Yanıtlama zamanı: Mart 31, 201313 yıl comment_157133 Arkadaşlara başıma gelen malum olaydan dolayı (bkz:) yeni bir Focus oluşturma peşindeyim.Smart paket istiyorum artı içimde ukte olan sunroofu da bu sefer alıcam ama X+tekno biraz yağlı geliyor.Bu nedenle bunlardan birini seçmek istiyorum.Hangisini alayım sizce X paket mi tekno paket mi tercih edilmeli.Bunu sizin ihtiyaçlarınız belirler felan demeyin gönlünüzde hangisi varsa.hangisi size daha mantıklı geliyorsa onu deyiverin.Anket gibi bişey yani.Şimdiden teşekkürler. Mart 31, 201313 yıl ufuk özdemir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 31, 201313 yıl comment_157137 Titanium X PaketiParçalı Deri koltuklar, Elektrikli 4yöne ayarlanabilir sürücü koltuğu, Bi-Xenon Farlar (far yıkama sistemi ile), Gündüz yanan LED farlar, Led çok renkli iç ortam aydınlatması parçalı deri koltuk hiç önemi değil, antalyada hiç kullanmıyordum, ısparta da koltuk sısıtma ile ön cam ısıtma x pakettten en çok işime yarayan donanımlar oldu, demek ki soğuk yerde yaşayanlar için önemli, Elektrikli 4yöne ayarlanabilir sürücü koltuğu elinle ayarlıyıver Bi-Xenon Farlar (far yıkama sistemi ile)Gündüz yanan LED farlar aracı güzel gösteriyor olmazsa çok önemli değil bence Led çok renkli iç ortam aydınlatması boş iş sonçta özellikle ön cam ısıtma da yeni modellerde yoksa ve soğuk yerde yaşamıyor iseniz olmazsa olmaz bişey yok burada...... ki xenon far sonradan da taktırabiliyorsunuz Tekno Paket (Manuel araçlarda ve Smart Paket ile sunulmaktadır) Aktif Şehir İçi Güvenlik Sistemi, bugüne kadar araçlarımızda var mıydı tabi işe yaradığı yerler olur Kör Nokta Uyarı Sistemi, bugüne kadar araçlarımızda var mıydı tabi işe yaradığı yerler olur Şerit Takip Sistemi, bugüne kadar araçlarımızda var mıydı tabi işe yaradığı yerler olur Şeritte Kalma Yardımcısı,bugüne kadar araçlarımızda var mıydı tabi işe yaradığı yerler olur Sürücü Dikkat Takip Sistemi,bugüne kadar araçlarımızda var mıydı tabi işe yaradığı yerler olur Otomatik Uzun Far, sanki bu mantıklı bişey yine de olmazsa olmaz değil Isıtmalı Ön Cam koltuk ısıtma ile bu ayni pakette değil sanırım... çok çok işe yarayan bir özellik soğuk bölgeler için....... sonuçta burada da bişey yok bence hiçbirine para vermeyin bi tek xenon far ve led gündüz falarını sonradan taktır, save ettiğin para ile de gez iç eğlen ikisinden de ortaya karışık bişeyler olmuyor mu ya Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 31, 201313 yıl Yazar comment_157138 Şu an ki aracım ortaya karışık titanium+plus paket ama şimdi yok. Titanium X PaketiParçalı Deri koltuklar, Elektrikli 4yöne ayarlanabilir sürücü koltuğu, Bi-Xenon Farlar (far yıkama sistemi ile), Gündüz yanan LED farlar, Led çok renkli iç ortam aydınlatması parçalı deri koltuk hiç önemi değil, antalyada hiç kullanmıyordum, ısparta da koltuk sısıtma ile ön cam ısıtma x pakettten en çok işime yarayan donanımlar oldu, demek ki soğuk yerde yaşayanlar için önemli, Elektrikli 4yöne ayarlanabilir sürücü koltuğu elinle ayarlıyıver Bi-Xenon Farlar (far yıkama sistemi ile)Gündüz yanan LED farlar aracı güzel gösteriyor olmazsa çok önemli değil bence Led çok renkli iç ortam aydınlatması boş iş sonçta özellikle ön cam ısıtma da yeni modellerde yoksa ve soğuk yerde yaşamıyor iseniz olmazsa olmaz bişey yok burada...... ki xenon far sonradan da taktırabiliyorsunuz Tekno Paket (Manuel araçlarda ve Smart Paket ile sunulmaktadır) Aktif Şehir İçi Güvenlik Sistemi, bugüne kadar araçlarımızda var mıydı tabi işe yaradığı yerler olur Kör Nokta Uyarı Sistemi, bugüne kadar araçlarımızda var mıydı tabi işe yaradığı yerler olur Şerit Takip Sistemi, bugüne kadar araçlarımızda var mıydı tabi işe yaradığı yerler olur Şeritte Kalma Yardımcısı,bugüne kadar araçlarımızda var mıydı tabi işe yaradığı yerler olur Sürücü Dikkat Takip Sistemi,bugüne kadar araçlarımızda var mıydı tabi işe yaradığı yerler olur Otomatik Uzun Far, sanki bu mantıklı bişey yine de olmazsa olmaz değil Isıtmalı Ön Cam koltuk ısıtma ile bu ayni pakette değil sanırım... çok çok işe yarayan bir özellik soğuk bölgeler için....... sonuçta burada da bişey yok bence hiçbirine para vermeyin bi tek xenon far ve led gündüz falarını sonradan taktır, save ettiğin para ile de gez iç eğlen ikisinden de ortaya karışık bişeyler olmuyor mu ya Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 31, 201313 yıl comment_157139 Titanium-X'in en büyük farkı Bi-Xenon ve far yıkama bence. Benim için Bi-Xenon daha önemli olduğundan, "Isıtmalı Ön Cam" haricindekiler bana göre olmasa da olur dediğimden Titanium-X tercih ederim. Ancak sizin için Tekno pakettekiler daha kullanışlı ise onları seçip Bi-Xenon'u sonradan takabilirsiniz, far yıkama olmadan tabi. Tamamen tercih meselesi, hangisini daha çok kullanıyor, veya hangisi sizin gözünüzde daha değerli ise onu seçmelisiniz bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 31, 201313 yıl comment_157140 Ben olsam 2sinide almam, x paketi tercih ederim farlardan dolayı ama o parayı vermem. Teknoda ise ise yaricak ısıtmalı on cam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 31, 201313 yıl comment_157142 Tekno alırdım.. Diğer focuslardan farkı olsun ayrıca teknolojik olsun bir gün lazım olması yeter. Param daha da varsa x de alırdım yeterlilik konusuna girersek trend-x var Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 31, 201313 yıl comment_157144 Ben olsam tekno alırdım Bir Bi-xenon far sonradan takılabilir ama teknodaki özellikler zannetmiyorum. Teknodaki özellikler hayat kurtarıcı özellikler (kör nokta, şerit takip....) İnsanın bu özelliklere belki bir kez ihtiyacı olacak Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 31, 201313 yıl Yazar comment_157145 Peki zenonları sonradan taktırınca araıza ışığını söndürebilecek miyiz?Şimdiki aracımda ön cam ısıtma var.Bu sene millet elinde pet şişeye koydukları sularla camları çözmeye uğraşırken ben ısıtmalı ön camımla keyfime baktım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 31, 201313 yıl comment_157146 Bu ısıtmalı ön camdaki çizgiler test sürüşünde beni çok rahatsız etti, merakımdan soruyorum zamanla alışıyor mu insan yoksa hep böyle gözünüze takılıyor mu çizgiler ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 31, 201313 yıl comment_157147 Eğer birini seçmem gerekseydi bu tekno paket olurdu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 31, 201313 yıl comment_157149 Tekno daha oyuncaklı gözüküyor. Severim oyuncakları. Bu arada Sony için smart pakette alınacak mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 31, 201313 yıl comment_157153 X paket bugun kendi arabamin tamamen aynisini gordum cocuk egzozu bile yapmis (tamponu kesmemis cirkin olmus ama) bir kez daha begendim arabami teknoya karar kilarsanizda beyaz alin arabayi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 31, 201313 yıl comment_157154 Tekno daha oyuncaklı gözüküyor. Severim oyuncakları. Bu arada Sony için smart pakette alınacak mı? İlla ki onsuz tekno alınamıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 31, 201313 yıl comment_157156 Bu ısıtmalı ön camdaki çizgiler test sürüşünde beni çok rahatsız etti, merakımdan soruyorum zamanla alışıyor mu insan yoksa hep böyle gözünüze takılıyor mu çizgiler ? benim gözüme hiç takılmıyor hiçte rahatsız olmuyorum yola odaklanirsaniz zaten camda tel olduğunu bile gormuyorsunuz. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın