Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201313 yıl comment_163244 Beyler araç için güzel etkili kalıcı kısaca f3 e gidecek oto parfümü tavsiyelerini bekliyorum.Araçta yazın tuhaf bi koku oluyor plastikten sanırım.Şimdiden teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201313 yıl comment_163245 Otomatik Mesaj Bu konu, "Focus Garajı → Focus III → Sorular ve Sorunlar" kategorisinden "Ortak Alan - Sosyal → Otomobil Sohbetleri" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201313 yıl comment_163252 Arabaya koku konmaz. Minibüs mü bu? O kokular takıldıkları yerde malzemeyi bozarlar genelde. Birde bu kimyasalı ciğerinize çekiyorsunuz. Adamı hasta eder kesin. Koku problemi varsa kapı cam açıp havalandırın. Olmazsa kaliteli bir erkek parfümünü biraz sıkar havalandırıp arabaya binersiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201313 yıl comment_163272 Eski patronum şu ön konsoldaki havalandırma alanlarına takılan parfümlerden alıp takmıştı. Daha sonra o bir şekilde konsola damlamış ve eritmişti.. hoş olmayan bir durum... en iyisi arkadaşın dediği gibi normal parfüm alıp sıkmak... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201313 yıl comment_163273 Eski patronum şu ön konsoldaki havalandırma alanlarına takılan parfümlerden alıp takmıştı. Daha sonra o bir şekilde konsola damlamış ve eritmişti.. hoş olmayan bir durum... en iyisi arkadaşın dediği gibi normal parfüm alıp sıkmak... Plastiği eriten şey adamı kanser eder. Bu tip kokular genelde merdiven altı 2tl lik malzemeler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201313 yıl comment_163276 Little Trees çok övülüyor, henüz denk gelemedim. Bir çok farklı marka model vardı da yaza doğru detaylı araştırmayı planlıyorum ben. Dökülme, unutulma gibi durumlarda belirtildiği gibi döşemeye zarar veriyor, ancak kanser etme durumu ne olur bilemiyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201313 yıl Yazar comment_163303 teşekkür ederim beyler tavisyleriniz için, dediklerinizi yapıcam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201313 yıl comment_163309 Arkadaşlar, oda parfümü, araç kokusu gibi şeyleri asla kullanmayın. Engin Abinin de dediği gibi bunlar çoğunlukla kanserojen etkileri olan ürünler. hele ki araç içi gibi oldukça ufak bir alanda daha da zararlı. varsın aracınızın içi kavun kokmayıversin. yeter ki kötü koku olmasın içeride. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201313 yıl comment_163324 Ayrıca astımı tetikleme özellikleri de var. Dört camı açıp 2 dakika beklemek yeter. Titaniumlarda kumandadan açma düğmesine basıp basılı tutunca üç saniye sonra bütün camlar iniyor. Uzaktan açıyorum ben araca varana kadar kokuyu giderecek kadar sirkülasyon oluyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201313 yıl comment_163330 Titaniumlarda kumandadan açma düğmesine basıp basılı tutunca üç saniye sonra bütün camlar iniyor. Style'da da var o özellik abi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201313 yıl comment_163332 Kaliteli bayan parfümü tavsiye ederim. Sonra yengene nasıl hesap vereceğiz? Style'da da var o özellik abi Bilmdiğim için genelleme yapmadım, varsa iyi çünkü yazın çok avantajlı bir özellik... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201313 yıl comment_163334 Aır wick veya konfort sprint gibi içinde itici gaz bulunmayan bir oda parfümünü akşam aracınızdan çıkarken araç içine bir kere sıkıp aracınıza binerken biraz havalandırınca her hangi bir rahatsızlık hissetmeden aracınızdaki kötü kokuyu giderebilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201313 yıl comment_163335 Sonra yengene nasıl hesap vereceğiz? Bekarlık sultanlık diye boşa dememişler o zaman Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201313 yıl comment_163338 Bekarlık sultanlık diye boşa dememişler o zaman Kendi ütüsünü kendi yapan sultan mı olurmuş Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın