Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
bana çıkarılan fiyat kdv dahil 181 TL işçilik hariç.
fiyat dengeli ama bazı sorularıma yanıt alamadığım için biraz buruk kaldım. örneğin aracıma aksesuar kataloğunda belirtilen kapı eşiklerinin maliyeti ve mümkünse altına mavi led uygulaması, yazılım güncellemesi ile sync yüklemesi, araç harekete geçince 4 kapının kilitlenmesi meselesi(bu konuda aracın yazılımı test edildi, yüklü programlar ve donanım listesine göre şu anda hiçbir focus 3 için ilgili modül bulunmadığı belirtildi.), renkli yol bilgisayarı ekranının maliyeti gibi konular askıda kaldı. ötesinide ben sormadım.
Soru
Eser Ekinci
aracımın ilk bakımını yaptırdım hayırlısıyla.
yapılan işlemler:
*5w30 motor yağı FMY marka(orjinal ürünmüş ama ilk defa duydum)
*yağ filtresi
*hava filtresi
*1 litre antifriz (kırmızı)
*1 litre şanzıman yağı
fren balataları kontrolü, süspansiyon kontrolü, fren ve direksiyon hidrolikleri kontrolü, iç-dış yıkama
bana çıkarılan fiyat kdv dahil 181 TL işçilik hariç.
fiyat dengeli ama bazı sorularıma yanıt alamadığım için biraz buruk kaldım. örneğin aracıma aksesuar kataloğunda belirtilen kapı eşiklerinin maliyeti ve mümkünse altına mavi led uygulaması, yazılım güncellemesi ile sync yüklemesi, araç harekete geçince 4 kapının kilitlenmesi meselesi(bu konuda aracın yazılımı test edildi, yüklü programlar ve donanım listesine göre şu anda hiçbir focus 3 için ilgili modül bulunmadığı belirtildi.), renkli yol bilgisayarı ekranının maliyeti gibi konular askıda kaldı. ötesinide ben sormadım.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
5
4
4
3
Popular Days
Ock 22
16
Nis 14
7
Ock 23
5
Ock 21
4
Top Posters For This Question
Engin Uzunoğlu 5 posts
Yakup Ç. A. 4 posts
Eser Ekinci 4 posts
Kubilay Yıldırımbayazıt 3 posts
Popular Days
Ock 22 2013
16 posts
Nis 14 2013
7 posts
Ock 23 2013
5 posts
Ock 21 2013
4 posts
Popular Posts
Onur Sezgin
valla mı diyon? hatırlat öpecem seni
Engin Uzunoğlu
Şanzıman yağı 1litre koyduklarına göre sizin araçta da aks körüğünden kaçak varmış. Körüğü yenileyip eksilen yağı tamamlamışlar.
Kubilay Yıldırımbayazıt
o teknik servis bültenini benim araca 3 kez uygulamışlardı abi sonuç yine malumdu siz yinede 3 -5 bin km sonra kontrol ettirin engin bey
Bu soruda 36 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap