Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 20169 yıl comment_382575 3 dakika önce, Muhammed Kavlak yazdı: Lpg kitinizin markası ne idi ??.Ben BRC taktırdım 63 bin km oldu. şimdilik bir anormallik gözükmüyor. Acaba 70 bin civarı bizde de süboplar gider mi ?? Zavolli. Ben aldığımda üzerinde vardı. Subapların erime ihtimali lpg takar takmaz başlıyor aslında. Bir çok etmen var. Bu etmenlere bağlı olarak km. ömrü de değişebiliyor. Doğru kullanımda 150-200 bin yapanlar bile varmış. Sizin ne kadar gider bilmiyorum ama 5-10 bin km. önce belirtileri başlıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 20169 yıl comment_382576 Kullanırken genellikle 4 bin deviri ve 120 km yi kolay kolay geçmem sakin kullanırım. Sizin belirttiğiniz gibi titreme tekleme yada istop etme durumu hiç olmadı çok şükür. 5-10 km kafamız rahat gibi gözüküyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 20169 yıl comment_382778 Kullanırken genellikle 4 bin deviri ve 120 km yi kolay kolay geçmem sakin kullanırım. Sizin belirttiğiniz gibi titreme tekleme yada istop etme durumu hiç olmadı çok şükür. 5-10 km kafamız rahat gibi gözüküyor. Siz 200k km gidersiniz sıkıntı olmaz. 40000d/d üzerinde başlıyor subaylar tahrip olmaya. Mazda kullanıcılarından bazıları. Lpg bağlaarak direk siboplari değiştiriyorlar. Sorun sınırların log nedeniyle çok sıcakken yuksek devirde çalışmasıyla ortaya çıkıyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın