Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Oto Kokusu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Beyler araç için güzel etkili kalıcı kısaca f3 e gidecek oto parfümü tavsiyelerini bekliyorum.Araçta yazın tuhaf bi koku oluyor plastikten sanırım.Şimdiden teşekkürler.

• Yanıt 35
  • Görüntüleme 7,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Şimdiye kadar hep aracımda araç kokusu bulundurdun.. Paylaşımları okuyunca ömrümü kısaltmak için habersizde olsa ne çaba harcadığımı farkettim....

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Halı yıkama makinemiz yok; elimizle sildik bastırarak ve çok kez. Ben deniz mahsullerinin hepsini çok severim ama bu koku sevilecek türden değil; hele güneşte kalmış araca binince hiç değil. Buyu

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

Arabaya koku konmaz. Minibüs mü bu? O kokular takıldıkları yerde malzemeyi bozarlar genelde. Birde bu kimyasalı ciğerinize çekiyorsunuz. Adamı hasta eder kesin. Koku problemi varsa kapı cam açıp hava

Yanıtlama zamanı:

Otomatik Mesaj

Bu konu, "Focus GarajıFocus IIISorular ve Sorunlar" kategorisinden "Ortak Alan - Sosyal Otomobil Sohbetleri" kategorisine taşınmıştır.

Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.

Saygılarımızla,

Focus Club Tr Yönetimi

Yanıtlama zamanı:

Arabaya koku konmaz. Minibüs mü bu? :) O kokular takıldıkları yerde malzemeyi bozarlar genelde. Birde bu kimyasalı ciğerinize çekiyorsunuz. Adamı hasta eder kesin. Koku problemi varsa kapı cam açıp havalandırın. Olmazsa kaliteli bir erkek parfümünü biraz sıkar havalandırıp arabaya binersiniz.

Yanıtlama zamanı:

Eski patronum şu ön konsoldaki havalandırma alanlarına takılan parfümlerden alıp takmıştı. Daha sonra o bir şekilde konsola damlamış ve eritmişti.. hoş olmayan bir durum... en iyisi arkadaşın dediği gibi normal parfüm alıp sıkmak...

Yanıtlama zamanı:

Eski patronum şu ön konsoldaki havalandırma alanlarına takılan parfümlerden alıp takmıştı. Daha sonra o bir şekilde konsola damlamış ve eritmişti.. hoş olmayan bir durum... en iyisi arkadaşın dediği gibi normal parfüm alıp sıkmak...

Plastiği eriten şey adamı kanser eder. Bu tip kokular genelde merdiven altı 2tl lik malzemeler.
Yanıtlama zamanı:

Little Trees çok övülüyor, henüz denk gelemedim. Bir çok farklı marka model vardı da yaza doğru detaylı araştırmayı planlıyorum ben.

Dökülme, unutulma gibi durumlarda belirtildiği gibi döşemeye zarar veriyor, ancak kanser etme durumu ne olur bilemiyorum :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

teşekkür ederim beyler  tavisyleriniz için, dediklerinizi yapıcam.

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar, oda parfümü, araç kokusu gibi şeyleri asla kullanmayın.

Engin Abinin de dediği gibi bunlar çoğunlukla kanserojen etkileri olan ürünler. hele ki araç içi gibi oldukça ufak bir alanda daha da zararlı.

varsın aracınızın içi kavun kokmayıversin. yeter ki kötü koku olmasın içeride.

Yanıtlama zamanı:

Ayrıca astımı tetikleme özellikleri de var.

Dört camı açıp 2 dakika beklemek yeter.

Titaniumlarda kumandadan açma düğmesine basıp basılı tutunca üç saniye sonra bütün camlar iniyor. Uzaktan açıyorum ben araca varana kadar kokuyu giderecek kadar sirkülasyon oluyor. 

Yanıtlama zamanı:

Kaliteli bayan parfümü tavsiye ederim.

Sonra yengene nasıl hesap vereceğiz?

Style'da da var o özellik abi 

Bilmdiğim için genelleme yapmadım, varsa iyi çünkü yazın çok avantajlı bir özellik...

Yanıtlama zamanı:

Aır wick veya konfort sprint gibi içinde itici gaz bulunmayan bir oda parfümünü akşam aracınızdan çıkarken araç içine bir kere sıkıp aracınıza binerken biraz havalandırınca her hangi bir rahatsızlık hissetmeden aracınızdaki kötü kokuyu giderebilirsiniz.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.