Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201213 yıl comment_141519 Merhaba, Dün itibariyle yeni lastiklerimi taktırdım Nokian WR G2 205x55x16 91 H Lastikler 2012 48 hafta rusya üretimi fırından yeni çıkmış Lastikleri Hepsiburada.com üzerinden 188 tl birim fiyattan aldım (aldıktan birkaç saat sonra 199 lira oldu) Lastikleri almadan önce epeyce araştırdım ne aldığımı bilerek aldım Fiyat olarak çok uygun ,Kor metal firması satışı yapıyor. Bu lastik için nokainın herhangi bir bayiisini aradığımda 220 tl nin altında fiyat alamadım. Ayrıca kor metal firması çok ilgili Artılar Lastik çok yumuşak Bir kış lastiğine göre oldukça sessiz. (Gerçekten çok sessiz) Kırıkkale de şu an için kar yok kar testini sonra yapacağım. Konforlu bir lastik Eksileri ise Daha bir günlük lastik olduğu için henüz olumsuz birşey ile karşılaşmadım olursa ilerleyen zamanlarda yazarım. http://www.hepsiburada.com/liste/nokian-205-55-r-16-91-h-nokian-wr-g2-kis-lastigi-uretim-tarihi-2012-yili-/productDetails.aspx?productId=otkmtt441614&categoryId=259720http://www.hepsiburada.com/liste/nokian-205-55-r-16-91-h-nokian-wr-g2-kis-lastigi-uretim-tarihi-2012-yili-/productDetails.aspx?productId=otkmtt441614&categoryId=259720 Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201213 yıl Yazar comment_141535 Nokian iyidir, Hayırlı Olsun Teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201213 yıl comment_141585 Nokian in özellikle de kış lastikleri çoğu testlerde iyi puan almıştır.testlerde genel olarak ilk sıralarda.hayırlı olsun güle güle kullanin .fiyat olarakta çok uygun almışınız Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201213 yıl comment_141588 Güle güle kullan Bugün ben de alacak olsam bunları alırdım, fiyat/kalite oranı rakipsiz Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201213 yıl comment_141628 uzun ömürlü,fiyatı,kalitesi nokian gerçek kış koşullarına göre lastik yapan bir markadır, doğru tercih yapmışşsınız, Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201213 yıl comment_141633 Daha önce kullanmıştım Nokian; çok başarılı bulmuştum. iyi günlerde kullan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201213 yıl comment_141649 İyi seçim yapmış görünüyorsun hayırlı olsun.......Birde fiyat çok iyimiş... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201313 yıl Yazar comment_143357 Merhaba dün akşam Kırıkkalede epeyce kar yağdı halada yağmaya devam ediyor Nokian WR G2 leri test etme imkanım oldu. Rampa yukarı çıkarken patinaj yapmadı, rampa ortasında durup tekrar kalktım herhangi bir sıkıntı olmadı, rampa inişinde frene bastım çok kısa mesafede durdum. Ayrıca çocukların kaydığı bir rampada da test ettim sorunsuzca çıktı. Gönül rahatlığı ile herkese tavsiye ederim parasını son kuruşuna kadar hak eden bir lastik Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201313 yıl comment_143363 Merhaba dün akşam Kırıkkalede epeyce kar yağdı halada yağmaya devam ediyor Nokian WR G2 leri test etme imkanım oldu. Rampa yukarı çıkarken patinaj yapmadı, rampa ortasında durup tekrar kalktım herhangi bir sıkıntı olmadı, rampa inişinde frene bastım çok kısa mesafede durdum. Ayrıca çocukların kaydığı bir rampada da test ettim sorunsuzca çıktı. Gönül rahatlığı ile herkese tavsiye ederim parasını son kuruşuna kadar hak eden bir lastik Bu arada yaz lastikleri ile karda o kadar olumsuz deneyimlerimiz olmuştur ki geçmişte, kış lastiğinin performansından çok etkileniyoruz haliyle. Bu yazdıklarınızı sadece Nokian değil, herhangi bir kış lastiği de başarabilirdi. Ürünü kötülemek amacı ile söylemiyorum, sadece kış lastiğinin işlevi bu onu belirtmek istedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201313 yıl Yazar comment_143367 Bu arada yaz lastikleri ile karda o kadar olumsuz deneyimlerimiz olmuştur ki geçmişte, kış lastiğinin performansından çok etkileniyoruz haliyle. Bu yazdıklarınızı sadece Nokian değil, herhangi bir kış lastiği de başarabilirdi. Ürünü kötülemek amacı ile söylemiyorum, sadece kış lastiğinin işlevi bu onu belirtmek istedim. . Cem bey söylediklerinize katılıyorum. Bana göre lastikler iyi bir kış lastiğinin yapması gereken herşeyi yaptı. Yorumlarım almak isteyipte araştırma yapanlara umarım fikir verir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 201411 yıl comment_274518 bu markanın yaz lastiklerini tavsiye eder misiniz? (215/55/16) Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 201411 yıl comment_274519 Nokian iyidir kışlık WR A3 WR D3 Hakkapeliitta R2 Hakkapeliitta 8 (en yeni) Yazlık (yeni olarak ) Line Zline l Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın