Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 201412 yıl comment_214399 Sadece hava filtresi,polen filtresi değiştirmek midir servisin görevi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 201412 yıl comment_214402 Sadece hava filtresi,polen filtresi değiştirmek midir servisin görevi? Sorunun nereye varması isteniyor, herhalde olmayan güncellemeleri yaratmak değil görevleri... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 201412 yıl comment_214403 Sorunun nereye varması isteniyor, herhalde olmayan güncellemeleri yaratmak değil görevleri... Kendi aracının güncelleme sayfasını koymamış kişi,büyük ihtimal güncelleme vardır yazısını gördü ve gitti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 201412 yıl comment_214405 Kendi aracının güncelleme sayfasını koymamış kişi,büyük ihtimal güncelleme vardır yazısını gördü ve gitti. Varsayımsal yaklaşıma varsayımsal cevap ürettik o zaman. Daha kesin bilgi için kesin veri olsun madem öyle. Yoksa yapılana çamur atmak denir... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 201412 yıl comment_214407 Varsayımsal yaklaşıma varsayımsal cevap ürettik o zaman. Daha kesin bilgi için kesin veri olsun madem öyle. Yoksa yapılana çamur atmak denir... Bekleyelim görelim.Tolga Bey görüp cevaplayacaktır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 201412 yıl comment_214409 Niye servise uğradığını anlamadım, ayrıca ne bilmeleri gerektiğini de, eğer senin aracın yazılım bilgileri ise hiç güncelleme gözükmüyor, dolayısı ile birşey yapılmasına da gerek yok. Mesela bende gövde kontrol, gösterge, ses sistemi ve direksiyon sistemi modülleri için güncelleme düşmüş, ama henüz uğramadım. Ayrıca ne işe yarayacaklarını da bilmeden güncelletmem. + 1 Ocak 27, 201412 yıl Selçuk Özmen tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 201412 yıl comment_214424 Açıkcası ben hiç güncelleme yaptırmadım( bir şikayetim olmadığı için) tabii sormadan güncelleme yaptıklarını da sanmıyorum... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 201412 yıl comment_214552 Açıkcası ben hiç güncelleme yaptırmadım( bir şikayetim olmadığı için) tabii sormadan güncelleme yaptıklarını da sanmıyorum... işini doğru yapan bir servis en kötü ihtimalde her bakımda güncelleme yapar. birileri tur otonun cam suyu almaya gelene bile yaptıklarını söylemişti, ne kadar doğru bilemicem. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 201412 yıl comment_214555 Blilk defa boyle birşey görüyorum. Bende 4 güncelleme görünüyordu servise gittim onlar da ok dedi. Güncellemeleri yaptılar... yeni güncelleme olup olmadıgını mavi renkli yazılar arasında yazılım güncelleme yazmasından mı anlıyoruz,...altında yazılım güncelleme yazan birimler güncellenecek olanlar sanırım dimi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 201412 yıl comment_214556 yeni güncelleme olup olmadıgını mavi renkli yazılar arasında yazılım güncelleme yazmasından mı anlıyoruz,...altında yazılım güncelleme yazan birimler güncellenecek olanlar sanırım dimi? Evet öyle... Bakın bu benim arabanın bilgisi Ancak daha önce de yazdım, yine yazayım: Her yeni güncelleme çıktığında bu aracınıza yüklenecek diye bir zorunluluk ve hizmet yok. Model serisinde donanım değişiklikleri olmuş olabilir, sadece belli serilerde ortaya çıkan durumlar olabilir, bölgesel farklı gereksinimler doğmuş olabilir, sonuçta aracınızda düzgün çalışmayan ve yazılıma bağlı olabileceği düşünülen bir şey varsa ya da merkez tarafından tüm araçlar için zorunlu tutulmuşsa bu işlem yapılmalıdır. Ford'un tüm yetkili servislere talimatı da bu şekilde. Söz gelimi Windows için de sürekli güncellemeler çıkıyor, ama güncellemeleri kapatarak da gayet güzel çalışıyoruz değil mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 201412 yıl comment_214616 2013 model TDCI sahibi birisi şu sayfayı buraya paylaşabilir mi ben sürümleri merak ettim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 201412 yıl comment_214696 Eke koydum istediğiniz sayfayı, 2013 model TDCİ titanium aracım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 201412 yıl comment_214702 Teşekkür ederim,olay alfabetik sıralama olaraksa arada çok ufak farklar var. Aracınızın üretim tarihi nedir? Ve güncelleme yapıldı mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 201412 yıl comment_214708 Üretim tarihi 13.03.2013, hiçbir güncelleme yapılmadı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 201412 yıl comment_214783 Yetkili serviste yapilan güncelleme sonrasında focus3 TDCİ.yi calistiramamislardi. Bi dlgerinde de araç beyni gibi bi parcanin yandigini 15 gün parca beklediklerini söylemişti atölye şefi... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın