Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Bir Ilk Mytouch 8" Sync F3 Styl+Pls Üzerinde Takıldı..

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Herkesin heyecanla takip ettiği bu sistemi daha kapsamlı bir video inceleme ile anlatmanızı isteriz.

Ayrıca gördüğüm kadarıyla radyo taraması istanbulda olmanıza rağmen radyo bulamıyor anten bağlantısı yokmu acaba?

Video da gördüğün FM Modu değil Am modudur haliyle Frekans bulamaz zaten ;)dikkat ettiysen 2. video 35. sn de FM moduna geçiriyorum ve müzik normal.

tebrik ederim :) imrendim :)

yapılması gereken tüm kablo değişikliklerine ulaşabileceğimiz bir kaynak var mı?

aracınızda önceden SYNC yada alt yapısı varmıydı? Yani, mesela sesli komutla birisini aramak istediğinizde o kişinin önceden arabaya kaydedilmesi gerekiyormuydu yoksa doğrudan adını söyleyerek arama yapılabiliyor muydu?

bu sistemde Türkiyede navigasyon çalıştırmak mümkünmü? ne gerekiyor?

teşekkürler :)

• Yanıt 101
  • Görüntüleme 26,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

Alet pek hayırlı değil. Alan arabayı satıyor galiba.  

• Muammer DEMİR
    Muammer DEMİR

Park Sensörleri Çalışıyor ön ve arka fakat 4-5" ekranlardaki gibi 8" e görüntü gelmiyor. Telefonumu Cihazla eşleştirip arama yapabiliyorum Hiçbir problem yok fakat direksiyondaki sağ tuşların pin ayar

• Muammer DEMİR
    Muammer DEMİR

FF3 Full Şema : http://www.dosya.tc/server8/eLCavg/FF3_schematic.rar.html Bluetooth ve Ekran soketlerindeki pinlerin birleştirilmesi. http://www.dosya.tc/server8/zlhxoP/BluetoothSoketindekiyenih

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Ozan o dosya biraz buyuk. mail adresini at gondereyim. Ama gmail falan olsun. hotmail de kotaya takiliyor. 

Yanıtlama zamanı:

Ozan o dosya biraz buyuk. mail adresini at gondereyim. Ama gmail falan olsun. hotmail de kotaya takiliyor. 

Mertol bende istiyorum.

[email protected]

Yanıtlama zamanı:

ürünü alabilir miyim ne kadar

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba bluetooth modülünü kullanmıyorsanız alabilirim kabloları ile beraber

Yanıtlama zamanı:

Buradan merak ettiğim bir sorunun cevabını almış oldum, FM frekansında tek sayı sorunu bu cihazda da var..

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bende bu cihazdan aldım amerikadan kasımda gelecek benim araç 2013 focus tdci tit benim araçta sync var çalışırmı acaba

Yanıtlama zamanı:

Bende bu cihazdan aldım amerikadan kasımda gelecek benim araç 2013 focus tdci tit benim araçta sync var çalışırmı acaba

gerekli parçalar alındıysa, tesisattaki değişiklikler yapılırsa, parçalar sağlamsa neden çalışmasın?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.