Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Zübeyt morkoç

Üye
  • Toplam İleti

    7
  • Katılım

  • Son ziyaret

Zübeyt morkoç tarafından yazılan her şey

  1. Merhaba benim de 2013 focus lpgli aracım aynı sorunu yapıyor benzinde tekleme oluyor aracım şuan 51000 km de ve sadece soğuk havalarda oluyor. Benim bulduğum çözüm yüksek devirlerde vitesi değiştirmek ve sorun ortadan kalkıyor. Siz de isterseniz deneyebilirsiniz.
  2. Bende de aynı sorun var özellikle kışın çok belli oluyor çözüm bulamadım 3 yıldır bu şekilde biniyorum. Sadece lpg beynini sifirlayip yeni kurulum yaptılar 1 ay hiç sorun olmadı sonrası yine aynı.
  3. Merhaba bende 1 ay önce aracıma brc my11 lpg sistemi taktırdım. İlk ve tek arıza düşük devirlerde olan silkeleme sorunuydu ve 1 ay uğraşarak sorunu bulduk. Sorun pipo denen lpg aparatından kaynaklanıyor. Monifold delinerek yapılan montajda sorun kalmadı ve performans arttı. Pipo taktıran varsa düşük devirlerde aracını denesin ustanın söylediğine göre çoğu kullanıcı bu silkelemeyi fark etmiyor.
  4. Merhaba bende 1 ay önce aracıma brc my11 lpg sistemi taktırdım. İlk ve tek arıza düşük devirlerde olan silkeleme sorunuydu ve 1 ay uğraşarak sorunu bulduk. Sorun pipo denen lpg aparatından kaynaklanıyor. Monifold delinerek yapılan montajda sorun kalmadı ve performans arttı. Pipo taktıran varsa düşük devirlerde aracını denesin ustanın söylediğine göre çoğu kullanıcı bu silkelemeyi fark etmiyor.
  5. Merhaba bende 1 ay önce aracıma brc my11 lpg sistemi taktırdım. İlk ve tek arıza düşük devirlerde olan silkeleme sorunuydu ve 1 ay uğraşarak sorunu bulduk. Sorun pipo denen lpg aparatından kaynaklanıyor. Monifold delinerek yapılan montajda sorun kalmadı ve performans arttı. Pipo taktıran varsa düşük devirlerde aracını denesin ustanın söylediğine göre çoğu kullanıcı bu silkelemeyi fark etmiyor.
  6. Bende aynı sorunu yaşıyorum. 1.6 trendx aracım düşük devirlerde silkeleme yapıyor. Bu sorun sadece lpg de oluyor benzinde araba normal. Çözüm bulunamıyor siz bi sonuca ulaştınız mı. Yapılan işlemler lpg enjektörler değişti lpg beyni değişti kablolar değişti sorun hala var.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.