Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2012 Focus Lpg Dönüşümü

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
3 dakika önce, Muhammed Kavlak yazdı:

Lpg kitinizin markası ne idi ??.Ben BRC taktırdım 63 bin km  oldu. şimdilik bir anormallik gözükmüyor. Acaba  70 bin civarı bizde de süboplar gider mi ??

Zavolli. Ben aldığımda üzerinde vardı. Subapların erime ihtimali lpg takar takmaz başlıyor aslında. Bir çok etmen var. Bu etmenlere bağlı olarak km. ömrü de değişebiliyor. Doğru kullanımda 150-200 bin yapanlar bile varmış. Sizin ne kadar gider bilmiyorum ama 5-10 bin km. önce belirtileri başlıyor.

• Yanıt 77
  • Görüntüleme 23,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Çağlar Sertan KASIMOĞLU
    Çağlar Sertan KASIMOĞLU

Sübapların erimesi,lpg kullanımında yanma odasında oluşan yüksek sıcaklıktan dolayı oluşuyor.Motorlar benzine göre tasarlanıyor ve siz farklı bir yanıcı kullanılınca sorunlar ortaya çıkmaya başlıyor.

• Başka bir EB sahibi olarak benim de yaklaşımım ekonomik olarak kaldırabildiğim sürece motoru tasarlanırken öngörülenden farklı bir yakıtla kullanmamak. Keyif ve performans odaklı yaklaşım doğal olar

• Kubilay Yıldırımbayazıt
    Kubilay Yıldırımbayazıt

ben 29 kuruş yakmıyorum ş dışı 20  kuruş civarı  ş içi 24-26 kuruş. sizin hesabınızdan çok daha karlı lpg. buyrun gelin benim arabayı kullanalım beraber ölçelim yoksa sizin bize inanacağınız yok. ben

Yanıtlama zamanı:

Kullanırken genellikle 4 bin deviri ve 120 km yi kolay kolay geçmem sakin kullanırım. Sizin belirttiğiniz gibi titreme tekleme yada istop etme durumu hiç olmadı çok şükür. 5-10 km kafamız rahat gibi gözüküyor.

Yanıtlama zamanı:
 Kullanırken genellikle 4 bin deviri ve 120 km yi kolay kolay geçmem sakin kullanırım. Sizin belirttiğiniz gibi titreme tekleme yada istop etme durumu hiç olmadı çok şükür. 5-10 km kafamız rahat gibi gözüküyor.

Siz 200k km gidersiniz sıkıntı olmaz. 40000d/d üzerinde başlıyor subaylar tahrip olmaya.
Mazda kullanıcılarından bazıları. Lpg bağlaarak direk siboplari değiştiriyorlar. Sorun sınırların log nedeniyle çok sıcakken yuksek devirde çalışmasıyla ortaya çıkıyor.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.