Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 201213 yıl comment_140808 Sizde sağ olun güzel dileklerimizi için kubilay bey .fuat bey suan ort . 7.2 benzin yakiyorum bu lpg olsa 9 a yaklasir.suan 33 kuruş benzin yakiyorum .lpg olsa 27 kuruş civari yakarım çünku en az benzine göre 1-1,5 litre fazla yakarım o da 9litreye yaklasir .lpg 3tl ye yakın burda 60-70 tl kar için lpg taktirmam kendi aracıma .benim aracimda bu civarda olur kar.herkesin aracini sorunsuz kullanmasi dileğiyle Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201313 yıl comment_143904 Ecoboost alan adamda taktirmasin LPG falan yahu.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201313 yıl comment_154176 arkadaşlar yaklaşık 4 yıl boyunca 2004 focus da lpg kulandım hiç canım yanmadı ama 1 yıldır 2012 focus umu benzinde kullanıyorum öyle canım yanıyorkii hep kendimi avuttum az yakıyor diye ama maalesef çok yakıyor kararımı verdim lpg taktıracam Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201313 yıl comment_154182 benim yaptığım hesaplara göre 23kr yakıyo.. havalar sıcak zaten 2 km olmadan geçiyo lpgye.. en fazla 25 kr yakar çok zorlanmazsa.. bence çok mantıklı lpg taktırmak arkadaşlar yaklaşık 4 yıl boyunca 2004 focus da lpg kulandım hiç canım yanmadı ama 1 yıldır 2012 focus umu benzinde kullanıyorum öyle canım yanıyorkii hep kendimi avuttum az yakıyor diye ama maalesef çok yakıyor kararımı verdim lpg taktıracam Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201313 yıl comment_154187 edeceginiz kar 1000km de 80 tl civarı olur..lpg ye verdiğiniz parayı 25bin km sonra çıkarırsınız..focusa lpg takmak pek mantıklı gelmiyor bana 1000kmde 80 tl kar etmek için....focus alan ekonomiyi düşünüyorsa eğer ya 1.0 ecoboost alacak yada dizel focus alacak.2bin tl lpg ye vermektense 2 bin tl ecoboost 1.0 vermek en mantıklısı bundan sonra focus alacak arkadaşlar böyle yaparlarsa daha mantıklı olur bence lpg taktırmak aracada zarar verebiliyor hem de performans kaybı hem aracın bagajı küçülüyor vb. sorunlar .... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201313 yıl comment_154214 edeceginiz kar 1000km de 80 tl civarı olur..lpg ye verdiğiniz parayı 25bin km sonra çıkarırsınız..focusa lpg takmak pek mantıklı gelmiyor bana 1000kmde 80 tl kar etmek için....focus alan ekonomiyi düşünüyorsa eğer ya 1.0 ecoboost alacak yada dizel focus alacak.2bin tl lpg ye vermektense 2 bin tl ecoboost 1.0 vermek en mantıklısı bundan sonra focus alacak arkadaşlar böyle yaparlarsa daha mantıklı olur bence lpg taktırmak aracada zarar verebiliyor hem de performans kaybı hem aracın bagajı küçülüyor vb. sorunlar .... aracın fabrika değeri 40kr üzeri yakıyo.. şuan benim yaktığım 23 kr.. yol bilgisayarı 8.8 lt gösteriyo.. elde edilen kar çok daha fazla 80tl den.. tercih meselesi tabi 1.0 ecoboostda mantıklı 1 seçim lpgye göre biraz daha fazla yakıyo vergi avantajını düşünce bile ama gözardı edilebilir aracın orjinalliğini bozmamak adına.. tercih meselesi sıfır araba alanlar için.. eldeki malzemeyi kullanmak adına ise lpg iyi 1 tercih bence.. daha öncede tartışıldı zaten hatta bu konuda.. tercih meselesi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201313 yıl comment_154224 aracın fabrika değeri 6 litre .lpg de bu değer7-7.5 litre yakar ...eğer siz 8.8litre yakiyorsaniz 23 kuruş yakmaz aracınız benzinde 8.8yakiyorsaniz lpg de 11-12 litre yakarsiniz..eğer 23 kurus yakiyorsaniz benzinde de 33 kurus yakarsiniz.lpg de 23 kurus yakipta bnzinde 41 kurus yakan araç görmedim ben piyasada. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201313 yıl comment_154329 çağlar hocam senin araç benzinli lpg ile de işin yok neden hesaplama yapıyorsunuz veya lpg ile f3 kullananlardan ( bende dahil olmak üzere ) daha mı iyi hesap kitap yapıyorsunuz aracı kullanmadan. bana 1.6 ecoboostu sorsalar bilmiyorum derim tamam eski araçlarınız lpg li olabilir ama şimdi ki aracınız benzinli eski araçlarınız da lpg li focus 3 değil o yüzden kullanmadığınız lpg li focus 3 ile ilgili nasıl bu kadar net karar verebiliyorsunuz?1000 km 70tl idi 80 tl olmuş yani anlamıyorum lpg li arabaya da sahibine de sanki şunu diyorsunuz sizin arabanızı sizden iyi bilirim. yaptığınız hesap kitap sizi bağlar hocam gerçek rakamları da kullananlar biliyor buraya da böyle iddialı hesaplamalar yazarak insanları yanıltmayın derim dostane meslektaşınızın acizane önerisi saygılar Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201313 yıl comment_154331 çağlar hocam senin araç benzinli lpg ile de işin yok neden hesaplama yapıyorsunuz veya lpg ile f3 kullananlardan ( bende dahil olmak üzere ) daha mı iyi hesap kitap yapıyorsunuz aracı kullanmadan. bana 1.6 ecoboostu sorsalar bilmiyorum derim tamam eski araçlarınız lpg li olabilir ama şimdi ki aracınız benzinli eski araçlarınız da lpg li focus 3 değil o yüzden kullanmadığınız lpg li focus 3 ile ilgili nasıl bu kadar net karar verebiliyorsunuz?1000 km 70tl idi 80 tl olmuş yani anlamıyorum lpg li arabaya da sahibine de sanki şunu diyorsunuz sizin arabanızı sizden iyi bilirim. yaptığınız hesap kitap sizi bağlar hocam gerçek rakamları da kullananlar biliyor buraya da böyle iddialı hesaplamalar yazarak insanları yanıltmayın derim dostane meslektaşınızın acizane önerisi saygılar evet 70tl80 tl oldu o zaman benzin 20kurus daha ucuzdu gazda 20 kurus daha pahalıydı.o fark burdan geliyor.heSaplamaya alınan benzinide katiyorum . Mart 12, 201313 yıl çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201313 yıl comment_154334 hocam benzin derken adana da hava 20 li derecelerde gündüz iki dakika sürmeden lpg ye geçiyor araba ben benzin pompası zarar görmesin diye biraz fazla bulunduruyorum ama aylık 20 tl bile yeterli olur benzin için Mart 12, 201313 yıl Kubilay Yıldırımbayazıt tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201313 yıl comment_154335 oralarla burası farklı burda gaz 2.80 civari orda 2.40 .. burda kışın sürekli eksilerde hava sicaklığı geç geçiyor benzine ve araç daha çok yakıt tüketiyor .lpg de daha da fazla tüketiyor kışın l Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 201312 yıl comment_188179 Merhaba bende 1 ay önce aracıma brc my11 lpg sistemi taktırdım. İlk ve tek arıza düşük devirlerde olan silkeleme sorunuydu ve 1 ay uğraşarak sorunu bulduk. Sorun pipo denen lpg aparatından kaynaklanıyor. Monifold delinerek yapılan montajda sorun kalmadı ve performans arttı. Pipo taktıran varsa düşük devirlerde aracını denesin ustanın söylediğine göre çoğu kullanıcı bu silkelemeyi fark etmiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201312 yıl comment_194838 Arkadaşlar merhaba ben de aracıma 4500 km'de iken bugün lpg taktırdım marka tercihinden ziyade usta tercihi yaparak zavoli taktım arabama. İlk gün izlenimlerim ise arabanın çekişi benzin ile aynı ve performans çok iyi ilk defa korkmadan performanslı kullanıyorum arabayı ilerde yakıt bilgilerimi ve düşüncelerimi paylaşırım sizlerle. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 201312 yıl Yazar comment_197498 Teşekkür ederim Şuan ankarada lpg lt. fiyatı shellde 2,60 39 lt.lik gazla şehir içi süratli 380 km yapıyorum birde şöyle bir hesap var uzunyol toplam 240 tl lik lpg ile 1250 km yol yaptım sürat ortalama 130-150 arası Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 201312 yıl comment_197621 Arkadaşlar ben de lpg bağlayalı 1000 km yaptım şu an üçüncü depodayım ilk depo ile yani 32 lt gaz ile şehir içi ağırlıklı olarak kullandım 420 km yaptım ikinci depo ile 465 km yaptım lpg'yi aygazdan 2,95'den alıyorum yani kmde 20 kuruş yakıyorum ve fırsat buldukça da basıyorum benzinde kullandığım gibi korkmuyorum artık. Ayrıca sorun yaşamadım henüz çekiş farksız benzinden ve tıkır tıkır çalışıyor sadece bu soğuk havalarda sabahları tüpe geç giriyor o kadar. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın