca.ben de sorayim maliyet km yi nasil ayarlattiniz acaba?

Yanıtlama zamanı:

style donanımlara oluyor dimi 

Hepsine oluyor.  

Hayırlı olsun tekrardan. Benim merak ettiğim bir konu var göstergeyi değiştirdiğinizde araç kaç kilometredeydi bir sorun çıktı mı kilometrede ? Serviste herhangi bir işlem yaptırdınız mı ?

Servisler ayarlıyor. KM'yi düşürmezler ama arttırırlar.  

Yanıtlama zamanı:

Hepsine oluyor.  

Teşekkür ederim Engin Bey.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Teşekkürler.

Yeni km saatı sıfırdı. bundan dolayı arabanın kmsi sıfırlandı.

Servise gittiğimizde orjinal km ye yani 14bin e ayarlanacak.

Yanıtlama zamanı:

Hepsine oluyor.  

serviste pahalıdır sanırım bu renkli ekranlar dimi

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Ankara Şaşmaz'da Çakır Oto diye biyerden bahsetmişler  okduğum bir forumda.Ankara'ya gidince bakmayı düşünüyorum.400-500 liraya bulunursa taktırabilir bence.Araca görsel olarak katkısı çok fazla.

Yanıtlama zamanı:

Ankara Şaşmaz'da Çakır Oto diye biyerden bahsetmişler  okduğum bir forumda.Ankara'ya gidince bakmayı düşünüyorum.400-500 liraya bulunursa taktırabilir bence.Araca görsel olarak katkısı çok fazla.

burdada bahsettim defalarca. 450tl fiyatı.

Yanıtlama zamanı:

burdada bahsettim defalarca. 450tl fiyatı.

fiyatının bu şekilde olduğundan bahsetmediniz demedim.bu fiyatlarlar taktırmaya değer demek istedim.Yer bilgisini de burda görmedim başka biyerde okudum.taktırmak isteyenlere faydalı olur diye yazdım...

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

dün çakır otoya gittim benzinlisi bitmiş dizel varmış elinde fiyat 450  fakat formda bir konuda çakır otodan 400 e alan birisini hatırlıyorum

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Ürün mükemmel .. bide bunlara kadran selamlama yapıldımı tamamdır. bunuda araştırmak lazım . forumda arama kısmına yazdım ama bulamadım. şimdi bütün konulara bakacağım belki açılmıştır. 

Yanıtlama zamanı:

Kurcalayayim bakayım. 500 tl ye alabilirsem taktiririm ay başına maaşı yatiracas gene arabaya :))

Yanıtlama zamanı:

eh valla iyiymiş, benim bildiğim çıkmacı 1000tlden aşağı vermez o göstergeyi :)

sıfır fiyatından fazla fiyat çeken çıkmacı gördüm ben söyleyincede git servisten al o zaman dedi döndü gitti :)

Yıldız sanayide çıkmasına 350 dedikleri far ayarlı göstergenin aynısının orjinal sıfırı 190 lira. Tamamen insaflarına kalmışş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.