Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201313 yıl comment_152465 Bu arada T-Mete haklı, levreklemişim, dün mail atmıştım sabah cevap vermiş birizim sincap efendi (adamın takma adı squirel de. İsmi ile arayınca kimse tanımadı orada adamı. ) Adamlar BTCC için 2.0 motorları swapliyorlarmış. Şu an yaptıkları araçları ise, mahalli yarışlarda bireysel pilotlara hazırlıyorlarmış. Aynı zamanda WTCC için de aynı atolyede araç üretilmeye devam ediliyormuş. Sözümü geri aldım. WTCC için bilgiler doğru.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201313 yıl Yazar comment_152509 Hep beni levreklemeye calis sen zaten :)Bu arada ford Arena dan teknik destegini cekmis onumuzdeki sezon yoklar wtccde.Zaten Arenanin finansoru olan Aon'un patronun oglu suruculerden birisi olarak yarisiyordu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201313 yıl comment_152511 Hep beni levreklemeye calis sen zaten :)Bu arada ford Arena dan teknik destegini cekmis onumuzdeki sezon yoklar wtccde.Zaten Arenanin finansoru olan Aon'un patronun oglu suruculerden birisi olarak yarisiyordu. Para yemekten öteye geçmez ve dişe dokunur bir başarı gelmezse olacağı budur... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201313 yıl comment_152578 Hep beni levreklemeye calis sen zaten Sizi tanimiyorum ama levreklemeye calistigimi nereden cikarttiniz onu da merak etmedim degil. Sizi o kadar onemli kilan ne? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201313 yıl Yazar comment_152583 Sizi o kadar onemli kilan ne?Espri yapmıştım ama önem temaşasına düştüğüne göre alınmışsın besbelli;konu dışına çıkmayalım siz de haklısınız,ok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201313 yıl comment_152602 Once soz vardi.. Kullanilan kelimelere dikkat edersek alinganlik olmaz. Ben kendim icin bir tanimlama yapip ozelestiri yaparken sizin bunu kullanmaya calismaniz iyi niyetli degil. Yukarida yazdiklarinizda samimi de degilsiniz. Bu sizin dediginiz gibi sadece alinganlik olmus olsaydi ve o "temasa" kelimesini yazarken biraz daha dusunurdunuz. "Sizde haklisiniz,ok" yazip temasayi uzatmasaniz daha durust bir yaklasim olurdu mesela... Takiyeye gerek yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201313 yıl comment_152614 Arkadaşlar, 1. Düşündüğünüz, 2. Söylemek istediğiniz, 3. Söylediğinizi sandığınız, 4. Söylediğiniz, 5. Karşınızdakinin duymak istediği, 6. Duyduğu, 7. Anlamak istediği, 8. Anladığını sandığı, 9. Anladığı, farklı olabilir, bunlar beşeri hatalardır, kırmayalım birbirimizi... Konuya dönmek gerekrise WTCC Edition bazı ayrıntılar: Mart 2, 201313 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201313 yıl comment_152617 Sol el ile vites atmak nasıl oluyor acaba... Hep merak ettim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201313 yıl comment_152692 Igrenc oluyor. Ingilterede astra kiralamistim, sadece vites degistirmek degil ayni zamanda arabaya binmekte sikinti oluyor. Her seferinde etrafindan donuyorsun bir tur.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201313 yıl comment_152694 T.Mete! Bu güzel bilgiler ve resimler için teşekkürler... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın