Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Tiguan 1.4 Tsi 160 Ps 4 Motion

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

benzinli düşünüyorsanız subaru Ları düşünün derim ...

Yapma :D 2.0 Forester

150 PS - 196 Nm Tork ve 4 ileri otomatik için mi ? Hemde 110 bin TL.. kalsın..Uzak kalsın hatta.. Honda CR-V al daha iyi

• Yanıt 68
  • Görüntüleme 17,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

Zaman sorun değil, para yok. 

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

Diğerleri arazi aracı değil bu da yol aracı değil galiba

• Mehmet Demir
    Mehmet Demir

arkadaş whitenight aldı 1.4 122 bg..65 bin e..daha yeni ama izmir e gitti geldi..ya dizelden inip buna bindiği için alışamadı yada verilerinin çok üstünde yakıyor. ş.dışı 40..ş.içi 50 krş yakıyor dedi

Yanıtlama zamanı:

Hemde 110 bin TL

110 000 tl ise kalsın :) 

subaru impreze sti 210 000 tl olmuş ...  :wacko: 

Tolga Başaran tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Normal kullanım ağırlıklı olup yine de nadir de olsa biraz kaygan/bozuk zeminli yola çıkmak isteyip de hacimli bir araç arayanlar için şu anda bence Kuga iyi bir fırsat, fazla etrafa bakmaya ve araştırmaya gerek yok.

Cem Boneval tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

:) , geçende audi'yi yerden yere vurmuştunuz :) ...,

çakma diye tabir edeceğimiz bir otomobil markası değil bence, baya baya kocaman amblemi var ...imitasyon değil ...

wtcc'de boy gösteren hatta yanlış bilgi olmasın şampiyonluklar alan bir marka . Yani otomobil sektöründe her kulvarda boy gösteren bir marka ...

kalkıpta ; chevrolet bence sadece corvette ve benzeri otomobillerdir diyorsanız , ozaman ford 'ta gt40 , mustang , f150 v.b gerisi çakma diyebilirmiyiz :) tabiki hayır ...

amerikan ve avrupa versyonları olarak 2 ye ayrılıyor diyebiliriz, çakma demek , çok acımazsız olur bence :)

Captiva tabii ki çakma Chevrolet dir.

Captiva dediğiniz araba G Korede mühendisliği yapılmış güney korede üretilen Daewoo Winstar modelidir. Korede o isimle satılır.

Türkiye gibi 3. dünya ülkelerinde chevroletnin imajı yüksek diye Chevrolet ismiyle satılır.

Aynı clio symbolün Türkiyede artık üretilmeyip Dacia Loganın burnuna röno amblemi basıp Dacia Loganın Dacia Logandan daha pahalıya Clio Symbol diye satıldığı gibi.

Captiva Chevrolet değil de Daewoo captiva adıyla gelse kim alırdı.

Hiç kimse

Captiva için çakma Chevrolet tabiri en iyi tanımlama olur bence . Ama cuze mesela öyle değil. GMin pek çok ülkeden mühendisinin tasarımcısının ortak olarak geliştirip ürettiği global bir modeldir. Zaten ABDde de satılıyor Cruza.. Ama Captiva ...Hayır. Anavatanında satılmayan Chevroletye çakma dan başka ne denir. ...

H. Cenk Köse tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Rav4 ün asfalt üzerindeki yol tutuş ve tutunmasının Kuga'dan iyi olacağına pek inanasım gelmiyor nedense.

İnanma zaten abi :D yukardaki video aşırı normal tamamen elektronik kontrol ile Toyota reklamı.

Yanıtlama zamanı:

opel antara da alman malı değil o da kore malı .. 

Hepsinin ortak atası winstorm . 

Her ülkeye tutulabileceği isimle yollanıyor. 

Captiva  da Winstorm max adı ile satılan daha büyük versiyon.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Peki yeni Kuga nın üretim yeri neresi Almanya mı bilen var mı? bide ecoboost 180 PS olanın torku kaçtır acaba, fordun sitesinde göremedim, eğer 240 NM ise bu 1650 kg lık bir araçta insanı üzermi acaba?

İsa tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Türkiye gibi 3. dünya ülkelerinde chevroletnin imajı yüksek diye Chevrolet ismiyle satılır.

bütün avrupa ve güney amerikada satılıyor ... ...  captiva güney kore 'de çıkmış bir suv , evet ama aveo gibi , cruze gibi bunlar değişik isimlerle satılıyor amerikada ... öyle bir konuşulduki bende tr deki chevrolet markasının çakma olmadığını anlatmaya çalıştım , kardeşime aveo aldırttım ; amerikada sonic olarak satılmakta .....ayrıca amerikada dizel araba alanı dövüyorlar ; orada neden satılsın ki zaten ...   tutturdunuz çakma çakma diye ...  marka captiva nin arkasında , servisini yedek parçasını sağlıyor ; görüntüsü 2013 model özellikle gayet başarılı , kronoik ne bir motor arızası var nede bir sorunu ... kaldıki G.kore taş gibi otomobil yapar ...  kore kaplanı :)

http://www.chevrolet.com/captiva-sport-crossover.html - linktede bahsi geçiyor ... amerikada chevrolet ; captivayı tanımıyor diye birşey yok ...    

Yanıtlama zamanı:

Peki yeni Kuga nın üretim yeri neresi Almanya mı bilen var mı? bide ecoboost 180 PS olanın torku kaçtır acaba, fordun sitesinde göremedim, eğer 240 NM ise bu 1650 kg lık bir araçta insanı üzermi acaba?

Kuga kategorimizde bunlara ulaşabilirsiniz ayrıca kuga yı bayilerde test edebilirsiniz.

Yanıtlama zamanı:

opel antara da alman malı değil o da kore malı .. 

Hepsinin ortak atası winstorm . 

Her ülkeye tutulabileceği isimle yollanıyor. 

Captiva  da Winstorm max adı ile satılan daha büyük versiyon.

Şu

daewoo adam gibi servis ve yedek parça sağlayacaksa bana , 7 sıra koltuklu olanını alırım ... ha chevrole olmuş ha daewoo , ha kia ...  önemli olan işlevsel oturaklı olması ...

Yanıtlama zamanı:

Kuganın üretim yeri almanya Saarlouis Fransa sınırında. 

180 ps olanın da torku 240 Nm

Kuga başlığında bir hyundaicini yorumunu verdim üzmediği aşikar. 

Bence asıl soru 6 ileri klasik otomatiğin üzüp üzmeyeceği ? Ki AEe göre biraz üzüyor 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.