Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201313 yıl comment_166868 Haftasonu Şanlıurfa’ya bağlı Halfeti ilçesini gezdik… Ancak öncelikle yol üstünde ki ilk durağımız Birecik ilçesi oldu. Burası Fırat’ın kıyısında Kelaynak kuşlarıyla ünlü Antep yolu üzerinde bulunan göze hoş gelen bir ilçe…. Nesilleri tükenme tehlikesinde olan Kelaynak üretim tesisine de uğradık. Ancak üreme döneminde olduklarından rahatsız etmemek adına uzaktan görebildik. Birecikte kısa bir molanın ardından Ecoboostun keyfine varabildiğimiz bol virajlı, inişli çıkışlı bir parkur ve ardından Halfeti... İlçenin büyük bölümü 2000'li yılların başında Fırat nehri üzerine yapılan baraj sonrası sular altında kalmış. Eskiler yitirdikleri yurtlarını,evlerini ve fıstık ağaçlarını(15-20 sene emek istiyormuş bu ağaç) hatırlayıp hüzünlenirken, gençler turizm patlamasından oldukça memnunlar. ilçede su sporları, tekne gezileri ve duba restaurant işletmeleri ilk göze çarpanlar. İlk resimler tekneden Halfetinin genel görüntüsü... Bu resimlerse nehir yatağına dikine giren bir diğer deyişle tıpkı haliç gibi içeri kıvrılan suyun üzerinden.... Tekneyle ulaşılabilen tarihi Rumkale... Nehirden genel görünüm... Yarısı dışarıda kalan elektrik direği... Büyük bölümü Fırat'a teslim olan Savaşan köyü ve resimlerden görmeye alıştığımız cami ile minaresi.... Suyun bir miktar çekildiğini görüyoruz... Benden bu kadar... Daha fazlasını görmek isteyen mutlaka burayı gidip görmeli Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201313 yıl comment_166891 Sondan bir önceki resim bildiğin Halfeti canavarı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201313 yıl Yazar comment_166921 Arkadas ne gezdin be, ne gezdin.. Durmak yok, yola devam Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201313 yıl comment_166924 Durmak yok, yola devam şu samanyolunda dünyayı gezen ayna programındaki adamdan farkı kalmayacak Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201313 yıl comment_166984 şu samanyolunda dünyayı gezen ayna programındaki adamdan farkı kalmayacak Kilo olarak da yaklasti zaten epeyce Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 201313 yıl comment_167017 Kilo olarak da yaklasti zaten epeyce Piiiii ... Kavgada söylenmez yaw...:)::) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 201313 yıl Yazar comment_167029 Alperenin izindeyim kilo olarak yav hem atın ölümü arpadan olsun takılmayın. Küşleme yiyince kilo yapar tabi Mayıs 29, 201313 yıl Ahmet A. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 201313 yıl comment_167039 Piiiii ... Kavgada söylenmez yaw... :) : :) Ahmet gazla çalışmıyormuş abi Alperenin izindeyim kilo olarak yav hem atın ölümü arpadan olsun takılmayın. Küşleme yiyince kilo yapar tabi Hahahahahahaayyyt, izimde olsan kilo verirdin... Olmayan takımlarıma rahatça girmeye başladım artık, yakında sıfır beden olmayı planlıyorum.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 201313 yıl Yazar comment_167040 Olmayan takımlarıma rahatça girmeye başladım artık Valla geçen aynısı bana da oldu. çok güzel bir duyguymuş Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 201313 yıl comment_167057 Ahmet gazla çalışmıyormuş abi Hahahahahahaayyyt, izimde olsan kilo verirdin... Olmayan takımlarıma rahatça girmeye başladım artık, yakında sıfır beden olmayı planlıyorum.. Walla bana biri böyle söylese İzmirden Efeleri Ankara'dan zeybekleri çağırmıştım bile...:):)::) hani kilolu olduğumdan değilde yanlış anlaşılmasın..:)::):) Valla geçen aynısı bana da oldu. çok güzel bir duyguymuş Hiçte bile eski kıyafete giripte namçam yaw..:) geniş geniş yeni kıyafetler daha iyi...:):)::) Mayıs 29, 201313 yıl Bekir B. tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın