Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Bozulup bozulmaması %90 şans işi bence. Orjinal Tit-X'lerdekinin de bozulduğu oluyor, sonradan takıp sorunsuz kullanan da var. Ford'un ürettiğinde böyleyse kaba tabiriyle yan sanayi firmalarınki daha iyi bence olamaz. Sadece fikrimdir, tecrübem yok bu konuda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Egemen Toksoy Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 (düzenlendi) http://www.ebay.com/itm/Sharp-Blade-Very-Cool-LED-Xenon-Projector-Lens-Headlight-for-New-Ford-Focus-2012-/121094301631?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item1c31c867bf&vxp=mtr 3. resimdeki far.... buda diğer bir model http://www.ebay.com/itm/R8-Sharp-Blade-LED-Rectangle-Xenon-Projector-Lens-Headlight-for-Ford-Focus-2012-/111050454183?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item19db1f74a7&vxp=mtr başka bir model daha http://www.ebay.com/itm/Fit-for-2012-Ford-Focus-Headlights-with-Angel-Eyes-and-Bi-Xenon-Projector-/160981685013?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item257b419315&vxp=mtr bu kadar bence verilmez..... birde vergi binecek Nisan 26, 2013 Egemen Toksoy tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Bozulup bozulmaması %90 şans işi bence. Orjinal Tit-X'lerdekinin de bozulduğu oluyor, sonradan takıp sorunsuz kullanan da var. Ford'un ürettiğinde böyleyse kaba tabiriyle yan sanayi firmalarınki daha iyi bence olamaz. Sadece fikrimdir, tecrübem yok bu konuda. Yav zaten far'ı ford üretmiyor o yüzden kalite derecesine bakar her türlü. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 3.Resim Gerçekten Çok Güzel ancak Fiyat 600$ sa çok ama çokk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Yav zaten far'ı ford üretmiyor o yüzden kalite derecesine bakar her türlü.İşte Ford'un anlaştığı firma. Arabanın çoğunluğunu artık markalar kendileri üretmiyorlar bildiğim kadarıyla. Montaj fabrikaları var birleştiriyor, parçaları neresi istenilen şartları ucuza verirse oradan alıyorlardır : Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur S. Y. Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 yakın zamanda başka bir konuda bu link paylaşılmıştı gündüz farı olarak. Sanki gündüz farı için aşırı bir fiyatmış gibi görünüyor. Bu görüntüyü daha ucuz ve uygun fiyata elde edemez miyiz ? http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-gunduz-fari-led-sis-kapakli-drl-ford-focus-12-120961752/detay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Konu başlığındaki 3. resimdeki ürün bu verilen linklerdekilerden biraz daha farklı sanırım, led şerit xenon un altından geçiyor onda. Fiyat belki bu linklerdekilerden de fazla olabilir ama orjinal led li xenon lu farlara göre ilk defa bir ürünü bukadar beğendim fiyat daha uygun olsa alınabilir bence. 3. resimdeki ürünün gerçek linki var mıdır ki ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Murat yılmaz Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 arkadaşlar ben adamla konuştum clup den bahsettim çok isteyen olur dedim istiyorsak eğer bir liste çıkaralım adama soralım bi atıyorum 20 kişi mesala istiyor diyelim bi fiyat alalım diyorum adam yarı yarıya fiyat değişir dedi çünkü bana toptan olursa hb lerede ledli stop ile var Konu başlığındaki 3. resimdeki ürün bu verilen linklerdekilerden biraz daha farklı sanırım, led şerit xenon un altından geçiyor onda. Fiyat belki bu linklerdekilerden de fazla olabilir ama orjinal led li xenon lu farlara göre ilk defa bir ürünü bukadar beğendim fiyat daha uygun olsa alınabilir bence. 3. resimdeki ürünün gerçek linki var mıdır ki ? yok kardeş ben bulamadım adamdan istedim tabikide vermedi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 arkadaşlar ben adamla konuştum clup den bahsettim çok isteyen olur dedim istiyorsak eğer bir liste çıkaralım adama soralım bi atıyorum 20 kişi mesala istiyor diyelim bi fiyat alalım diyorum adam yarı yarıya fiyat değişir dedi çünkü bana toptan olursa hb lerede ledli stop ile var yok kardeş ben bulamadım adamdan istedim tabikide vermedi Fiyat o oranda değişse alan gerçekten çok olurdu diye düşünüyorum ama şans tabi biraz da... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Uluyurt Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2013 yakın zamanda başka bir konuda bu link paylaşılmıştı gündüz farı olarak. Sanki gündüz farı için aşırı bir fiyatmış gibi görünüyor. Bu görüntüyü daha ucuz ve uygun fiyata elde edemez miyiz ? http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-gunduz-fari-led-sis-kapakli-drl-ford-focus-12-120961752/detay ben biraz önce sipariş verdim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Murat yılmaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2013 ben biraz önce sipariş verdim resimleri bekliyoruzz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sinan ince Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2013 arkadaşlar bu 3. resimdeki ürünü temin edebilirsek bende almak isteyenler listesinde olabilirim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umut Akbaba Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 Buda iyi.http://www.ebay.com/itm/Fit-Ford-2012-Focus-LED-Head-Lights-with-Bi-Xenon-Projector-Lens-2012-year-LD-/230972234715?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Year%3A2012%7CMake%3AFord%7CModel%3AFocus&hash=item35c7049bdb&vxp=mtr Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 Buda iyi. http://www.ebay.com/itm/Fit-Ford-2012-Focus-LED-Head-Lights-with-Bi-Xenon-Projector-Lens-2012-year-LD-/230972234715?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Year%3A2012%7CMake%3AFord%7CModel%3AFocus&hash=item35c7049bdb&vxp=mtr Bildigin vw cakmasi olmus. Bedava verseler takmam galiba. Kotu olsun ama cakma olmasin benim icin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umut Akbaba Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Bildigin vw cakmasi olmus. Bedava verseler takmam galiba. Kotu olsun ama cakma olmasin benim icin. Evet abi bende dikkat ettim Jetta'nın farlarının aynısı neredeyse. Ama sonuçta zevkler tartışılmaz. Beğenenler olur illa ki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap