Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 201213 yıl comment_134472 6 Eylül Amsterdam Go Further Buluşmasında; Ford, Avrupa'ya Edge'i sunacaklarını duyurmuştu. - One Ford adımlarından biri - Nedir Bu Edge ? Ne Fark'ı var Kuga'dan ? Kuga Focus platformunda geliştirilen Kompakt SUV'dur.. Edge ise bunun bir üst segmentinde geliştirilen SUV'dur, yani Mondeo'nun jeep versiyonu diyebiliriz.Ford bunu Premium SUV olarak tanıtıyor. Abd'de mondeo'dan tanıdığımız 2.0 Ecoboost ve 3.7 lt motorlar ile sunulmakta. Avrupa için tabiki avrupa'ya uygun motorlar eklenecek ve 1 yıl (ortalama atıyorum) sonra satışa başlayacak. Yorum: Bence şu hali ile satılabilir, Malzemeler vs iyi gözüküyor yani Fusion gibi.Çok zaman kaybetmeden satışları başlatsalar iyi olur Bu arada SUV olarak Kuga'nın kardeşi de pazara girecek, bknz: http://www.focusclub...m/154-ecosport/ Şuan satılmakta olan EDGE modeli Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 201213 yıl comment_134534 bu hali ile,bir çok rakibini üzecek seviyede bence.bu ahşap kaplamasına bayılıyorum özellikle taurus modelinin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 201213 yıl comment_134632 Edge dedin mi akla edge sport gelir. 22 jantlar, siyah ızgara vs Fakat EUya hangi motorla gelecek .Şu an amerikada en küçük motor 2.0 EB 240 bg. . 200 bg üzeri bir dizeli olmazsa avrupada satılmaz ki. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201313 yıl comment_166949 Edge yollarda 2 tane Suudi Arabistan plakalı yolda giderken çektim pek düzgün değil resimler... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın