Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 201610 yıl comment_343041 Dizel focusumun 30 bin km sini opetten almışımdır. Tavsiye üzerine bp ye geçtim. Menzil olarak bişi değişti mi fatketmedim ama motor gürültüsünde ciddi bir düşüş oldu. Şimdi benzinide bp den alıyorum birde vw araçlara %3 lira veriyorlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 201610 yıl comment_343045 Uzun süre Opet'ten yakıt aldım halen de alıyorum. Eve yakın güvenilir olduğunu bildiğim PO istasyonundan da alıyorum. 3 km mesafede bulunan Shell Türkiye'ye ait istasyondan da alıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 201610 yıl comment_343113 Focus a opet polo ya %5 lik avantaj sağladığı için BP Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 201610 yıl comment_343118 yaklaşık 1 senedir shell'den alıyorum. opetten sonra iyi geldi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 201610 yıl comment_343125 Yorumlardan anlaşılacağı üzere Opetin hizmet kalitesi yüksek fakat yakıt kalitesi düşük Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 201610 yıl comment_343126 Aracı ilk aldığımda sürekli opetten aldım. 1seneden fazla sürdü bu olay.sonra bi ara deneme amaçlı BP ye geçtim ve yaklaşık aynı kullanım şartlarında 1depo da 50km fazla yaptım.total excelliyum ise gayet iyiydi 2yil boyunca ayda 2depo yakiyordum yolumun ustuydu ve teb total karta % 5 indrim yapiyor hala.son aylarda 3 depo kadar GO adlı yeni bir firmadan alım yaptım ama sabah ilk calıştırmalar biraz vuruntuluydu.simdi gene BP ye geçtim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 201610 yıl comment_375048 Önceki aracım olan polo da tamamiyle shell motorini kullaniyordum gerek menzil gerek guc aktarimi acisindan gayet memnundum. Lukoilden bahsedersek bir kere almistim onda da yakit filtre uyarisi vermisti. Suanda focus aracima ilk deposunu opetten aldim lakin 600 km oldu ve depo bitmek uzere polo aracimda 1000km leri gorurken 600 km yi gorunce icten ice uzuldum ne diyim. Ancak ben shelli oneriyorum ikinci depoda shell'e donmeyi dusunuyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 201610 yıl comment_375056 1 saat önce, Oğuzhan Özkan yazdı: Suanda focus aracima ilk deposunu opetten aldim lakin 600 km oldu ve depo bitmek uzere polo aracimda 1000km leri gorurken 600 km yi gorunce icten ice uzuldum ne diyim. Bunu yakıt şirketine bağlamıyorsunuz umarım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 201610 yıl comment_375059 Bunu yakıt şirketine bağlamıyorsunuz umarım. Elbette iki arac arasinda kutle, yakit depolarinda hacim farkliliklari bulunmakta. Ancak ayni guzargahta ve ayni stilde kullandigimi varsayarsak ki suan kullandigim aracim yeni oldugu icin cok ozenliyim. hesaplamalarima gore menzilin beklentinin altinda kaldigini soyleyebilirim saygideger buyugum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 201610 yıl comment_375061 2 saat önce, Cem Boneval yazdı: Bunu yakıt şirketine bağlamıyorsunuz umarım. Tabii ki akaryakıt şirketine değil, arabayı üreten şirkete bağlıyoruz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201610 yıl comment_375297 Son 15 depodur BP den yakit aliyorum. Defalarca Opet ve Shell arasinda kararsiz kalan ben, artik kendi aracim icim BP diyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201610 yıl comment_375307 Son 15 depodur BP den yakit aliyorum. Defalarca Opet ve Shell arasinda kararsiz kalan ben, artik kendi aracim icim BP diyorum. Bende bp deneyeceğim shell nitro alıyorum hep . Bpnin benzini nasıl peki motor sesi, titreşim vs ... kullanımda fark hissediliyor mu? ayrıca fordun EU da sattığı araçlarda bp etiketi var. http://www.bp.com/en_gb/on-the-road/united-kingdom/products-and-services/recommended-by-ford.html Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201610 yıl comment_375309 14 dakika önce, Özer Aksu yazdı: Bende bp deneyeceğim shell nitro alıyorum hep . Bpnin benzini nasıl peki motor sesi, titreşim vs ... kullanımda fark hissediliyor mu? ayrıca fordun EU da sattığı araçlarda bp etiketi var. http://www.bp.com/en_gb/on-the-road/united-kingdom/products-and-services/recommended-by-ford.html 10 senedir yazıyorum FORD un yakıt ortağı BPdir. Ultimate yakıtlar FORD araçlar üzerinde denenerek geliştirilmiştir. FORDun ralli takımı da bir ara Ford_BP ralli takımı idi. Ancak ultimate ler nisbeten eski yakıtlar. Ondan sonra çıkan diğer yakıtlar shell olsun total olsun belki daha iyidir bunu bilemem. Ayrıca BP nin ultimate leri çıkardığından beri ecoboostlar ortaya çıktı ve dizeller değişti. BP evrimleşti mi bilmiyorum. İnşallah bunlar için de gayet iyi yakıtlardır. TDCi ye 1 yıldır her zaman ve daima BP ultimate eurodizel alıyorum . Henüz başka yakıt almadım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201610 yıl comment_375319 Bir saat önce, Özer Aksu yazdı: Bende bp deneyeceğim shell nitro alıyorum hep . Bpnin benzini nasıl peki motor sesi, titreşim vs ... kullanımda fark hissediliyor mu? ayrıca fordun EU da sattığı araçlarda bp etiketi var. http://www.bp.com/en_gb/on-the-road/united-kingdom/products-and-services/recommended-by-ford.html Motor sesi hep stabildi zaten, titresimde oyle. Kullanimda ekonomi yapmak icinde gazlamak icinde ideal. Bu kisim icin kafanizda soru isareti kalmasin, bir inat uzerine BP-Shell-Opet arasinda datalog alarak farklari inceledim. Acik ara BP onde. Bunu anlamak icin datalog almaya gerek de yoktu acikcasi. Totometre ile bile anlasilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 20169 yıl comment_385594 Arkadaşlar yakıt konusunda bir sorum olacak. Hemen hemen tüm firmalarda 2 tür mazot var ve biri diğerinden 2 kuruş daha pahallı. Örnek verecek olursak Shell için FullSave Dizel ve V-Power+ gibi PO için Vmax ve Prodizel gibi. Şimdi bu yakıtların tümü Eurodizel ve en590 Standardını bildiğim kadarıyla karşılıyor. Ben önceki aracımda (2005 TDCİ C-MAX) genelde FullSave ve Vmax kullandım. Şimdiki aracım için (Focus MK3 TDCİ) Shell'den bir defa FullSave bir defada V-Power+ aldım. Ben net bir fark hissetmesem de sanki FullSave biraz daha uzun menzil sunuyor gibi geldi. Bu aracımda (Focus MK3 TDCİ) Shell FullSave kullansam olur mu ? Bazı arkadaşlar bu yakıtın kamyon dizeli olduğunu ifade ediyor:) ve genelde pompacılara da Eurodizel dediğince eli pahallı olana gidiyor. Diğer yani 2 kuruş ucuz olanı vermekte nazlanıyorlar. Ben Shell FullSave Dizel kullanmak istiyorum. Ne dersiniz ? Ekim 22, 20169 yıl Volkan Bozkaya tarafından düzenlendi Ekleme+düzeltme Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın