Ahmet A. Oluşturma zamanı: Mayıs 28, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 28, 2013 Haftasonu Şanlıurfa’ya bağlı Halfeti ilçesini gezdik… Ancak öncelikle yol üstünde ki ilk durağımız Birecik ilçesi oldu. Burası Fırat’ın kıyısında Kelaynak kuşlarıyla ünlü Antep yolu üzerinde bulunan göze hoş gelen bir ilçe…. Nesilleri tükenme tehlikesinde olan Kelaynak üretim tesisine de uğradık. Ancak üreme döneminde olduklarından rahatsız etmemek adına uzaktan görebildik. Birecikte kısa bir molanın ardından Ecoboostun keyfine varabildiğimiz bol virajlı, inişli çıkışlı bir parkur ve ardından Halfeti... İlçenin büyük bölümü 2000'li yılların başında Fırat nehri üzerine yapılan baraj sonrası sular altında kalmış. Eskiler yitirdikleri yurtlarını,evlerini ve fıstık ağaçlarını(15-20 sene emek istiyormuş bu ağaç) hatırlayıp hüzünlenirken, gençler turizm patlamasından oldukça memnunlar. ilçede su sporları, tekne gezileri ve duba restaurant işletmeleri ilk göze çarpanlar. İlk resimler tekneden Halfetinin genel görüntüsü... Bu resimlerse nehir yatağına dikine giren bir diğer deyişle tıpkı haliç gibi içeri kıvrılan suyun üzerinden.... Tekneyle ulaşılabilen tarihi Rumkale... Nehirden genel görünüm... Yarısı dışarıda kalan elektrik direği... Büyük bölümü Fırat'a teslim olan Savaşan köyü ve resimlerden görmeye alıştığımız cami ile minaresi.... Suyun bir miktar çekildiğini görüyoruz... Benden bu kadar... Daha fazlasını görmek isteyen mutlaka burayı gidip görmeli 11 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Eline sağlık Ahmet'im ..) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 ellerine sağlık kardeşim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Gezelim Görelim Vol-Fatal Error 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Arkadas ne gezdin be, ne gezdin.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Sondan bir önceki resim bildiğin Halfeti canavarı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Eline, emeğine sağlık Ahmet... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Arkadas ne gezdin be, ne gezdin.. Durmak yok, yola devam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Durmak yok, yola devam şu samanyolunda dünyayı gezen ayna programındaki adamdan farkı kalmayacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 şu samanyolunda dünyayı gezen ayna programındaki adamdan farkı kalmayacak Kilo olarak da yaklasti zaten epeyce Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Kilo olarak da yaklasti zaten epeyce Piiiii ... Kavgada söylenmez yaw...:)::) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 (düzenlendi) Alperenin izindeyim kilo olarak yav hem atın ölümü arpadan olsun takılmayın. Küşleme yiyince kilo yapar tabi Mayıs 29, 2013 Ahmet A. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Piiiii ... Kavgada söylenmez yaw... :) : :) Ahmet gazla çalışmıyormuş abi Alperenin izindeyim kilo olarak yav hem atın ölümü arpadan olsun takılmayın. Küşleme yiyince kilo yapar tabi Hahahahahahaayyyt, izimde olsan kilo verirdin... Olmayan takımlarıma rahatça girmeye başladım artık, yakında sıfır beden olmayı planlıyorum.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Olmayan takımlarıma rahatça girmeye başladım artık Valla geçen aynısı bana da oldu. çok güzel bir duyguymuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 (düzenlendi) Ahmet gazla çalışmıyormuş abi Hahahahahahaayyyt, izimde olsan kilo verirdin... Olmayan takımlarıma rahatça girmeye başladım artık, yakında sıfır beden olmayı planlıyorum.. Walla bana biri böyle söylese İzmirden Efeleri Ankara'dan zeybekleri çağırmıştım bile...:):)::) hani kilolu olduğumdan değilde yanlış anlaşılmasın..:)::):) Valla geçen aynısı bana da oldu. çok güzel bir duyguymuş Hiçte bile eski kıyafete giripte namçam yaw..:) geniş geniş yeni kıyafetler daha iyi...:):)::) Mayıs 29, 2013 Bekir B. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap