Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201313 yıl comment_159096 Bu Çinliler hiç boş durmazmı yahu http://www.alibaba.com/product-gs/697737695/Ford_Kuga_double_din_car_dvd.html Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201313 yıl comment_159098 koç indirimli fiyat alan var mı? dizel cmax tit x vs benzinli kuga tit de zor karar sanki annem bugun kugayı test etmiş babamı gazlamaya başlamış Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201313 yıl comment_159099 Aracım bayiye gelmiş. Bugün gidip gördüm. Bu hafta içinde aracı teslim alacağım. Selective donanım almıştım ama gelen kağıtta Titanium yazıyor. Avrupada sadece Titanium ve Titanium X olduğu için bu şekilde yazdıklarını düşünüyorum. Keyless entry (anahtarsız giriş) sistemini çalıştıramadık. Anahtar elimizdeyken yakınlaşınca açılma, uzaklaşınca kilitlenme yapmadı. Bunu aktif etmek için bir ayar mı yapmak gerekiyor? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201313 yıl comment_159102 Selective bize özel isim aynen. Kitapçıkda özelliğin detayı olması gerekiyor. İnceleriz yapazlarsa biz hallederiz Aracım bayiye gelmiş. Bugün gidip gördüm. Bu hafta içinde aracı teslim alacağım. Selective donanım almıştım ama gelen kağıtta Titanium yazıyor. Avrupada sadece Titanium ve Titanium X olduğu için bu şekilde yazdıklarını düşünüyorum. Keyless entry (anahtarsız giriş) sistemini çalıştıramadık. Anahtar elimizdeyken yakınlaşınca açılma, uzaklaşınca kilitlenme yapmadı. Bunu aktif etmek için bir ayar mı yapmak gerekiyor? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201313 yıl comment_159103 Aracım bayiye gelmiş. Bugün gidip gördüm. Bu hafta içinde aracı teslim alacağım. Selective donanım almıştım ama gelen kağıtta Titanium yazıyor. Avrupada sadece Titanium ve Titanium X olduğu için bu şekilde yazdıklarını düşünüyorum. Keyless entry (anahtarsız giriş) sistemini çalıştıramadık. Anahtar elimizdeyken yakınlaşınca açılma, uzaklaşınca kilitlenme yapmadı. Bunu aktif etmek için bir ayar mı yapmak gerekiyor? Yaklaşınca değilde kapı kolunu tutunca açılması lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201313 yıl comment_159105 Yaklaşınca değilde kapı kolunu tutunca açılması lazım. Kapı kolunu tuttum, çektim, üzerinde siyah kareye dokundum ama açılmadı. İnternette kitapçığı var mıdır acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201313 yıl comment_159106 Avrupada Selective diye birşey yok ayrıca paket donanım diye birşeyde yok. Tüm özellikleri istediğiniz şekilde ayrı ayrı alabiliyorsunuz. Örneğin xenon far oldun cam tavan olmasın bagaj kapağı ayakla açılabilsin gibi herşeyi seçime bağlı, bizde ise xenon far almak için gereksiz bulduğunuz tüm özellikleri almak durumundasınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201313 yıl comment_159108 Avrupada Selective diye birşey yok ayrıca paket donanım diye birşeyde yok. Tüm özellikleri istediğiniz şekilde ayrı ayrı alabiliyorsunuz. Örneğin xenon far oldun cam tavan olmasın bagaj kapağı ayakla açılabilsin gibi herşeyi seçime bağlı, bizde ise xenon far almak için gereksiz bulduğunuz tüm özellikleri almak durumundasınız. Paket sistemi tabi ki var İçeriği ford ve pazar belirliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201313 yıl comment_159109 Aracım bayiye gelmiş. Bugün gidip gördüm. Bu hafta içinde aracı teslim alacağım. Selective donanım almıştım ama gelen kağıtta Titanium yazıyor. Avrupada sadece Titanium ve Titanium X olduğu için bu şekilde yazdıklarını düşünüyorum. Keyless entry (anahtarsız giriş) sistemini çalıştıramadık. Anahtar elimizdeyken yakınlaşınca açılma, uzaklaşınca kilitlenme yapmadı. Bunu aktif etmek için bir ayar mı yapmak gerekiyor? Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız binersizin İnşallah. Kullanımla ilgili yorumlarınızı Kuga almayı düşünen biz forum üyeleri için bol bol paylaşmanızı isteriz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201313 yıl comment_159110 Kapı kolunu tuttum, çektim, üzerinde siyah kareye dokundum ama açılmadı. İnternette kitapçığı var mıdır acaba? Ford Kuga Kitapçığı için Tıklayınız Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201313 yıl comment_159112 Yorumlarınız için teşekkürler. Aracı aldıktan sonra detaylıca izlenimlerimi aktarırım. Özellikle yakıt tüketimi konusunda bilgilendireceğim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201313 yıl comment_159113 Paket sistemi tabi ki var İçeriği ford ve pazar belirliyor. Paket var ama paket dışı örneğin ben Titanyum donanım üstüne cam tavan ve sony navigasyon istedim (sony müzik sistemi lazım nagivasyonu boşuna aldım kullanmıyacağım bir özellik) bunların dışında alamak istesem sadece bagaj kapağı ve xenon işime yarardı, ama bagaj kapağı için selective donanıma geçmem gerek. Almanyada xenon için ve bagaj kapağı için tüm donanımı almadan ayrı ayrı ekleme yapabiliyorsunuz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201313 yıl comment_159115 Paket var ama paket dışı örneğin ben Titanyum donanım üstüne cam tavan ve sony navigasyon istedim (sony müzik sistemi lazım nagivasyonu boşuna aldım kullanmıyacağım bir özellik) bunların dışında alamak istesem sadece bagaj kapağı ve xenon işime yarardı, ama bagaj kapağı için selective donanıma geçmem gerek. Almanyada xenon için ve bagaj kapağı için tüm donanımı almadan ayrı ayrı ekleme yapabiliyorsunuz. Ben farklı birşey demedim zaten bunlar pazardan pazara değişir avrupa deyince sanmayın her ülke böyle özel sipariş veriyor. Ford almanya'da çok az satış yapıyor birde böyle kalıplar dayıtırsa daha fazla zorlaşır işi. O sebeple şartlar bu ülkemizde ki premium hariç bunlar hep böyle. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201313 yıl comment_159116 Aracı teslim alırken bakmam dikkat etmem gereken şeyler var mı? F Kasko ve +2 yıl garanti uzatmayı düşünüyorum. Sizce F Kasko diğer kaskolardan daha iyi midir? Şu anda 200 TL servis indirim çeki veriyorlarmış. Garanti uzatma da her parçada geçerli olmuyormuş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201313 yıl comment_159117 Ausstattungskombinationen Active City Stop-Paket €350,00 Easy-Driver-Paket €420,00 Easy-Driver-Paket plus €700,00 Fahrer-Assistenz-Paket €1.050,00 Family-Paket €150,00 Ford Key Free-Paket €575,00 Style-Paket €300,00 Winter-Paket €480,00 Technik Geschwindigkeitsregelanlage, adaptiv €980,00 Sicherheitsausstattung Park-Pilot-System, hinten €400,00 Fahrzeugsicherung Diebstahl-Alarmanlage €375,00 Ford Key Free-System (schlüsselfreies Ent-/Verriegeln) €260,00 Ausstattung außen Anhängevorrichtung, abnehmbar €670,00 Außenspiegel, elektrisch anklappbar mit Umfeldbeleuchtung €100,00 Außenspiegel, elekt. anklappbar mit Toter-Winkel-Assistent €470,00 Dachreling, Aluminium-Look €220,00 Frontscheibe und Scheibenwaschdüsen, beheizbar €210,00 Heckklappe, elektrisch €370,00 Panorama-Schiebedach, elektrisch, mit "Solar Reflect" €1.100,00 Bi-Xenon-Scheinwerfer €960,00 Seitenscheiben ab 2. Sitzreihe, dunkel getönt €195,00 Bereifung und Räder Leichtmetallräder 7,5J x18 – 5-Speichen - 235/50 R18 €400,00 Leichtmetallräder 8J x19 – 5-Speichen - 235/45 R19 €900,00 Leichtmetallräder 8J x19 – 5x2-Sp. glänzend - 235/45 R19 €1.150,00 Reifendruckkontrollsystem €50,00 Notrad €80,00 Ausstattung innen Ambientebeleuchtung, Multicolor-LEDs €100,00 Standheizung, kraftstoffbetrieben €975,00 Sitze Vordersitze, individuell und variabel beheizbar €250,00 Audio- und Kommunikationssysteme Audiosystem CD mit Ford SYNC mit DAB+ €195,00 Audiosystem Sony mit Ford SYNC €370,00 Audiosystem Sony mit Ford SYNC mit DAB+ €565,00 Ford Navigationssystem mit Ford SYNC mit DAB+ €945,00 Sony Navigationssystem mit Ford SYNC mit DAB+ €1.435,00 Bu almanya ford sitesinin opsiyon seçme bölümü, gönül isterdiki bizede bu şekilde opsiyon seçme imkanı tanınsın. Sony alıyorsuz diye navigasyon ve SD kart dayatılmasın. Ayrıca kış paketi var burda bizde neden yok ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın