Doğacan Keser Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2013 Hayırlı olsun tekrardan. Benim merak ettiğim bir konu var göstergeyi değiştirdiğinizde araç kaç kilometredeydi bir sorun çıktı mı kilometrede ? Serviste herhangi bir işlem yaptırdınız mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2013 style donanımlara oluyor dimi Hepsine oluyor. Hayırlı olsun tekrardan. Benim merak ettiğim bir konu var göstergeyi değiştirdiğinizde araç kaç kilometredeydi bir sorun çıktı mı kilometrede ? Serviste herhangi bir işlem yaptırdınız mı ? Servisler ayarlıyor. KM'yi düşürmezler ama arttırırlar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğacan Keser Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2013 Hepsine oluyor. Servisler ayarlıyor. KM'yi düşürmezler ama arttırırlar. Teşekkür ederim Engin Bey. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yılmaz Tunç Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2013 Teşekkürler. Yeni km saatı sıfırdı. bundan dolayı arabanın kmsi sıfırlandı. Servise gittiğimizde orjinal km ye yani 14bin e ayarlanacak. Hayırlı olsun tekrardan. Benim merak ettiğim bir konu var göstergeyi değiştirdiğinizde araç kaç kilometredeydi bir sorun çıktı mı kilometrede ? Serviste herhangi bir işlem yaptırdınız mı ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tarık Daş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2013 Hepsine oluyor. Servisler ayarlıyor. KM'yi düşürmezler ama arttırırlar. serviste pahalıdır sanırım bu renkli ekranlar dimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2013 serviste pahalıdır sanırım bu renkli ekranlar dimi 2000 küsürdü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Aytaç Ünlü Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2013 (düzenlendi) hayırlı olsun Temmuz 20, 2013 Mustafa Aytaç Ünlü tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Faruk Çevik Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2013 Ankara Şaşmaz'da Çakır Oto diye biyerden bahsetmişler okduğum bir forumda.Ankara'ya gidince bakmayı düşünüyorum.400-500 liraya bulunursa taktırabilir bence.Araca görsel olarak katkısı çok fazla. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2013 Ankara Şaşmaz'da Çakır Oto diye biyerden bahsetmişler okduğum bir forumda.Ankara'ya gidince bakmayı düşünüyorum.400-500 liraya bulunursa taktırabilir bence.Araca görsel olarak katkısı çok fazla. burdada bahsettim defalarca. 450tl fiyatı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Faruk Çevik Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2013 burdada bahsettim defalarca. 450tl fiyatı. fiyatının bu şekilde olduğundan bahsetmediniz demedim.bu fiyatlarlar taktırmaya değer demek istedim.Yer bilgisini de burda görmedim başka biyerde okudum.taktırmak isteyenlere faydalı olur diye yazdım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Günal Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2013 dün çakır otoya gittim benzinlisi bitmiş dizel varmış elinde fiyat 450 fakat formda bir konuda çakır otodan 400 e alan birisini hatırlıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2013 en son dizelde 2 tane varmış, biri benim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan UÇAR Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 Ürün mükemmel .. bide bunlara kadran selamlama yapıldımı tamamdır. bunuda araştırmak lazım . forumda arama kısmına yazdım ama bulamadım. şimdi bütün konulara bakacağım belki açılmıştır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Türker Taş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 Kurcalayayim bakayım. 500 tl ye alabilirsem taktiririm ay başına maaşı yatiracas gene arabaya ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Yılmaz Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 eh valla iyiymiş, benim bildiğim çıkmacı 1000tlden aşağı vermez o göstergeyi sıfır fiyatından fazla fiyat çeken çıkmacı gördüm ben söyleyincede git servisten al o zaman dedi döndü gitti Yıldız sanayide çıkmasına 350 dedikleri far ayarlı göstergenin aynısının orjinal sıfırı 190 lira. Tamamen insaflarına kalmışş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap