Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201610 yıl comment_351257 5 dakika önce, Murat Kavuk said: Ben Ekim 2014'de Muşluoğlunda ilk güncellemeyi yaptım. Aynı gün, dakikası dakikasına Etis'de çıktı. Hatta tüm modüller bu tarihte kontrol edilmiş olarak görünüyor. Ama son olarak gösterge + teyp modüllerini Şahsuvarda güncellettim. Ancak bu güncellemeler Etis'e yansımadı. Muşluoğlunda atılan tarihler ve yazılım güncelleme bilgisi aynı şekilde bekliyor. Sanırım bu işin de değişik teknikleri var. IDS cihazının kendisinin totem'e bağlanması lazım. ... kendi yazdığımdan ben bir şey anlamadım be ... ... şöyle anlatayım. IDS'leri güncellediğimiz bir "ana" cihazımız var. Laptop'u bu "port"a takıp güncelleme/nadas'a bırakıyorsunuz. O sırada IDS Ford'un ana makinası ile konuşuyor, üzerindeki data'yı aktarıp yeni data var ise onu DL ediyor + yüklüyor. Normal zamanda ise (yani servisin içinde) Wireless ile bağlı (totem'e) ve sadece sınırlı iletişim kuruyor. Mesela geçenlerde @H. Cenk 'in farını tanıtacaktık ... IDS devreye girmedi ... neden "DL yapıyormuş" , işi bitti ... data indirdi / yükledi / gönderdi ... sonra Cengo'nun aracını bağladık, anında çalıştı. (bkn.gavur yapıyo abi) Yani araçta yapılan işin ETİS'te görünmesi için aracınıza müdahale edilen IDS'in totem'e bağlanıp -güncelleme- yapması lazım. Data ancak o zaman Ford EU'ya gidecek ve siz ETİS'te son durumu görebileceksiniz. Not:Bu arada ETİS'in aslında son kullanıcılar için tasarlanmadığını biliyorsunuz, öyle değil mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201610 yıl comment_351258 Kaç yıldır diyoruz da yine de herkes etise yönlendirmeye çalışıyor iyilik olsun diye, halbuki başa iş sadece etis. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201610 yıl comment_351291 Bende de abs ve hidrolik direksiyon algılama modülü güncel değil diyor. Şahsuvaroglu Savaş usta bunları offline güncellediğini söylemişti. Şöyle düşünelim servis içinde bir server ve ona bağlı İDS cihazları var siz işlemi offline gerceklestiriyorsunuz DL yapacağınız zaman server ile bağlantı kurup yüklüyor. İDS cihazları bir neci CLİENT modunda çalışıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 15, 201610 yıl comment_351294 11 saat önce, Kerem Bozdoğan said: Dizel 2015, bakım fiyatını soruyorsunuz sanırım; 349TL fatura çıktı. (isteğe bağlı olarak würth silecek suyu da var içinde 6-7TL civarıydı fiyatı.) Fiyat süper... bende çarşamba gününe randevu aldım 480 tl. extra bişey çıkmazsa. Dizel 1.yıl baķımı... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 17, 201610 yıl comment_351651 2015 benzinli focus, 12.03.2015 tatihli 15000 bakımı 340 tl, güncelleme yapılıp yapılmadığını bilmiyorum ama, çalıştırırken anahtarı yarım çevirme olayı gitmiş, tam çevirmek gerekiyor. Birde debriyaja basmadan da çalışıyor artık. Saygılar. Mart 17, 201610 yıl Murat Kalt. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 20179 yıl comment_429469 resimdeki güncelleme için acil yazmış etis sitesinde, servise gidip aracımı güncelleyin mi demem gerekiyor? garanti bitti ücret alınacak mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 20179 yıl comment_429471 3 dakika önce, Ertan Yücel yazdı: resimdeki güncelleme için acil yazmış etis sitesinde, servise gidip aracımı güncelleyin mi demem gerekiyor? garanti bitti ücret alınacak mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 20179 yıl comment_432613 Güncellemeler ücretsiz. benim TCM de yeni güncellenmiş olmasına rağmen acil kampanya olarak görünüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 20188 yıl comment_462131 1.6 focus 3 tdci trend aracımda da özellikle soğuk havalarda ve 1.viteste düşük devirde(1000-1400. Civarı) silkeleme oluyor. İlk Sorum sebebi ne olabilir? ikinci sorum güncelleme yükletirsem sorun çözülebilir mi? üç) güncellemenin aracımda yüklü olup olmadığının nasıl veya nereden öğrenebilirim? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 20188 yıl comment_462151 4 saat önce, Kasım ÇELİK yazdı: 1.6 focus 3 tdci trend aracımda da özellikle soğuk havalarda ve 1.viteste düşük devirde(1000-1400. Civarı) silkeleme oluyor. İlk Sorum sebebi ne olabilir? ikinci sorum güncelleme yükletirsem sorun çözülebilir mi? üç) güncellemenin aracımda yüklü olup olmadığının nasıl veya nereden öğrenebilirim? 2015 trend x benzinli-lpg aracimdada benzer bi olay var. Motor sogukken .ozellikle sabahlari ilk calismada ayni olay oluyor. 2 dk kadar calisirsa durdugu yerde boyle bisey yapmiyor. Guncelleme ile ilgisi olabilecegini düsünmemistim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 20188 yıl comment_462152 4 saat önce, Kasım ÇELİK yazdı: 1.6 focus 3 tdci trend aracımda da özellikle soğuk havalarda ve 1.viteste düşük devirde(1000-1400. Civarı) silkeleme oluyor. İlk Sorum sebebi ne olabilir? ikinci sorum güncelleme yükletirsem sorun çözülebilir mi? üç) güncellemenin aracımda yüklü olup olmadığının nasıl veya nereden öğrenebilirim? -Kontrol edilmesi gerekir mekanik de olabilir yazılım da. -Olabilir -Yetkili servise gidip danışarak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 20188 yıl comment_462933 Etiste, eksantrik dişlisi acil kampanyası var ama servise sorduğumda böyle bir şey aracınızda görünmüyor dediler. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın