İsa Oluşturma zamanı: Nisan 13, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 13, 2013 Selamlar değerli forumdaşlar, Alfa Romeo Guiletta bir süredir yoğun bir şekilde ilgimi çekmekte. Önden ve arkadan tasarımı çok özgün ve karakteristik. İç tasarımı da aksine sade,sıradan ve sanki birazda ergonomiden uzak gibi. Guiletta 1.4 multiair 170 hp ve Focus ecoboost 1.6 180 hp ikisinde test eden biri olarak söylüyorum beygir değeri ve motor hacmi focusda daha yüksek, tork değerleri aynı olmasına rağmen guiletta bariz bir şekilde daha performanslı ve tempolu yol alıyor, özellikle D modunda alınca uçacak gibi oluyor . Sürüş karakteristiği guilettada daha keskin ve sertken focusda biraz daha yumuşak ve konfora yönelik gibi, focus daha bir aile arabası sanki. Sizin Guiletta özellikle 1.4 170 hp vede TCT şanzımanlı olan versiyonuyla ilgili tecrübeleriniz,bilgileriniz ve duyumlarınız ne yönde, değerli paylaşımlarınızı ve görüşlerinizi almak isterim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2013 Forumda arama yaparsanız zaten konuşulmuş, ilgili başlıklar mevcut. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2013 Kısaca yazayım: Motor ve şanzumana bakarsam %100 alırım. Motor hacminden ziyade 10 beygir çok önem vermesede tork'u bile daha fazla eb'den yani benzer klasmanlarda eb üstün değil kağıt üzerinde.. Hele otomatik ile %100 dediğim gibi ama farklı kategorilere bakarsak ben bilmem... Fiyat ise minimum 68 bin TL Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2013 bana biraz fazla pahalı geliyor ama binene de imrenerek bakmıyor değilim hani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2013 Eşim çok istemişti beğeniyordu alfayı ama bulunduğumuz şehirin satış servis olmayışı için uzak durdum... Ama şimdi olsa alırmıyım kırmızı bir alfam olsun isterim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ufuk özdemir Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2013 Dünyanın en az arıza yapan araç sıralaması 1. Mazda yüzde 17 2. Mercedes yüzde 25 3. Toyota yüzde 26 4. Honda yüzde 27 5. Mitsubishi yüzde 29 6. Volvo yüzde 30 7. Nissan yüzde 33 8. Fiat yüzde 34 9. Audi yüzde 35 10. Ford yüzde 36 11. BMW yüzde 37 12. Peugeot yüzde 37 13. Subaru yüzde 37 14. Hyundai yüzde 38 15. Rover yüzde 39 16. Volkswagen yüzde 40 17. Opel yüzde 43 18. Renault yüzde 48 19. Saab yüzde 48 20. Citroen yüzde 50 21. Land Rover yüzde 53 22. Alfa Romeo yüzde 54 Bu sıralamayı gördükten sonra Alfadan çok korkuyorum yoksa ben de F3ü almadan önce önünde çok durup seyrettim bu Guilettayı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsa Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2013 Her güzelin bir bozarı vardır 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2013 Guzel araba evet. Önceliği tasarim. Ben focusdan once bakmistim cok begenmistim ama cok pahali 58.000den basliyor ve sığmamistim icine focusdan dar içi. Ama motor sanziman olarak daha iyi EBden EBye bi powershift getiremedilerki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2013 Sanırım Dizeli Focusla Fiyat Olarak Hemen Hemen Aynı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2013 Bu güzelin düzgün servisi, anlayan ustası ve ikinci elini düşünürsek gül değil kaktüs olabilir uzun vadede. Bunların dışında başarılı ve görünümüyle dikkat çeken bir araba. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Mercan a katılmamak elde değil... Zaten eminim bu konuları iyileştirseler satış rakamları daha dikkat çekici olabilir...... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Alfa Romeo Guiletta bir süredir yoğun bir şekilde ilgimi çekmekte. Önden ve arkadan tasarımı çok özgün ve karakteristik. İç tasarımı da aksine sade,sıradan ve sanki birazda ergonomiden uzak gibi. Guiletta 1.4 multiair 170 hp ve Focus ecoboost 1.6 180 hp ikisinde test eden biri olarak söylüyorum beygir değeri ve motor hacmi focusda daha yüksek, tork değerleri aynı olmasına rağmen guiletta bariz bir şekilde daha performanslı ve tempolu yol alıyor, özellikle D modunda alınca uçacak gibi oluyor . Sürüş karakteristiği guilettada daha keskin ve sertken focusda biraz daha yumuşak ve konfora yönelik gibi, focus daha bir aile arabası sanki. Focus'u almadan ben de denemiş ve tamamen aynı gözlemleri yapmıştım. Ancak Antalya'da servis sorun olmasa bile Alfa'nın özellikle sorun çıkartma potansiyeli, göreceli zayıf ikinci eli ve 10-12.000 TL daha pahalı olması beni vazgeçirdi. Halbuki yıllardır sorunsuz Alfa kullanan arkadaşlarım da var. Fiyat aynı olsa kesin kararsız kalırdım ve hatta belki de Alfa'yı seçerdim. Sonuçta Alfa biraz tutku, biraz macera, biraz kumar, kısacası bayağı bir heyecan! Dünyanın en az arıza yapan araç sıralaması Kaynak? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsa Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Alfa romeoların hep sık sorun çıkarma eğiliminde olduğu söylenir, bilmiyorum bu bir şehir efsanesi mi. Gerçi çevremdeki birkaç kişiden, 146,147 kullanan kişilerden, çeşitli arızalarla uğraştıklarını duydum ama guilettalar için henüz kronik bir sorun yaşattığını duymadım okumadım forumlarda vesaire. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ufuk özdemir Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Focus'u almadan ben de denemiş ve tamamen aynı gözlemleri yapmıştım. Ancak Antalya'da servis sorun olmasa bile Alfa'nın özellikle sorun çıkartma potansiyeli, göreceli zayıf ikinci eli ve 10-12.000 TL daha pahalı olması beni vazgeçirdi. Halbuki yıllardır sorunsuz Alfa kullanan arkadaşlarım da var. Fiyat aynı olsa kesin kararsız kalırdım ve hatta belki de Alfa'yı seçerdim. Sonuçta Alfa biraz tutku, biraz macera, biraz kumar, kısacası bayağı bir heyecan! Kaynak? What Car dergisi. http://www.milliyet.com.tr/content/otomobil/oto004/oto26.html Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Subaru çok altlarda kalmış. Benim bildiğim ilk 10'da ve 5% altı bir değerdeydi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap